Κατάληψη ή όχι;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,785 μηνύματα.
νέο στέλεχος,...κομματικό στέλεχος της ΚΝΕ, της ΝΔούλας
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Κοτεύουν να σταματήσουν την κατάληψη σε σχολείο και θέλουν να τις σταματήσουν στα πανεπιστήμια.
 

BlackPenBluePen

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 951 μηνύματα.
Οι καταλήψεις είναι οτι πιο σαχλό υπάρχει, προσοχή, οι καταλήψεις του 2023... Πήραμε εναν όρο πολιτικό, και νομιζουμε οτι στηνουμε ανταρσια ακομα στο κατεστημενο γιατι "οι καθηγητες μας βγαζουν απο την ταξη οταν έχουμε 10 βαθμούς κελσίου" (ή 40, αναλόγως την εποχή) ή γιατι το σχολείο "δεν νοιάζεται για την ασφάλεια του μαθητή" (αφου χιόνισε για 3 ωρες, και μετα όλα ήταν καλα (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ!)...
Περσυ, καθως πηγαινα στο σχολείο βρήκα εναν συμμαθητή μου ο οποίος παει σε ενα κοντινό ΕΠΑΛ, του λέω καλη χρονια, αφου ηταν ιανουάριος και μου λεει οτι αυτοι εχουν να κάνουν μαθημα απο οκτώβρη λόγω κατάληψης, οποιαδήποτε απόπειρα για διαδικτυακή εκπαίδευση συναντάει ομοφυλοφιλικό πορνό (μακαρι να εκανα πλάκα) απο την καμερα ενος μαθητη με τυχαιο λογαριασμό.
Το ίδιο και τα 15μελή και τα 5μελή... Ειναι υποτίθεται ενας θεσμός που δίνει φωνή στους μαθητές, αλλα χρησιμοποιείται για να χασουμε ωρα απο τα μαθήματα, να πηγαίνουμε μονοήμερες/τριήμερες, και για παρτι σε κλαμπ.
Ομοίως και για τις αποχές. Αλλη σαχλαμάρα εκεί. Είχαν κάνει αποχή αφού απέτυχε η απόπειρα κατάληψης (τρεχα γύρευε) και δεν με άφηναν να μπώ μέσα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, επρεπε να μπώ μέσω του γυμνασίου, και ηταν μονο 4 συμμαθητές μου στο τμημα, απο τους 25. εγώ είμαι πάντοτε κατηγορηματικά κατα των καταλήψεων.
Μονη αποχη στην οπία συμμετείχα ηταν οταν ο γυμναστής αναγκασε ενα κοριτσι με περιοδο να τρεξει γυρους και αυτη λιποθύμησε, και απέβαλλε εναν συμμαθητή που πήγε να την υπερασπιστεί. Εκεί ναι. Καταλήψεις αποχές και συμβούλια μαθητών για το κωλόχαρτο που δεν υπαρχει (γιατι πηγαίνουν και το ριχνουν στους τοιχους αφου το εχουν μουλιασει για να κολλησει), καινουριες καρεκλες και θρανια (που τα σπανε) και αυξηση στη τιμη της πιτσας απο 2 ευρω σε 2.20 είναι κατάπτυστα, αστεία και ηλίθια
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top