Καλησπέρα Δημήτρη, θα φέρω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα που έθεσες, μιας και είμαστε συνομήλικοι!! Εγώ, εσύ και πολλοίς κόσμος είμαστε κατα "στο άνοιγμα των λυκείων" για πολλούς λόγους ,παραδείγματος χάριν, άνοιξαν τα λύκεια χωρίς ουσιαστική προετοιμασία, χωρίς εξασφάλιση χωρων ώστε να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη, χωρίς αναγκαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και καθαρισμό, χωρίς μέσα προστασίας και υποδομές, και κυρίως, χωρίς πραγματική επιδημιολογική επιτήρηση και ιχνηλατηση από την πολιτεία, και συνεπώς αυτά που αναφέρεις παραπάνω!! Το θέμα δεν είναι όμως πως θα κλείσουμε τα σχολεία και αν πρέπει να τα κλείσουμε εμείς τα παιδιά μέσο της λεγόμενης "καταλήψης"(διοτι δεν βγαζει πουθενα), αλλά πως θα προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας εκεί μέσα!! Με καταλήψεις κανείς δεν βγήκε σώος, άσε που μετά μπορεί να επεκτείνουν τις ημέρες της σχολικής χρονιάς μέχρι αρχές Ιούλιο+, επίσης κανείς δεν ακούει τις προϋποθέσεις μας,περα από εμάς!! Στο σχολείο μου κανείς δεν τηρεί τις αποστάσεις, είμαστε 26 παιδιά σε μια αίθουσα, βγάζουν μάσκες μαθητές καθηγητές, κανένας καθηγητής δεν μας έλεγξε αν έχουμε μαζί μας σχολική κάρτα κοβιντ19, μόνο η κυρία της βιολογίας την προτελευταία ώρα ρώτησε ποιοι από εμάς κάναμε το τεστ Ράμπιτ μια μέρα πρώτου πάμε σχολείο, παιδιά 3ης δεν πατάνε καν σχολείο διότι έχουν περιθώριο απουσιών και κάθονται σπίτι να διαβάσουν για τις πανελλαδικές εξετάσεις!!!Τι να πούμε εμείς?? Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κανείς μας δεν μπορεί να κάνει τίποτα αυτήν τη κρίσιμη στιγμή, διότι άλλοι κουμαντάρουν για εμάς, δυστυχώς,αν κάνουμε και κατάληψη καήκαμε, Σαββατοκύριακα Webex για αναπληρωση χαμενων ωρων δηλωνουν οι καθηγητες με σοβαροτατο υφος!!! Καλή συνέχεια!!