Η φιλολογος που μας κανει ιλιαδα! Δεν με πάει και κάνει τα πάντα για να το δειξει! Ότι ψιθυρος, φωνη, γαβγισμα, νιαουρισμα ακούγεται μέσα στην τάξη, εγω πρέπει να το κάνω! Μιλαει η διπλανη μου με την πίσω, Παπασταύρου σταματα! Μιλανε οι δυομπροστινοι μου, Παπασταυρου ειπα σταματα! Μιλανε ΟΛΟΙ γυρω μου εκτος από εμενα, Παπασταύρου θα σε αποβαλω, θα καλεσω την μητερα σου, εισαι απαραδεκτη, δεν καταλαβαινεις τίποτα κλπ. Και εγω δεν της αντιμιλαω ποτέ αυτηνης, γενικα δεν της απανταω οταν μ λεει κατι γιατι την φοβαμαι, και απλα λεω μαλιστα. Το μοναδικο που της εχω πει ειναι ενα δειλο ''μα κυρια δεν μιλουσα εγω'' μονο κ μονο επειδη μου την ειχε δωσει παρα πολύ, και κανει ''Ωχ ωχ καλα δεν εχω ορεξη να σε ακουω τωρα'', και εβγαλε το συμπερασμα ότι ειμαι αυθαδης κ αντιμιλαω... Ενταξει, κι εγω μιλαω μεσα στην ταξη αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει! Και η πλακα είναι ότι, αφού μιλαω (λεμε τωρα), πρεπει να μιλαω με καποιον αλλον, σωστα? Αλλωστε δεν το εχασα ακομα για να καθομαι να παραμιλαω μονη μου! Ε λοιπον στους αλλους δν εχει πει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ, σε ΚΑΝΕΝΑΝ! η γυναικα απλα δν με παει κ προσπαθει συνεχεια να μ το δειχνει! Με κανει συνεχεια ρεζιλι στην ταξη, Με ρωταει κατι και μεσα σε κλασματα του δευτερολεπτου αλλαζει ατομο κ λεει οτι δν ξερω, πχ ''Πες παπασταυρου, δεν ξερεις, διπλανη!'', οποτε και να το ξερω δεν προλαβαινω να το πω! Δεν θελω να της μιλησω κιολας γιατι ντρεπομαι κ την φοβαμαι, οποτε απλα καθομαι σαν τον βλακα κ τρωω το βρισιμο κ λεω μαλιστα! Ελεος... Τα ιδια κ χειροτερα με την φιλολογο που μου κανει αρχαια, αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια...

Υ.Γ. Φυσικα και δεν με λενε Παπασταυρου αλλα δεν μπορω να πω το κανονικο μ επιθετο για ευνοητους λογους