Καπνισμα...Βλακεια-αδυναμια...Δεν εχω δοκιμασει και δεν νομιζω να το κανω και ποτε.Ισως γιατι μεγαλώνοντας ειδα οτι τα ατομα που καπνιζουν δεν κερδιζουν απολυτως τιποτα,απο συνομιλικους μεχρι και γονεις, το μεγαλυτερο μερος των οποιων το αρχισαν γιατι καποιος τους το πλασαρε..Στην ουσια τους πλασαρε μελλοντικα προβληματα και οχι μονο.
θεωρω ομως αδικο ολο αυτο που υφιστανται αυτοι οι ανθρωποι σημερα και βεβαια αναφερομαι στην απαγορευση του καπνισματος σε πολλα μερη (δημοσιους χωρους κ.α) ,την αυξηση της τιμης των τσιγαρων και αλλα πολλα..Γιατι; Τους λυπαμε διοτι αρχικα οι εταιριες και το κρατος τα πουλουσαν και ευνοουσαν την ψευτικη μαγκια του τσιγαρου κι ας ηξεραν ποσο επιβλαβες ειναι και τωρα τους λενε <<κοψτε το>> .Θα μου πει καποιος τοσο καιρο οι καπνιστες δεν δινανε σημασια για το κακο που προκαλουσαν στους γυρω τους και τωρα φωναζουν; Μαζι τους και εγω γιατι την πληρωνανε αδικα ανθρωποι που δεν καπνιζανε,παρ΄ολα αυτα αλλους τροπους πρεπει να βρει το κρατος ωστε ο κοσμος να κοψει το τσιγαρο...
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. . .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.