drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Τα εχω δηλωσει κοντρα τωρα, φευγει και ο δερμισης, αντε μπας και δουμε ασπρη μερα!
Επισης περνει συνταξη (οριστικο αυτο) και ο μπαλαφουτας οποτε θα δωσω και υδρευσεις να φευγουν..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Οτι δεν στεκουν ειναι δεδομενο, ποιον να πρωτοποιασεις. Αλλα σαν τομεας ειναι πολυ ευκολος. Στον κορμο ειναι που βαρανε... Εδω τεχνικη περιβαλλοντως νυχτα την περασα και μετα εκανα παρτυ λες και πηρα πτυχιο!
Civilara
Περιβόητο μέλος

Παλιότερα όταν ήμουν 4ο έτος, σπάσανε στο ξύλο τον Χατζηαγγέλλου (τον Hercules). Καλά του κάνανε του καραύλα. Ε, μα στα 10 γραπτά τα 9 ήταν άσσοι.
Πράγματι ρε φίλε, στα μαθήματα επιλογής του υδραυλικού τομέα όλο 9αρια και 10αραιαέβλεπα αβέρτα. Αφού ένα παιδί που ξέρω πήρε 8 στη γεωθερμία (όταν υπήρχε) και τον έλεγαν ηλίθιο. Μπετόν ΙΙΙ ξεμπέρδεψες; (Κάππος ρε φίλε. ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Και σε αυτον που κανει χωροταξια του ειχαν βαλει γκαζακια στο αμαξι οταν το παρακολουθουσα και απειλουσε μετα να κοψει ολο το τμημα!
Γεωθερμια υπαρχει και τωρα, την περασα το χειμωνα με 8.5 Ο κατσιφαρακης την εχει δει καπως και βαζει βαρβατα θεματα..
Περιστατικο που εγινε τωρα ηταν στα μαθηματικα 3. Ενας το χρωστουσε τελευταιο μαθημα. Το δινει και τον κοβει με 3. Παει βλεπει γραπτο και του λεει" Εγραψες 6.5 αλλα σε κοψαμε με 3 γιατι δεν εποιασες την εσωτερικη βαση του μαθηματος"!!! Μιλαμε ο αλλος κοντεψε να παθει εγκεφαλικο, μου ελεγε θα ερθω με ροπαλο να τα σπασω ολα εδω μεσα αν δεν με περασουν.
Τελικα τον περασαν..
Civilara
Περιβόητο μέλος

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ.
Πως την έχουνε δει ρε φίλε? Έχω ακούσει κι εγώ πάρα πολλά για τον Κάππο αλλά ακόμα περισσότερα για την γιαγιά, πως την λένε να δεις...Κωνσταντινίδου? Όλοι τη βρίζουνε.
Ένα παιδί που ξέρω, κατατακτήριος από ΤΕΙ δομικών έργων, χρωστούσε μόνο μαθηματικά ΙΙΙ για να πάρει δίπλωμα και τον κόβουνε με 4!!!
Πήγε κι έφτιαξε μπλούζα "Θέλω πτυχίο ΤΩΡΑ". Ξέρεις σε στυλ της wind, μπλε και κόκκινο. Εν τω μεταξύ είχε έρθει και η απόφαση διορισμού του στο δημόσιο. ΡΕ ΣΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ευτυχώς εγώ τα πρόλαβα όσο ήταν νωρίς. Όταν ζούσε ακόμα (Θεός 'χωρέστον) ο Σεραφειμίδης. Την επόμενη χρονιά που πέρασα μαθηματικά ΙΙΙ πέθανε (Λες να είμαι καντέμης

drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Ασε γενικως δεν την παλευουν καθολου εκει μεσα. Κολοχανιο εχει καταντησει η σχολη...
Civilara
Περιβόητο μέλος

drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

απο το ΑΠΘ εχει αποφοιτησει και ο νονος μου
drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Διπλωματικη εχουμε παρει στον τολικα, "Διαχειριση Υδατικων Πορων Νομου Θεσσαλονικης με χρηση GIS", ψηλο δυσκολο οσο αφορα τη ψηφιοποιηση χαρτων αλλα κατα τα αλλα προχωραει.
Civilara
Περιβόητο μέλος

1) Στατική ΙΙ
2) Στατική ΙΙΙ
3) Μπετόν ΙΙΙ
4) Μεταλλικές ΙΙ
5) Θεμελιώσεις-Αντιστηρίξεις
6) Μηχανική ρευστών
7) Αντοχή υλικών Ι
8) Αρδεύσεις-Διευθετήσεις υδατορρευμάτων (αυτό το ξέρω, χεχε)
9) Μαθηματικά Ι
10)Μαθηματικά ΙΙ
11)Μαθηματικά ΙΙΙ
12)Εδαφομηχανική ΙΙ
13)Πολεοδομία-Χωροταξία
14)Οικοδομική Ι
15)Οικοδομική ΙΙ
16)Στατική Ι
17)Αντοχή υλικών ΙΙ
18)Σχεδιασμός μεταφορών
drillgr
Νεοφερμένο μέλος

Από υδραυλικό τομέα εγώ είχα ξεχωρίσει από τη σκαρταδούρα τον Τολίκα και τον Κουτίττα. Όλοι οι άλλοι είναι μ*****ς, π*******ς, κ*ρ**λ***ς. Καλή επιλογή και θέματος και καθηγητή. Κάτσε να μαντέψω μαθήματα που χρωστάς, γράψε δίπλα σε κάθε αριθμό ΝΑΙ αν το χρωστάς και ΟΧΙ αν το έχεις περάσει (να παίξουμε και λίγο):
1) Στατική ΙΙ
2) Στατική ΙΙΙ
3) Μπετόν ΙΙΙ
4) Μεταλλικές ΙΙ
5) Θεμελιώσεις-Αντιστηρίξεις
6) Μηχανική ρευστών
7) Αντοχή υλικών Ι
8) Αρδεύσεις-Διευθετήσεις υδατορρευμάτων (αυτό το ξέρω, χεχε)
9) Μαθηματικά Ι
10)Μαθηματικά ΙΙ
11)Μαθηματικά ΙΙΙ
12)Εδαφομηχανική ΙΙ
13)Πολεοδομία-Χωροταξία
14)Οικοδομική Ι
15)Οικοδομική ΙΙ
16)Στατική Ι
17)Αντοχή υλικών ΙΙ
18)Σχεδιασμός μεταφορών
Επεσες πολυ μεσα

Εχουμε και λεμε:
1) Στατική ΙΙ ΝΑΙ
2) Στατική ΙΙΙ ΝΑΙ
3) Μπετόν ΙΙΙ ΝΑΙ
4) Μεταλλικές ΙΙ ΝΑΙ
5) Θεμελιώσεις-Αντιστηρίξεις ΟΧΙ
6) Μηχανική ρευστών ΝΑΙ
7) Αντοχή υλικών Ι ΟΧΙ
8) Αρδεύσεις-Διευθετήσεις υδατορρευμάτων (αυτό το ξέρω, χεχε) Νο comment
9) Μαθηματικά Ι ΝΑΙ
10)Μαθηματικά ΙΙ ΝΑΙ
11)Μαθηματικά ΙΙΙ ΟΧΙ
12)Εδαφομηχανική ΙΙ ΟΧΙ
13)Πολεοδομία-Χωροταξία ΟΧΙ
14)Οικοδομική Ι ΝΑΙ (Το καλοκαιρι θα κανω το θεμα..)
15)Οικοδομική ΙΙ ΟΧΙ
16)Στατική Ι ΟΧΙ
17)Αντοχή υλικών ΙΙ ΝΑΙ
18)Σχεδιασμός μεταφορών ΟΧΙ
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν εννοείς για πολιτικούς μηχανικούς ΑΠΘ και ΕΜΠ, ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΕΜΠ. 1.000.000.000.000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
τι να πω δεν ξέρω.. οι γονείς μου πάντως δε θέλουν ούτε να συζητήσουν για αθήνα..
Civilara
Περιβόητο μέλος

Εσένα τα κριτήρια σου είναι κοινωνικά και ίσως οικονομικά. Γενικό συμπέρασμα: Το ΕΜΠ είναι καλύτερο από την πολυτεχνική σχολή ΑΠΘ σε όλους τους τομείς και συγκεκριμένα η σχολή πολιτικών μηχανικών ΕΜΠ είναι ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ από το τμήμα πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ. Η τελική απόφαση είναι δική σου.
Εγώ αν και περνούσα στη σχολή πολιτικών μηχανικών ΕΜΠ με τα τσαρούχια, δήλωσα Θεσσαλονίκη γιατί το ήθελαν οι γονείς μου. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. Εγώ δεν είχα κανένα να με συμβουλεύσει όπως σε συμβουλεύω εγώ τώρα.
Αν δεν περνάς ΕΜΠ, τότε ok. Αλλά αν τα μόρια σου σου δίνουν την δυνατότητα να διαλέξεις, τότε φρόντισε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Αυτή είναι η γνώμη ενός αποφοίτου του τμήματος πολιτικών μηχανικών ΑΠΘ που έχει απογοητευτεί πάαααααααααααααρα πολύ από το επίπεδο των σπουδών και την συμπεριφορά των καθηγητών.
444ever
Νεοφερμένο μέλος

john20
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lia 2006
- Mitlos
- gregpapandrik
- PanVotteas
- Barka
- Mathitis_tou_15
- Anton
- love_to_learn
- antonis97
- Hased Babis
- 1234565
- Vasilikii
- Elenakii
- Stergios
- Don25
- Nala
- natalix
- F1L1PAS
- oups
- Nikos05
- Scandal
- vetas
- Kabamaru Hayate
- tselias
- JohnGreek
- tsiobieman
- dovellos_p
- jul25
- Eva
- civilian
- kiyoshi
- don_vito
- Viedo
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Kostakis45
- Dimitris9
- charmander
- Earendil
- χημεια4λαιφ
- the purge
- Thanos_D
- hirasawayui
- Unseen skygge
- Ryuzaki
- Jocaste
- jimis2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.