CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orado
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

orado
Νεοφερμένο μέλος

Ντίνα951
Νεοφερμένο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

είναι για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (με την οποία μπορείς παρεπιπτώντος να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας)Οντως, σε τέτοιες δουλειές καλή δουλειά θέλει να κάνεις. Δεν έχει σημασία αν τελείωσες ΙΕΚ ή ΤΕΙ.
Τα 18.000 είναι για τα δίδακτρα ; Αυτό δε κατάλαβα
Vivicoolgirl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος

λεω να παω να γραφτω στο ιεκ σβιε ως τεχνικος φαρμακων κ καλυντικων ...εχετε καποιον γνωστο που παει σ αυτο γενικα θελω γνωμες για το επαγγελμα και τη σχολη
Γιατί δεν πας βοηθός φαρμακείου?Νομίζω πιο εύκολα θα βρεις δουλειά μετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπαρχει αυτη η ειδικοτητα...αλλα και τεχνικος φαρμακων και καλυντικων τι λετε ειναι μαπα γτ εχω ακουσει οτι εχει τρομερες προοπτικεςΓιατί δεν πας βοηθός φαρμακείου?Νομίζω πιο εύκολα θα βρεις δουλειά μετά.![]()
Raiseonce
Δραστήριο μέλος

δεν υπαρχει αυτη η ειδικοτητα...αλλα και τεχνικος φαρμακων και καλυντικων τι λετε ειναι μαπα γτ εχω ακουσει οτι εχει τρομερες προοπτικες
Σε άλλα ΙΕΚ σίγουρα υπάρχει.
Τώρα ο τεχνικός φαρμάκων δεν ξέρω ακριβώς που μπορεί να βρει δουλειά.Στα φαρμακεία ζητάμε βοηθούς φαρμακείων πολλές φορές.
Οι τεχνικοί φαρμάκων και καλλυντικών λογικά θα δουλεύουν σε εταιρίες καλλυντικών και όχι τόσο σε φαρμακευτικές εταιρίες.Δεν είμαι σίγουρος όμως γι αυτό.

Σε άλλα ΙΕΚ σίγουρα υπάρχει.
Τώρα ο τεχνικός φαρμάκων δεν ξέρω ακριβώς που μπορεί να βρει δουλειά.Στα φαρμακεία ζητάμε βοηθούς φαρμακείων πολλές φορές.
Οι τεχνικοί φαρμάκων και καλλυντικών λογικά θα δουλεύουν σε εταιρίες καλλυντικών και όχι τόσο σε φαρμακευτικές εταιρίες.Δεν είμαι σίγουρος όμως γι αυτό.
ζητατε δηλ απο ιεκ ??δεν προτιματε απο αει ?
λενε οτι πολυ καλη σχολη και μεγαλο ονομα ...ισχυει εχει παει κανεις σας????
Raiseonce
Δραστήριο μέλος

ζητατε δηλ απο ιεκ ??δεν προτιματε απο αει ?
λενε οτι πολυ καλη σχολη και μεγαλο ονομα ...ισχυει εχει παει κανεις σας????
Από ΙΕΚ παίρνουμε γιατί δεν βρίσκουμε πολλές φορές φαρμακοποιούς από ΑΕΙ.Συνήθως όλοι έχουν δικά τους φαρμακεία ή δουλεύουν αλλού.Μόνο νέοι φαρμακοποιοί από ΑΕΙ έρχονται καμιά φορά για δουλεια αλλα δε μένουν για πολύ.Μαθαίνουν τη δουλεια και μετα ανοίγουν συνήθως δικό τους φαρμακείο.Το θεωρούν υποτιμητικό να ειναι βοηθοί σε φαρμακείο άλλου.
Επίσης τον φαρμακοποιό από ΑΕΙ τον πληρώνουμε περισσότερο γι αυτό προτιμάμε πολλές φορές βοηθούς φαρμακείων από ΙΕΚ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.