Καλλιτεχνική φωτογραφία

Αχου, τί ωραίες που είναι, ειδικά η δεύτερη.
Εύγε!:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αληθεια σου αρεσαν ? :!:
ευχαριστω..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλλιτεχνικές,η αλήθεια είναι,δεν είναι.Απλά είναι στιγμιότυπα που μ αρέσουν.

Συνημμένα

• DSC01031.jpg
    DSC01031.jpg
    459,8 KB · Εμφανίσεις: 145
  • DSC00480.jpg
    DSC00480.jpg
    217,7 KB · Εμφανίσεις: 162
  • DSC01013.jpg
    DSC01013.jpg
    173,9 KB · Εμφανίσεις: 174
  • DSC00932.jpg
    DSC00932.jpg
    114 KB · Εμφανίσεις: 136
  • DSC01104.jpg
    DSC01104.jpg
    143,9 KB · Εμφανίσεις: 143
Η πρώτη και η τελευταία:heart:

Κι άλλες από Σίφνο.

Συνημμένα

• DSC01171.jpg
    DSC01171.jpg
    247,5 KB · Εμφανίσεις: 165
  • DSC01243.jpg
    DSC01243.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 161
  • DSC01245.jpg
    DSC01245.jpg
    207,7 KB · Εμφανίσεις: 164
Αχά, ενδιαφέρον τόπικ... Τώρα το πήρα είδηση...

Να ποστάρω κι εγώ μερικές να μου πείτε τη γνώμη σας? :P

PB020656.jpg

Είμαι ευαίσθητη ψυχή καταβάθος εγώ, τελικά...:P
τελεια:xixi:

Από Λήμνο τώρα,πήρα μπρος.

Ο φάρος στο βορειοανατολικότερο άκρο του νησιού,στο χωριό μου,από αριστερά η Σαμοθράκη και από δεξιά η Ίμβρος.Σταυροδρόμι πολιτισμών που λέει κ ο πατέρας.

Η άγρια Δύση.

Το Άγιο Όρος.

Το μισοφέγγαρο.

Συνημμένα

• DSC01552.jpg
    DSC01552.jpg
    188,8 KB · Εμφανίσεις: 149
  • DSC01565.jpg
    DSC01565.jpg
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 155
  • DSC01793.jpg
    DSC01793.jpg
    108,9 KB · Εμφανίσεις: 168
  • DSC01800.jpg
    DSC01800.jpg
    161,9 KB · Εμφανίσεις: 149
Καλλιτεχνικές,η αλήθεια είναι,δεν είναι.Απλά είναι στιγμιότυπα που μ αρέσουν.
η πρωτη και η τελευταια μου αρεσουν πολυ:)

View attachment 26539 απο το μπαλκόνι του δωματίου μου
Κοίτα να βγάζεις ίσια την θάλασσα (δηλαδή η γραμμή της θάλασσας, του εδάφους κλπ να είναι παράλληλες με το "κάδρο" της φωτογραφίας). Επίσης, αν βγάζεις θάλασσα ένα τρικ είναι να τη βγάζεις περίπου στα 2/3 ή στο 1/3 της φωτογραφίας ανάλογα με το αν θες να δώσεις έμφαση σε ουρανό ή θάλασσα. Φτιάχνει στο μάτι.

Να και δυο από Αλεξανδρούπολη. Δεν έχω πολύ χρόνο αλλά με λίγο "πείραγμα" θα έλεγαν περισσότερο.

Ουρανια μαρεσει πολυ στην πρωτη φωτο το τραπεζι στο πλαι αλλα με χαλαει το αμαξι αν δεν ηταν εκει θα ηταν καλυτερη. Ωραιες παντως και οι δυο γενικα!

εγω μπορω να πω ότι μ αρεσει το αμαξι εκει πέρα... φαινεται σαν να χαλαει λίγο την αρμονία αλλα μ αρεσει

Ευχαριστώ παιδιά! Και εμένα μαρέσει το τροχόσπιτο εκεί, το τασάκι στη γωνία μου διέφυγε :Ρ

η θαλασσα στη δευτερη καμπυλωνει; μα τι...;

Θα περασε καποιο πλοιο.

fasdag και μένα μου έκανε εντύπωση , είπα μήπως επειδή είναι μεγάλη η γωνία από την οποία "κοιτάω" τη θάλασσα αλλά μάλλον είναι βλακεία αυτό, γιατί δεν έχει σχέση αν η θάλασσα έπιανε 180μοίρες στο τοπίο , αφού με τη μηχανή "'έπιασα"ένα μικρό κομμάτι (ίσως άμα ήταν ευρυγώνιος ο φακός 180-360 μοίρες να εξηγιόταν μια μικρή καμπύλη στα τοπία). Μάλλον είναι κάποιο τρικ στο μάτι, επειδή εκεί φαίνεται να ενώνεται ο ουρανός με τη θάλασσα. Αν το ξανακοιτάξεις καλύτερα δε δείχνει να καμπυλώνει τόσο.

νομιζω οτι ειναι θεμα οπτικης (δηλαδη θεμα φακου...)

ξερω.. δεν το εχω.. δεν το εχω.. αλλα μου αρεσει να βαζω και απο καμια φωτο που εχω τραβηξει..

αυτες ειναι απο κινητο.. φαινεται αλλωστε..:P

Συνημμένα

• ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 336.jpg
    ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 336.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 178
  • ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 340.jpg
    ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 340.jpg
    82,9 KB · Εμφανίσεις: 161
  • ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 346.jpg
    ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 346.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 199
  • ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 347.jpg
    ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 347.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 145
Οι 2 τελευταιες δε μαρεσουν αλλα στις πρωτες αν ειχες καλυτερη καμερα θα φαινοταν πολυ ωραια.

Συμφωνώ.^^
Βασικά η δεύτερη θα ήταν πολύ ωραία ασπρόμαυρη.

image_00031-1.jpg

image_0004-1.jpg

image_00051-1.jpg

Κάνω διάσημα τα λουλούδια της μαμάς μου. =D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back