jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12:53 Ο jims έγραψε: #101 28-09-20 12:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:19 Ο giannhs2001: #102 28-09-20 19:19 Patience is running out. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε Κατάληψη σε σχολείο: Πατέρας πάει να μπει μέσα και... τρώει καρέκλα By the way, στο ΕΠΑΛ του αδερφού μου αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη κωλοτουμπα. Από εκεί που ως τώρα είχαν κατάληψη για τις μάσκες ( No Masks πανό και έτσι ) αφού την σταμάτησαν την Παρασκευή αποφασίσουν να ξανακάνουν σήμερα με αιτήματα που στρέφονται 180 μοίρες από αυτά που ήταν πριν. Τώρα δεν παραπονιούνται για τις μάσκες αλλά για τα ελλειπή μέτρα προστασίας. Την ίδια στιγμή που μέσα στο προαύλιο είναι ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς καν μάσκες. Αυτά είναι #ΕλληνικαΣχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.300 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:19 Ο giannhs2001: #102 28-09-20 19:19 Patience is running out. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε Κατάληψη σε σχολείο: Πατέρας πάει να μπει μέσα και... τρώει καρέκλα By the way, στο ΕΠΑΛ του αδερφού μου αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη κωλοτουμπα. Από εκεί που ως τώρα είχαν κατάληψη για τις μάσκες ( No Masks πανό και έτσι ) αφού την σταμάτησαν την Παρασκευή αποφασίσουν να ξανακάνουν σήμερα με αιτήματα που στρέφονται 180 μοίρες από αυτά που ήταν πριν. Τώρα δεν παραπονιούνται για τις μάσκες αλλά για τα ελλειπή μέτρα προστασίας. Την ίδια στιγμή που μέσα στο προαύλιο είναι ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς καν μάσκες. Αυτά είναι #ΕλληνικαΣχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patience is running out. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε Κατάληψη σε σχολείο: Πατέρας πάει να μπει μέσα και... τρώει καρέκλα By the way, στο ΕΠΑΛ του αδερφού μου αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη κωλοτουμπα. Από εκεί που ως τώρα είχαν κατάληψη για τις μάσκες ( No Masks πανό και έτσι ) αφού την σταμάτησαν την Παρασκευή αποφασίσουν να ξανακάνουν σήμερα με αιτήματα που στρέφονται 180 μοίρες από αυτά που ήταν πριν. Τώρα δεν παραπονιούνται για τις μάσκες αλλά για τα ελλειπή μέτρα προστασίας. Την ίδια στιγμή που μέσα στο προαύλιο είναι ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς καν μάσκες. Αυτά είναι #ΕλληνικαΣχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.