Καλλιτεχνική φωτογραφία

Λίγες φώτο που έβγαλα στο σχολείο μου:):
View attachment 26532 προαύλιο
View attachment 26533 συμμαθήτρια που πίνει βροχή:P
View attachment 26534 θέα από τα παράθυρα της τάξης μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
5b1z48-1.jpg
κεφαλλονια
15hcwvd-1.jpg
κερκυρα
alggoi-1.jpg
λευκαδα
5umwwg-1.jpg
λευκαδα
Δεν ξερω αν ειναι καλλιτεχνικες αλλα μου αρεσουν τρελα.Εχω αδυναμια στη θαλασσα, τι να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααα!Τι όμορφες!!Που τις τράβηξες;;:)

εδιτ:Φανταστικές είναι!!!!Μπράβο!!(Κέρκυρα έχω πάει κι εγώ! θα ποστάρω φώτο αν βρώ:D)

Λίγες φώτο που έβγαλα στο σχολείο μου:):
View attachment 26532 προαύλιο
View attachment 26533 συμμαθήτρια που πίνει βροχή:P
View attachment 26534 θέα από τα παράθυρα της τάξης μου

Ωραίο προαύλιο, θέλω κι εγώωωω!:'(:P:P
Καλά ε, με δουλεύεις ότι έχεις τέτοια θέα από την τάξη σου!
Σόου τζίλουςςς.:'(

Πολύυ ωραίες φωτογραφίες περιττό να πω.;)

Λουκρητία, τί παραπονιάρικο γατί...:( Κι είναι και κάτασπρο... Το θέλω!!!!

Δομινίκη (πώς είναι το όνομά σου στα ελληνικά;):P, κάπως σκοτεινές οι φωτο, είναι η αλήθεια. Η πόση της βροχής είναι πρωτότυπο θέμα:D.

Λένα, όντως είναι πολύ ωραίες φωτογραφίες! Και κάτι άσχετο: γιατί τον λέτε αυτόνα που έχεις στην υπογραφή "Έντουαρτ Κούλεν"; Έπαιξε και στον Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς, αλλά πέρασε απαρατήρητος! Σέντρικ Ντίγκορι να τον λέτε:P.

Ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανεμόμυλους στα πηγάδια που λειτουργούν ακόμα στο Οροπέδιο Λασιθίου, είναι ο δικός μας. Η φωτογραφία χρησιμοποιείται και ως ετικέτα στα μπουκάλια κόκκινου κρασιού δικής μας παραγωγής.

75ba3113-1.jpg

Μια φωτογραφία που τράβηξα ένα απόγευμα. Είναι το βουνό που περιτριγυρίζει το οροπεδιο του καθαρού, όπως φαίνεται από το χαμηλότερο οροπέδιο Λασιθίου.

c9c353d1-1.jpg

Καλέ μου Κρουκ πορτοκαλί είναι βασικά.:p:p

@Λουκρητία:Ευχαριστώ πολύ!:)

@Αλέξανδρο:Δίκιο κι εμένα μου φαίνονται πολύ σκοτεινες..:iagree:Μπήκα στο πειρασμό να τους ρίξω λίγο φώτοσοπ για να τις διορθώσω αλλά τελικά προτίμησα να μην τις πειράξω.(όσον αφορά το όνομα έχω ανοίξει κοτζάμ τόπικ:P:https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=43068&highlight=%E1%F1%DD%F3%E5%E9+%FC%ED%EF%EC%E1 )

@Qwerty: Η τελευταία είναι πολύ όμορφη!:no1:

Δυτική Κρήτη:Γραμπούσα-Μπάλος το καλοκαίρι:
View attachment 26535

Τελευταία επεξεργασία:
Έτσι ρε. Το ωραιότερο και τροπικότερο μέρος της Ελλάδας μετά τη Γαύδο.
Πηγαίνω καθε χρόνο και δεν ξεκολλάω.

Προσκυνάτε.

Ειπα να προσθεσω 2 ακομη φωτογραφιες στη συλλογη..:P..

1) https://img17.imageshack.us/img17/1451/p1010062n.jpg

Αττικο Παρκο Σπατα..εχει υποστει μια μικρη επεξεργασια (προσθεσα το μαυρο πλαισιο γυρω-γυρω)..

2) https://img168.imageshack.us/img168/8523/p1000751.jpg

Φευγοντας απο Πειραια για το νησι μου..

Απλά εξαιρετικές!!Ειδικά η δευτερη!Μπράβο!!!:no1::no1:

Μα καλά, ο Πειραιάς είναι αυτός; Μήπως εννοείς ότι έφευγες από το νησί σου για τον Πειραιά:p;

Ωραίες και οι δύο!

Κουέρτι, αδυνατώ να πιστέψω ότι οι φωτογραφίες που μας παραθέτεις τραβήχτηκαν με την Powershot A400. Απ' ό,τι είδα, είναι 3.2 Mpxls (βασικά για την πρώτη μιλάω, η δεύτερη είναι θολή:P).

Μα καλά, ο Πειραιάς είναι αυτός; Μήπως εννοείς ότι έφευγες από το νησί σου για τον Πειραιά:p;

Oι φωτογραφια τραβηχτηκε περιπου πριν 2 χρονια..αν θυμαμαι καλα ειχαμε απομακρυνθει απο Πειραια και συναντησαμε κατι στεριες-βραχονησιδες και μαζι με το ηλιοβασιλεμα ειχε δημιουργηθει ενα φοβερο θεαμα και ειπα να το αποθανατισω..:P..

Οι φωτογραφίες είναι από την τριήμερη.Μία φίλη μου τις έχει τραβήξει.:)

Μετέωρα
metewra.jpg

Λίμνη Πλαστήρα
limni.jpg

Αυτές προς το παρόν.Θα βάλω κι άλλες...

Ωραίες φωτογραφίες!:no1: Για τη λίμνη, θα σε συμβούλευα να την είχες τραβήξει μετά το στύλο, για να μη μπαίνει στη μέση:D!

Μια απο την βεράντα μου.με ζουμ βέβαια

Συνημμένα

• DSCN0880.jpg
    DSCN0880.jpg
    131,2 KB · Εμφανίσεις: 174
οφ τοπικ:Λιακούρα έχω προσπαθήσει να τα ανεβάσω μέσω rapidshare αλλά δεν μπoρώ!:(Δεν ανεβαίνουν και δε ξέρω γιατί..Συγγνώμη για την καθυστέρηση..:(Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως..

Ωραία φωτο!!!!!Μπράβο!

οφ τοπικ:Λιακούρα έχω προσπαθήσει να τα ανεβάσω μέσω rapidshare αλλά δεν μπoρώ!:(Δεν ανεβαίνουν και δε ξέρω γιατί..Συγγνώμη για την καθυστέρηση..:(Θα ξαναπροσπαθήσω πάντως..

Ωραία φωτο!!!!!Μπράβο!

ευχαριστώ ρε συ που ασχολήθηκες:thanks:.Μήπως αν τα συμπιέσης(.zip ή .rar).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back