alchemia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alchemia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:18 Η alchemia έγραψε: #101 28-05-11 13:18 Θα σου πουν απο το φροντιστηριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:22 Η blinky έγραψε: #102 28-05-11 13:22 οκ θα ρωτήσω.ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Johnny15 έγραψε: #103 28-05-11 13:27 Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Η catherine1994: #104 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Ναι, σου λένε ποιο να πάρεις και δουλεύετε όλοι με αυτό. Επίσης μερικοί καθηγητές φροντιστηρίων εκδίδουν δικά τους βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Ο Dias έγραψε: #105 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό εξαρτάται από σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:57 Ο jjoohhnn έγραψε: #106 28-05-11 13:57 Χαμένο δε θα πάει καθώς, θα έχεις ούτως η άλλως επιπλέον υλικό για να δουλέψεις μόνος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο Trolletarian: #107 28-05-11 20:24 παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σου πουν απο το φροντιστηριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blinky Νεοφερμένο μέλος Η blinky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:22 Η blinky έγραψε: #102 28-05-11 13:22 οκ θα ρωτήσω.ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Johnny15 έγραψε: #103 28-05-11 13:27 Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Η catherine1994: #104 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Ναι, σου λένε ποιο να πάρεις και δουλεύετε όλοι με αυτό. Επίσης μερικοί καθηγητές φροντιστηρίων εκδίδουν δικά τους βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Ο Dias έγραψε: #105 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό εξαρτάται από σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:57 Ο jjoohhnn έγραψε: #106 28-05-11 13:57 Χαμένο δε θα πάει καθώς, θα έχεις ούτως η άλλως επιπλέον υλικό για να δουλέψεις μόνος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο Trolletarian: #107 28-05-11 20:24 παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οκ θα ρωτήσω.ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:27 Ο Johnny15 έγραψε: #103 28-05-11 13:27 Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Η catherine1994: #104 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Ναι, σου λένε ποιο να πάρεις και δουλεύετε όλοι με αυτό. Επίσης μερικοί καθηγητές φροντιστηρίων εκδίδουν δικά τους βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Ο Dias έγραψε: #105 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό εξαρτάται από σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:57 Ο jjoohhnn έγραψε: #106 28-05-11 13:57 Χαμένο δε θα πάει καθώς, θα έχεις ούτως η άλλως επιπλέον υλικό για να δουλέψεις μόνος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο Trolletarian: #107 28-05-11 20:24 παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Η catherine1994: #104 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Ναι, σου λένε ποιο να πάρεις και δουλεύετε όλοι με αυτό. Επίσης μερικοί καθηγητές φροντιστηρίων εκδίδουν δικά τους βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Ο Dias έγραψε: #105 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό εξαρτάται από σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:57 Ο jjoohhnn έγραψε: #106 28-05-11 13:57 Χαμένο δε θα πάει καθώς, θα έχεις ούτως η άλλως επιπλέον υλικό για να δουλέψεις μόνος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο Trolletarian: #107 28-05-11 20:24 παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Αν θες τα σχολικά μπορείς να πάρεις από κάποιον που τελείωσε φέτος. Εγώ αυτό θα κάνω. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Ναι, σου λένε ποιο να πάρεις και δουλεύετε όλοι με αυτό. Επίσης μερικοί καθηγητές φροντιστηρίων εκδίδουν δικά τους βιβλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:33 Ο Dias έγραψε: #105 28-05-11 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό εξαρτάται από σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:57 Ο jjoohhnn έγραψε: #106 28-05-11 13:57 Χαμένο δε θα πάει καθώς, θα έχεις ούτως η άλλως επιπλέον υλικό για να δουλέψεις μόνος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο Trolletarian: #107 28-05-11 20:24 παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τα φροντιστήρια θέλουν δικά τους βοηθήματα? Εγώ πχ αν πάρω Μπάρλα και στο φροντιστήριο χρειάζονται άλλο ΄θα πάει χαμένο? Click για ανάπτυξη... Αυτό εξαρτάται από σένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jjoohhnn Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jjoohhnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 264 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 13:57 Ο jjoohhnn έγραψε: #106 28-05-11 13:57 Χαμένο δε θα πάει καθώς, θα έχεις ούτως η άλλως επιπλέον υλικό για να δουλέψεις μόνος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο Trolletarian: #107 28-05-11 20:24 παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαμένο δε θα πάει καθώς, θα έχεις ούτως η άλλως επιπλέον υλικό για να δουλέψεις μόνος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:24 Ο Trolletarian: #107 28-05-11 20:24 παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδάκια αφήστε τα θερινά μαθήματα καλύτερα και πάτε για κάνα μπανάκι θα έχετε ολόκληρη σχολική χρονιά για να διαβάσετε, απλά οι φροντιστές θέλουν να βγάζουν και κάνα φράγκο και το καλοκαίρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:39 Ο papas έγραψε: #108 28-05-11 20:39 Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν θα τα χρειαστεις ουτε καν το καλοκαιρι.Θα δουλευετε απο σημειωσεις καθηγητων και θα σημειωνετε στο τετραδιο. Βιβλια απο Σεπτεμβρη τωρα (συμπεριλαμβανομενου και των βοηθηματων) Mην πεσεις στην παγιδα και αγορασεις τωρα βοηθηματα,διοτι μπορει τον Σεπτεμβρη να αλλαξουν την υλη σε καποιο μαθημα και να εχεις τρεχαματα με τα βοηθηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asteriva88 Νεοφερμένο μέλος Ο asteriva88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 20:46 Ο asteriva88: #109 28-05-11 20:46 Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν αλλάξει η ύλη το Σεπτέμβριο σίγουρα οι μεγάλοι εκδοτικοί δεν θα προλάβουν να βγάλουν βιβλία με τις αλλαγές αρκετά νωρίς. Συνήθως όμως μειώνεται οπότε τα πιο πολλά βοηθήματα απλά θα έχουν κάποια πράγματα παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.