Καλλιτεχνική φωτογραφία

Ευχαριστώ. Κι εμένα το καφέ είναι το αγαπημένο μου:xixi:. Αλλά το ζήτημα της ονομασίας των γατιών είναι -για μένα και την αδερφή μου- σαν το Σκοπιανό:P. Αυτή θέλει να τον λέει Πέτρο ή Τίκο ή κάτι τέτοιο:P. Eγώ θέλω να τον λέω Τέμη:P. Βγάλε νόημα:P. Αν βρεις συντετμημένη εκδοχή του Shadowfax, ίσως γίνει δεκτή, διότι πρέπει να είναι το πολύ δύο συλλαβές για να καταλαβαίνουνε:P.

Πες τον fax τότε. :P

Όχι, όχι fax δεν είναι ωραίο. Φώναζέ τον με την ελληνική έκδοση του ''Shadowfax'': Ίσκιος. Ή μπορείς να τον ονομάσεις Pippin :P. Θα αρέσει και στην αδερφή σου. :xixi:

Λοιπόν, αν και δεν αρέσει στην domenica το photoshop, εγώ θα ξαναβάλω μια που βρήκα και στην οποία έχει πέσει πραγματικά αρκετό. :xixi:

Όμως, μου αρέσει τόσο η ιδέα όσο και το πως κατέληξε τελικά. Στάλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Πες τον fax τότε. :P

Όχι, όχι fax δεν είναι ωραίο. Φώναζέ τον με την ελληνική έκδοση του ''Shadowfax'': Ίσκιος. Ή μπορείς να τον ονομάσεις Pippin :P. Θα αρέσει και στην αδερφή σου. :xixi:

Λοιπόν, αν και δεν αρέσει στην domenica το photoshop, εγώ θα ξαναβάλω μια που βρήκα και στην οποία έχει πέσει πραγματικά αρκετό. :xixi:

Όμως, μου αρέσει τόσο η ιδέα όσο και το πως κατέληξε τελικά. Στάλες.

Αχου!!Τέλεια!!;;
Δε βαριέσαι.Χαλάλι.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.:P

Βάζω κι εγώ μια μη καλλιτεχνική για να περάσει η ώρα.:Ρ
https://i597.photobucket.com/albums/tt54/domenica_07/P4282301.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο που συμπαθω περισσοτερο θα το βγαλει Σαντοουφαξ;

Τότε δεκτόν το "Σκίφαξ":P. Μοιάζει και με αρχαίο ελληνικό:P.

Κυριακή, ποιος οδηγεί;

Θα ήθελα να ρωτήσω: Πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τρίποδο;:P:P:P

Τότε δεκτόν το "Σκίφαξ":P. Μοιάζει και με αρχαίο ελληνικό:P.

Κυριακή, ποιος οδηγεί;

Θα ήθελα να ρωτήσω: Πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τρίποδο;:P:P:P

Δε σου λέω.:who::PΟ αδερφός μου.

Με ένα τρομερά σταθερό χέρι που στηρίζει τη μηχανή σε κάποιο τοίχο or something.

Μόλις βρήκα άλλη μια, από Ολλανδία για να νοσταλγήσει ο Crookshanks. :D

*όχι Σκιφαξ, άστο καλύτερα :P*

Τελευταία επεξεργασία:
Θέλω να βρεθώ σ'αυτό το χωράφι κα να αρχίσω να τρέχω!!
Πωπω χρώμααα.
Πολύ ωραία και η Ολλανδία.

Θέλω να βρεθώ σ'αυτό το χωράφι κα να αρχίσω να τρέχω!!
Πωπω χρώμααα.
Πολύ ωραία και η Ολλανδία.

Και θα πατήσεις τις τουλίπες τόσο άξεστα; :nono:

:P

Και θα πατήσεις τις τουλίπες τόσο άξεστα; :nono:

:P
Όχι ρε!:Ρ Ανάμεσα θα τρέχω, εκεί στα πράσινα.:P
Τα λουλουδάκια τα αγαπάω.:Ρ

να μια δική μου προσπάθεια για μακρο...

hmm__by_fridaythirteenth-1.jpg

κι αυτή, με κάτι λίγο photoshop, από τη Δεκέλεια της Λάρνακας

sail_away__by_fridaythirteenth-1.jpg

και από την εκδρομή μας στην Ελλάδα πέρσι με το σχολείο, τα Κυκλώπεια Τείχη στις Μυκήνες

cyclopean_by_fridaythirteenth-1.jpg

από το χωριουδάκι μου

feelings_erupt__by_fridaythirteenth-1.jpg

σχιζοφρένεια !

twisted_personality__by_fridaythirteenth-1.jpg

Δικές σου;:!:

H 1η και η τελευταία είναι υπέροχες.

Καλά αυτή με τις τουλίπες είναι υπέροχη!! Ε ρε και να'μουν εκεί!!

Ναι δικές μου ! :]]

Ευχαριστώ πολύ Χριστιάννα. :thanks:
Κι εμένα ίσως αυτές είναι οι αγαπημένες μου

Μόλις βρήκα άλλη μια, από Ολλανδία για να νοσταλγήσει ο Crookshanks. :D

*όχι Σκιφαξ, άστο καλύτερα :P*

Φοβερά χρώματα:no1:
-----------------------------------------
Δεν πειράζει, καλό είναι και το PS:P. Μου αρέσει αυτή με τα ίχνη. Εφτιχιαλού, πολύ ωραία τα συννεφάκια:).

Βάζω κάποιες που ανέβασα χτες αλλά δεν πρόλαβα να τις ποστάρω:
IMG_2355-1.jpg

IMG_2362-1.jpg

IMG_2370-1.jpg

IMG_2372-1.jpg

IMG_2388-1.jpg

IMG_2391-1.jpg

IMG_2401-1.jpg

IMG_2337-1.jpg

IMG_2440-1.jpg

IMG_2443-1.jpg

IMG_2417-1.jpg

IMG_2444-1.jpg

IMG_2445-1.jpg

IMG_2448-1.jpg

IMG_2449-1.jpg

Εμμ δικά σου είναι όλα αυτά;:D:)

Η τελευταία είναι ΘΕΪΚΗ !! μπράβο !

Ωραίες!!! Τα γατάκια είναι φάτσες!! Τα υπόλοιπα τι είναι;;;; :o

phpG1v1rjPM.jpg

Περιμένω σχόλια :)

Ε βεβαια, οταν βαριεται ο ανθρωπος δεν καθεται να διαβασει.

koperania..jpg

Κοπερφηλντ.

Να και μία δικιά μου :P

Συνημμένα

• CIMG2714.jpg
    CIMG2714.jpg
    200,1 KB · Εμφανίσεις: 183
Σαν άρρωστο μοιάζει το γατάκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back