AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:51 Η AfroChem έγραψε: #101 04-02-24 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Σε εμας παντως εχει ηδη σταλει προγραμμα εξετασεων για εξ αποστασεως. Να δουμε πως θα παει αυτο... Click για ανάπτυξη... Και στη σχολή της αδερφής μου τα ίδια. Έβγαλαν νέο πρόγραμμα και αυτό θα ισχύσει είτε συνεχιστεί η κατάληψη (οπότε θα τα δώσουν διαδικτυακά) είτε όχι. ουφ καλη τύχη με τα διαδικτυακά, είσαι και από θετικής οπότε συμπάσχω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #102 04-02-24 17:51 Ωραια τα λετε ευγε ..κανενα εξελ βαθμολογιας θα λογικεψετε ? Ο πανελλήνιος σύλλογος Καθηγητών ΑΕΙ για εξεταστική και κινητοποιήσεις φοιτητικών συλλόγων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών ΑΕΙ για εξεταστική και κινητοποιήσεις φοιτητικών συλλόγων - Ομόφωνο ψήφισμα (03/02/2024) του συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ... www.foititikanea.gr Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2024 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:27 Ο akikos έγραψε: #103 07-02-24 00:27 Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ www.ece.ntua.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:08 Η Εριφύλη έγραψε: #104 08-02-24 12:08 Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:26 Ο Paragontas7000: #105 08-02-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Ναι Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:38 Ο Guest 765889: #106 08-02-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Είτε τα ανεβάζετε scanαρισμένα ως .pdf ή σάς τα έχουν με τη μορφή ερωτηματολογίου πολλαπλής επιλογής. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #107 08-02-24 23:47 Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Σε εμας παντως εχει ηδη σταλει προγραμμα εξετασεων για εξ αποστασεως. Να δουμε πως θα παει αυτο... Click για ανάπτυξη... Και στη σχολή της αδερφής μου τα ίδια. Έβγαλαν νέο πρόγραμμα και αυτό θα ισχύσει είτε συνεχιστεί η κατάληψη (οπότε θα τα δώσουν διαδικτυακά) είτε όχι. ουφ καλη τύχη με τα διαδικτυακά, είσαι και από θετικής οπότε συμπάσχω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.513 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #102 04-02-24 17:51 Ωραια τα λετε ευγε ..κανενα εξελ βαθμολογιας θα λογικεψετε ? Ο πανελλήνιος σύλλογος Καθηγητών ΑΕΙ για εξεταστική και κινητοποιήσεις φοιτητικών συλλόγων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών ΑΕΙ για εξεταστική και κινητοποιήσεις φοιτητικών συλλόγων - Ομόφωνο ψήφισμα (03/02/2024) του συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ... www.foititikanea.gr Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2024 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:27 Ο akikos έγραψε: #103 07-02-24 00:27 Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ www.ece.ntua.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:08 Η Εριφύλη έγραψε: #104 08-02-24 12:08 Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:26 Ο Paragontas7000: #105 08-02-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Ναι Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:38 Ο Guest 765889: #106 08-02-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Είτε τα ανεβάζετε scanαρισμένα ως .pdf ή σάς τα έχουν με τη μορφή ερωτηματολογίου πολλαπλής επιλογής. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #107 08-02-24 23:47 Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια τα λετε ευγε ..κανενα εξελ βαθμολογιας θα λογικεψετε ? Ο πανελλήνιος σύλλογος Καθηγητών ΑΕΙ για εξεταστική και κινητοποιήσεις φοιτητικών συλλόγων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών ΑΕΙ για εξεταστική και κινητοποιήσεις φοιτητικών συλλόγων - Ομόφωνο ψήφισμα (03/02/2024) του συνεδρίου της ΠΟΣΔΕΠ... www.foititikanea.gr
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:27 Ο akikos έγραψε: #103 07-02-24 00:27 Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ www.ece.ntua.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:08 Η Εριφύλη έγραψε: #104 08-02-24 12:08 Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:26 Ο Paragontas7000: #105 08-02-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Ναι Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:38 Ο Guest 765889: #106 08-02-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Είτε τα ανεβάζετε scanαρισμένα ως .pdf ή σάς τα έχουν με τη μορφή ερωτηματολογίου πολλαπλής επιλογής. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #107 08-02-24 23:47 Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:08 Η Εριφύλη έγραψε: #104 08-02-24 12:08 Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:26 Ο Paragontas7000: #105 08-02-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Ναι Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:38 Ο Guest 765889: #106 08-02-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Είτε τα ανεβάζετε scanαρισμένα ως .pdf ή σάς τα έχουν με τη μορφή ερωτηματολογίου πολλαπλής επιλογής. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #107 08-02-24 23:47 Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:26 Ο Paragontas7000: #105 08-02-24 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Ναι Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:38 Ο Guest 765889: #106 08-02-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Είτε τα ανεβάζετε scanαρισμένα ως .pdf ή σάς τα έχουν με τη μορφή ερωτηματολογίου πολλαπλής επιλογής. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #107 08-02-24 23:47 Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Ναι
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:38 Ο Guest 765889: #106 08-02-24 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Είτε τα ανεβάζετε scanαρισμένα ως .pdf ή σάς τα έχουν με τη μορφή ερωτηματολογίου πολλαπλής επιλογής. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #107 08-02-24 23:47 Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όταν λένε ΓΡΑΠΤΑ μέσω webex τι εννοούν; πώς τα δίνουμε αυτά; με ανοιχτή κάμερα σαν τα προφορικά; Click για ανάπτυξη... Είτε τα ανεβάζετε scanαρισμένα ως .pdf ή σάς τα έχουν με τη μορφή ερωτηματολογίου πολλαπλής επιλογής.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:47 Η Εριφύλη έγραψε: #107 08-02-24 23:47 Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε;
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 00:20 Η Unboxholics: #108 09-02-24 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η καθηγήτρια μας έστειλε ότι ένα τέταρτο πριν την γραπτή εξέταση στο ι κλας, θα πρέπει να μπούμε στο webex για ταυτοποίηση.. αυτό πώς γίνεται με 70 άτομα που δίνουν; θα μας παίρνει αλφαβητικά, θα δείχνουμε το πάσο και θα φεύγουμε; Click για ανάπτυξη... Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.550 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:01 Η Εριφύλη έγραψε: #109 09-02-24 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Εμεις στο zoom παντως στο 1 μαθημα απλα συνδεθηκαμε με τους ιδρυματικους και μαλλον εβλεπαν μονοι τους την αντιστοιχηση και στο αλλο μαθημα μας χωρισαν μεσα στο zoom σε rooms και ελεγαν ονοματα, οταν ακουγες το ονομα σ εδειχνες το πασο στην καμερα. Click για ανάπτυξη... Και μετά βγαίνατε και γράφατε;
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:10 Η Unboxholics: #110 09-02-24 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και μετά βγαίνατε και γράφατε; Click για ανάπτυξη... Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:30 Ο Guest 765889: #111 09-02-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Οχι παντα ημασταν μεσα με ανοιχτες καμερες και κλειστα μικροφωνα Click για ανάπτυξη... Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.297 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:05 Ο giannhs2001: #112 09-02-24 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται". AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Τι μου θύμησες... ωραίες εποχές Click για ανάπτυξη... Τρομερά ωραίες. Ένας μας είχε και με ανοικτά μικρόφωνα και ένας κόκορας ξελαρυγγιάστηκε τόσο που μέχρι και ο καθηγητής απόρησε και είπε "το κοκόρι από ποιον ακούγεται".
AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:41 Η AfroChem έγραψε: #113 12-02-24 17:41 Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα;
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:18 Ο Guest 765889: #114 12-02-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή;
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:27 Η Unboxholics: #115 12-02-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Παιδιά να ρωτήσω, κυρίως όσοι είστε απθ και γράφετε διαδικτυακά.. Βγήκε ανακοίνωση για αυτή την εβδομάδα ότι κάποια μαθήματα θα δοθούν διαδικτυακά και μας είπαν να μπούμε στο sis για να κάνουμε ηλεκτρονική δήλωση, η οποία κλείνει αύριο. Εγώ δεν δίνω κανένα από αυτα που ανακοινώθηκαν προς το παρόν, αλλά μπήκα στο sis και μου εμφανίζει στην δήλωση όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου μου. Πρέπει να κάνω και εγώ δήλωση σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα πχ ανακοινώσουν νέα εξεταζόμενα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως.
AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:41 Η AfroChem έγραψε: #116 12-02-24 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Όταν πάρω τους γαμημένους κωδικούς sis θα σου πω. Προς το παρόν με το πουλί στο χέρι είμαι. Παρεμπιπτόντως, θυμάσαι πόσο περίπου καιρό σού πήρε να βγουν οι κωδικοί σου στο sis από τότε που γράφτηκες στη σχολή; Click για ανάπτυξη... Α καλωσόρισες στο αουθ πάροντι Κοίτα εγώ ημουν με μετεγγραφή και πρέπει μέσα σε 1 εβδομάδα να τους είχα πάρει, γιατί θα είχαμε θέμα με τα εργαστήρια. Πρώτα δηλαδή θυμάμαι έδωσαν κωδικούς στα παιδιά με την κατηγορία αθλητών και στο καπάκι σε εμάς. Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Απθ ειμαι αλλα 1η φορα το ακουω αυτο. Μονο σε 1 μαθημα μας ειπαν να κανουμε δηλωση στο elearning ομως. Click για ανάπτυξη... Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί.
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 19:43 Η Unboxholics: #117 12-02-24 19:43 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Καλά πήγε αυτό... Δήλωση στο elearning όμως γιατί; Αφού είμαστε ήδη γραμμένοι στα μαθήματα εκεί. Click για ανάπτυξη... Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:12 Ο Guest 765889: #118 12-02-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Ken Hecticism VP2005 johanio EVJE chester20080 Kate1914 TheNorth giannhs2001 ioanna.k.3333 Startx0 ggl Paragontas7000 Maynard AggelikiGr constansn Totreno Unboxholics Φινεύς χημεια4λαιφ hirasawayui V@Per bibliofagos NamelessHero Εριφύλη Alessandra Eliza Leo komm carnage Mammy Nun nicole1982 Έλενα Παπαμακαριου Γιωργος15773 antonis97 eirinipap xristarac charmander Mitsaras23 giorgos5002 Student56 Than003 mvas SKG Nala Lifelong Learner IDK3 phoni Scandal Human being GeorgePap2003 tsiobieman Alexecon1991 aggelosst9 Apocalypse KingPoul suaimhneas angeloskar Obi-Wan Kenobi nucomer sophiaa Chris180 dmav A350 P.Dam. marry.pp SIAmia math2arch Dr. Gl. Luminous ένας τυχαίος iiTzArismaltor_ fockos Μήτσος10 bill09876 love_to_learn Claire05 estrela hello1234 Ryuzaki Abiogenesis thecrazycretan aladdin Steliosgkougkou Frozensun kiyoshi ivannag Entelechus Marel Antonia Alexandra Specon BiteTheDust Despmil elenitren Mariosm. Pierre Bezukhov Marianna.diamanti Arvacon Αντικειμενικός Helen06 ilal1200 BatGuin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Πέτυχες και σε περίοδο καταλήψεων, οπότε μάλλον γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση με τους κωδικούς σου. Click για ανάπτυξη... Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο.
AfroChem Εκκολαπτόμενο μέλος Η AfroChem δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:58 Η AfroChem έγραψε: #119 12-02-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου; Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Το ειχα κ γω απορια, νμζω ομως το εκανε για να ξερει πως θα ειμαστε στο ζουμ Click για ανάπτυξη... Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Πιθανό. Όταν ανοίξουν θα τους πρήξω στα τηλέφωνα --αυτό θεωρείται δεδομένο. Click για ανάπτυξη... Καλά εννοείται, μη μασάς με τη γραμματεία. Εύχομαι να είναι εξυπηρετικοί και να σηκώνουν τα τηλ τουλάχιστον. Πόσο καιρό περιμένεις τους κωδικούς σου;
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.626 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00 Η Unboxholics: #120 12-02-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες
Αρχική Δημοσίευση από AfroChem: Όπα κάτσε να πάω να δω κ εκεί μπας και ανέβασαν κάτι, αλλά τι φάση; Το θέμα απλώς είναι πως αύριο οι δηλώσεις κλείνουν, οι καθηγητές δεν απαντάνε και δεν ξέρουμε αν θα ανοίξουν εκ νέου από εβδομάδα. Click για ανάπτυξη... Περιεργο παντως να μην σας εχουν στειλει μειλ οι καθηγητες ωστε να σας πουν για το μαθημα τους τι να κανετε. Εμας μας στελνουν μειλ 1-2 μερες πριν με οδηγιες