Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Αγορά ΕργασίαςΔεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον ασεπ.Ως εκ τούτου είναι μονόδρομος ένα ιστορικό τμήμα οπου διδάσκεσαι αρκετή ιστορία της τέχνης και έχεις βέβαια την δυνατότητα να δουλέψεις ως φιλόλογος.
Θεωρητικοί της τέχνης, κριτικοί της τέχνης, εκπαιδευτικοί της Α'θμιας και Β'θμιας.
Βέβαια, δεν αναφέρει πόσες είναι οι θέσεις που προκηρύσσονται κάθε φορά...
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Κλάδος ΠΕ 08 Καλλιτεχνικών Μαθημάτων: [Κωδικός: ΠΕ 08.00]Αγορά Εργασίας
Θεωρητικοί της τέχνης, κριτικοί της τέχνης, εκπαιδευτικοί της Α'θμιας και Β'θμιας.
Πτυχίο Καλών Τεχνών (κωδ. 0801) ή Εικαστικών Τεχνών (κωδ. 0802) ή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών με κατεύθυνση Ζωγραφικής (κωδ. 0803), Γλυπτικής (κωδ. 0804), ή Χαρακτικής (κωδ. 0805) ΑΕΙ Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής.Επιπλέον, για τους τίτλους που έχουν εκδοθεί στην ημεδαπή απαιτείται και πιστοποιητικό ευδόκιμης παρακολούθησης Θεωρητικών και Ιστορικών Σπουδών ή βεβαίωση ότι έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς ειδικά μαθήματα για τη διδασκαλία της τέχνης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, εφόσον τούτο και για τις δύο περιπτώσεις δεν προκύπτει από τον τίτλο σπουδών.
Με δύο λόγια.Δεν υπάρχει ΠΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ στον ασεπ εκπαιδευτικών.Ως εκ τούτου οι απόφοιτοι του τμήματος δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής.Αλλωστε το λέει και στο site τους.
Επιστηµονικός στόχος και κοινωνική προοπτική
Το Τµήµα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης έχει ως βασικό στόχο την κάλυψη ενός σηµαντικού κενού που χαρακτηρίζει την ακαδηµαϊκή αλλά και πολιτισµική ζωή του τόπου. Αν και κράτος-µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα δεν έχει προσπαθήσει αρκετά για να καταστήσει κοινωνό του ευρωπαϊκού πολιτισµού τόσο τη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση όσο και την Ανώτατη Παιδεία. Οι επιπτώσεις αυτής της παιδευτικής αδράνειας είναι δυστυχώς ορατές σε όλες τις εκφάνσεις της καθηµερινής ζωής του έλληνα πολίτη. Αξιοποιώντας την προνοµιακή γειτνίασή του µε το Τµήµα Εικαστικών Τεχνών της ΑΣΚΤ, το Τµήµα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης έχει ως βασικό σκοπό και κυρίαρχης σηµασίας προοπτική να συµβάλλει αποτελεσµατικά στην αναβάθµιση της καλλιτεχνικής και αισθητικής παιδείας του έλληνα πολίτη. Οι απόφοιτοι του Τµήµατος αλλά και οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών -ο οποίος πρόκειται σύντοµα να οργανωθεί- θα µπορούν να προσφέρουν τις γνώσεις και την επιστηµονική τους πείρα σε Πανεπιστήµια, Επιστηµονικά Ινστιτούτα, Μουσεία, Δηµοτικές Πινακοθήκες και κυρίως -αυτή είναι η σηµαντικότερη προσδοκία µας- στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

τα υπόλοιπα ΑΕΙ είναι για πέταμα
Της θεωρητικης?
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Ναι, της θεωρητικής, εννοώ αυτά που είναι κάτω από τη βιβλιοθηκονομία. Βασικά εννοούσα τη θεολογία, αλλά γούστα είναι αυτά.Της θεωρητικης?
DrHouse
Διάσημο μέλος

Ναι, της θεωρητικής, εννοώ αυτά που είναι κάτω από τη βιβλιοθηκονομία. Βασικά εννοούσα τη θεολογία, αλλά γούστα είναι αυτά.
Ααααα,ναι.Καλα,οι σχολες της θεολογιας δεν επρεπε να υπαρχουν ΚΑΝ.Δεν ειναι επιστημη...στο πανεπιστημιο,τι δουλεια εχουν?

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

υπερβολες τωραΑαααα,ναι.Καλα,οι σχολες της θεολογιας δεν επρεπε να υπαρχουν ΚΑΝ.Δεν ειναι επιστημη...στο πανεπιστημιο,τι δουλεια εχουν?![]()
μπορει καποιος να γουσταρει
εξαλλου λογικα μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα σε συνδιασμο με αυτο το κλαδο
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

υπερβολες τωρα
μπορει καποιος να γουσταρει
εξαλλου λογικα μπορεις να κανεις και αλλα πραγματα σε συνδιασμο με αυτο το κλαδο
Φίλη μου έχει πει ότι είναι ενδιαφέρουσα σχολή. Δεν έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και δεν θέλω να πω κάτι που δεν ισχύει, αλλά δεν καταλαβαίνω ας πούμε ποια η διαφορά Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας, ώστε να υπάρχουν δύο τμήματα. Τέλος πάντων, δεν μου πέφτει και λόγος, τη γνώμη μας λέμε! Ισως να έχει ενδιαφέρον να συνεχίσεις σε ερευνητικό επίπεδο (?).
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ρε φανταζομαι κατι σε φαση φιλοσοφια και θεολογιαΦίλη μου έχει πει ότι είναι ενδιαφέρουσα σχολή. Δεν έχω δει το πρόγραμμα σπουδών και δεν θέλω να πω κάτι που δεν ισχύει, αλλά δεν καταλαβαίνω ας πούμε ποια η διαφορά Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας, ώστε να υπάρχουν δύο τμήματα. Τέλος πάντων, δεν μου πέφτει και λόγος, τη γνώμη μας λέμε! Ισως να έχει ενδιαφέρον να συνεχίσεις σε ερευνητικό επίπεδο (?).
μου φαινεται καλο
DrHouse
Διάσημο μέλος

ρε φανταζομαι κατι σε φαση φιλοσοφια και θεολογια
μου φαινεται καλο
Εχω κατι γνωστους που ειναι στην κοινωνικη και ποι. θεολογια,αλλα και στην σκετη θεολογια.Fail κατασταση...περισσοτερο λενε οτι σπουδαζουν στο ΑΠΘ παρα τι σπουδαζουν...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Όλοι βρίζουν την Θεολογία μέχρι να.. περάσουν σε αυτή!Εχω κατι γνωστους που ειναι στην κοινωνικη και ποι. θεολογια,αλλα και στην σκετη θεολογια.Fail κατασταση...περισσοτερο λενε οτι σπουδαζουν στο ΑΠΘ παρα τι σπουδαζουν...
Karma is a bitch. Τα'χει πεί και ο Γιώργος.

Κακές σχολές 1ου πεδίου
Εεεχμ,όλες?

DrHouse
Διάσημο μέλος

Όλοι βρίζουν την Θεολογία μέχρι να.. περάσουν σε αυτή!
Karma is a bitch. Τα'χει πεί και ο Γιώργος.
Εγω δεν θα την γευτω ποτε στην ζωη μου και ετσι...ασε να την βριζω χωρις να περασω ποτε σε αυτη.
elenaki92
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσει πάντως που επιλέγετε καλές και κακές σχολές του ίδιου αντικειμένου κρίνοντας μόνο από την πόλη.Πχ δεν έχετε βάλει σχολές της Αθήνας/Θεσσαλονίκης που σχετίζονται με πολιτικές επιστήμες αλλά έχετε βάλει και τα 2 βαλκανικών σπουδών,το μεσογειακών κτλ.Δηλαδή το Πολιτικής επιστήμης και ιστορίας της Παντείου ή το πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ είναι καλύτερα και χρήσιμα επειδή είναι σε "καλά" ιδρύματα?
έχεις ένα θεματάκι με τα τμήματα Πολιτικών Επιστημών ή μου φαίνεται;;;

πάντως για μένα κακές σχολές δεν υπάρχουν... ότι θα μπορούσε να γίνει συγχώνευση π.χ. τμημάτων φιλοσοφικής, όπως αναφέρθηκε, ναι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rseven
- EleniPapa!
- Corfu kitty
- sexyfrenchman
- Neos210
- Schlimazel
- fofo
- Barka
- Aggel0sss
- Guhahg5837
- Antonia Alexandra
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Παρμενιων
- Praxis
- PanMoonlight
- Philologist
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Mammy Nun
- Libertus
- Soleil
- Nikitas18
- Billokos1
- stefan
- Eleme
- nicole1982
- Αριάνα123
- Scandal
- JungLawyer
- valiia
- Dimitris9
- kostas1233
- St11
- panos007
- Viedo
- Γιουγκοσλαβος
- Leukosrinokeros
- louminis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.