napstor
Δραστήριο μέλος

σωστα.αν καποιος γουσταρει να κανει κανναβη δε βλεπω γιατι οχι... οταν επιτρεπουν το τσιγαρο ειναι ηλιθιο να κανουν την κανναβη παρανομη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Το τσιγάρο χαλαρώνει τη στιγμή που το κάνεις.Μετά από μισή ώρα χρειάζεσαι όμως κι άλλο.Κι όταν αρχίζουν τα προβλήματα υγείας, τελικά το σιχαίνεσαι.Τα οποία δεν εμφανίζονται πια μετά τα 40 στο περιβάλλον που ζούμε, αλλά πολύ νωρίτερα.Μην το βάλετε στο στόμα σας όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη.Και κάτι που είχα διαβάσει στα 15 αλλά δεν με έπεισε τότε :''το τσιγάρο είναι ο μόνος φίλος που καίγεται για σένα αλλά εσύ πεθαίνεις γι' αυτό''.10 χρόνια μετά, σήμερα, προσπαθώ να το κόψω.Η ειρωνία είναι ότι το άρχισα για να πείσω τους ήδη καπνιστές ότι άμα θες το κόβεις εύκολα.Τελικά είχαν δίκιο.Δεν κόβεται εύκολα.
Ολα μεσα στο μυαλο ειναι,αμα θες να το κοψεις,το κοβεις.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Αλλά κόβεται.Κι ο μόνος τρόπος είναι να μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου.Ούτε μείωση, ούτε βελονισμός και @@.Απλά αντιλαμβάνεσαι μια μέρα τι σου προσφέρει (τίποτα άλλο εκτός από προβλήματα), και το παίρνεις απόφαση.Ψυχολογικό είναι το θέμα.Στέρηση χημική δεν καταλαβαίνεις αν είσαι αποφασισμένος.Απλά πείθεις τον εαυτό σου ότι ήταν ένα όνειρο, και ποτέ δεν το άρχισες.Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.
Ακριβως,το οτι δεν κοβεται κλπ ειναι δικαιολογιες για να μην το κοψουν,αμα εχει θεληση ο αλλος,μπορει να το κοψει.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

"Πολυ την παθανε, και ας ξερανε το κριμα"Ολα μεσα στο μυαλο ειναι,αμα θες να το κοψεις,το κοβεις.
Με τα λογια μπορουμε ολοι να ειμαστε τελειοι, στις πραξεις ομως, υπαρχουν δυσκολιες.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι.Αλλα ρωταω μηπως καποιος ξερει κατι παραπανω σε αυτο το θεμα που εγραψα.Στο καθόλου είναι δύσκολο να το γυρίσεις?
(ημουν σιγουρος παντως πως θα με ρωτουσε τουλαχιστον ενας αυτο που με ρωτησες.

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανε στριφτα. Ελεγχεις εσυ την ποσοτητα και πιο οικονομικα.Εγω το γυρισα εδω και κατι μερες στα lights και νιωθω πως δεν με πιανουν και γιαυτο κανω περισσοτερα.Λετε να το γυρισω στα σκληρα παλι;Εχω διαβασει πως δεν εχει μεγαλη διαφορα το lights απο το σκληρο οσον αφορα τις επιδρασεις στον οργανισμο.
napstor
Δραστήριο μέλος

ναι.παρε μαροκινη σοκολατα(θα με θυμηθεις).Λετε να το γυρισω στα σκληρα παλι;
επισης,συμφωνα με ερευνες που εχω διαβασει(δεν θυμαμαι που)τα lights τσιγαρα δεν ειναι πιο υγιεινα απο τα κανονικα.(αν αληθευει ή οχι δεν ειμαι σιγουρος)
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Για μια περιοδο προσπαθησα τα στριφτα αλλα γενικα δεν ειμαι πολυ υπομονετικος και ειμαι αγαρμπος καπως,οποτε τα παρατησα.Το ξερω πως ειναι μια συνηθεια, βεβαια, και αυτο...Εσυ καπνιζεις;Κανε στριφτα. Ελεγχεις εσυ την ποσοτητα και πιο οικονομικα.
-----------------------------------------
μαροκινη σοκολατα; :sναι.παρε μαροκινη σοκολατα(θα με θυμηθεις).
επισης,συμφωνα με ερευνες που εχω διαβασει(δεν θυμαμαι που)τα lights τσιγαρα δεν ειναι πιο υγιεινα απο τα κανονικα.(αν αληθευει ή οχι δεν ειμαι σιγουρος)
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε ναι, αλλα οχι καθε μερα, για χαβαλε οταν αραζουμαι μαζι οι παρεα.Για μια περιοδο προσπαθησα τα στριφτα αλλα γενικα δεν ειμαι πολυ υπομονετικος και ειμαι αγαρμπος καπως,οποτε τα παρατησα.Το ξερω πως ειναι μια συνηθεια, βεβαια, και αυτο...Εσυ καπνιζεις;
Το συνηθησμενο ειναι μια ντουζινα την ημερα. Απο εκει και περα μπορει να μην καπνιζω καθολου μια εβδομαδα, η μπορει 1 πακετο στριφτα σε μια μερα.
don_aris91
Δραστήριο μέλος

χαχα και γω δεν εχω την υπομονη να στριβω,ασε που δε μου βαγινουν κιολαςΓια μια περιοδο προσπαθησα τα στριφτα αλλα γενικα δεν ειμαι πολυ υπομονετικος και ειμαι αγαρμπος καπως,οποτε τα παρατησα.Το ξερω πως ειναι μια συνηθεια, βεβαια, και αυτο...Εσυ καπνιζεις;
-----------------------------------------
μαροκινη σοκολατα; :s

mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω το γυρισα εδω και κατι μερες στα lights και νιωθω πως δεν με πιανουν και γιαυτο κανω περισσοτερα.Λετε να το γυρισω στα σκληρα παλι;Εχω διαβασει πως δεν εχει μεγαλη διαφορα το lights απο το σκληρο οσον αφορα τις επιδρασεις στον οργανισμο.
Mην κανεις βιομηχανικα ρε ειναι σκετος καρκινος.. Κανε light καπνο καλυτερα.
napstor
Δραστήριο μέλος

να σε πληροφορησω οτι και τα light ειναι βιομηχανικα.οπως και ο καπνος.Mην κανεις βιομηχανικα ρε ειναι σκετος καρκινος.. Κανε light καπνο καλυτερα.
αν θες φυση,παρε κανναβη.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ο μπαφος ποτισμενος ειναι συνηθως, οποτε δεν υπαρχει τιποτα φυσικο.να σε πληροφορησω οτι και τα light ειναι βιομηχανικα.οπως και ο καπνος.
αν θες φυση,παρε κανναβη.
napstor
Δραστήριο μέλος

μα δεν ειπα να παρει μπαφο.ειπα να παρει κανναβη,δηλαδη το φυτο.ανετα μπορει να ανθισει στην Ελλαδα.Και ο μπαφος ποτισμενος ειναι συνηθως, οποτε δεν υπαρχει τιποτα φυσικο.
επισης υπαρχουν και καλες ποικιλιες μαριχουανας/χασις.αν τωρα πας και παρεις απο Αλβανια,καλυτερα ασ΄το.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Dr. Gl. Luminous
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.