Καθηγητές και Ερευνητές του ΑΠΘ προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις / "Δε θα περάσουν τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια"

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα.
που είναι το μιμίδιο με τη φάτσα μέσου φασαίου εαακίτη να λέει «δεν μου άρεσε αυτό το post, 5 μέρες κατάληψη».

Εδω ταιριάζει.

που είναι το μιμίδιο με τη φάτσα μέσου φασαίου εαακίτη να λέει «δεν μου άρεσε αυτό το post, 5 μέρες κατάληψη».

Εδω ταιριάζει.
Πορτρέτο Μακρυγιαννη, με τη γνωστή φραση που αποδίδεται ότι είπε, πριν από εμάς, για εμάς.

Μη ειρωνικά.

Στο «Δι’ αυτά πολεμήσαμεν», προσαρμοσμένο εννοιολογικά στις απαιτήσεις του σήμερα!

Στο «Δι’ αυτά πολεμήσαμεν», προσαρμοσμένο εννοιολογικά στις απαιτήσεις του σήμερα!
Ααα οκ, νόμιζα στο άλλο γνωστό:

"Εαν ζήσω, θα τους γαμήσω. Εαν δεν ζήσω και με σκοτώσουν, θα μου κλάσουν τον πούτσον".
-Μακρυγιάννης Ι., Απομνημονεύματα

"Εαν ζήσω, θα τους γαμήσω. Εαν δεν ζήσω και με σκοτώσουν, θα μου κλάσουν τον πούτσον".
-Μακρυγιάννης Ι., Απομνημονεύματα
Tάδε έφη Καραϊσκάκης. Και δεν είπε "πούτσον" αλλά "μπούτζον".

1704033616619.png

Η νέα «μεταρρύθμιση» της Παιδείας (ή Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν)​

Nαι ναι...Για τους καθηγητές που εργάζονται παράλληλα ως καθηγητές σε ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου, Βουλγαρίας, Εμιράτων, (πιθανόν Αιγύπτου, Ιορδανίας) κτλ, τι έχουν να πουν; :bye2: Από την πόλη έρχομαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back