Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είναι πάρα πολυ πιθανό να εχεις απόλυτο δίκιο και να έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα από τοτε που σπουδαζα εγω... (για να καταλάβεις, η δική μου σχολή που ειχα παει, αν και ειναι πολυ γνωστό ονομα στους κύκλους, δεν υπάρχει πλέον

Πάντως στα δικά μου χρόνια (εχμ... κάπου 15 χρόνια πριν λολ) η Βακαλό ήταν το άπιαστο όνειρο για παιδιά σαν εμενα λογω κόστους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντού υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν και που δεν αξίζουν..
Στην κορυφή φτάνει το φίδι αλλά φτάνει και ο αετός.
kleftra
Διάσημο μέλος

Ρίξε μια ματιά https://www.aegean.gr/culturaltec/tmima.html#spoudes
Subject to change
e-steki.gr Founder

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Nope. Μικρή συνάφεια με τη γραφσιτική. Πολύ "τεχνολογικό" μου φάνηκε και καθόλου "καλλιτεχνικό". Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ας μην ξεχνάμε οτι ο μέσος έλληνας είτε δεν έχει ιδέα τι κάνει ένας γραφίστας είτε η όποια ιδέα έχει είναι τελείως διαστρεβλωμένη.
kleftra
Διάσημο μέλος

Τεσπα δεν είναι κακό να συλλέγουμε προτάσεις, μπορεί να ενδιαφέρουν και κάποιον άλλον πέρα απο εσένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.