venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:28 Ο venividivici43946: #21 03-07-12 01:28 Λάθος. Λαογραφία κάνουν και στο Ιστορικό. Επίσης υπάρχουν τα μαθήματα επιλογής, που είναι κοινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:30 Ο SparklingGrey: #22 03-07-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:32 Ο Rainbowarrior: #23 03-07-12 01:32 Έχεις δίκαιο, βλακεία είπα. Δε γίνεται να σπουδάζεις ιστορικός και να μην κάνεις λαογραφίες. Απλώς, το είχα δει στο πρόγραμμα της φιλολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:33 Ο venividivici43946: #24 03-07-12 01:33 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Click για ανάπτυξη... +1 Το θεωρώ καλύτερο σε αποκατάσταση από Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:47 Η evi07larissa: #25 03-07-12 01:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:51 Ο SparklingGrey: #26 03-07-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:53 Η evi07larissa: #27 03-07-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λάθος. Λαογραφία κάνουν και στο Ιστορικό. Επίσης υπάρχουν τα μαθήματα επιλογής, που είναι κοινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:30 Ο SparklingGrey: #22 03-07-12 01:30 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:32 Ο Rainbowarrior: #23 03-07-12 01:32 Έχεις δίκαιο, βλακεία είπα. Δε γίνεται να σπουδάζεις ιστορικός και να μην κάνεις λαογραφίες. Απλώς, το είχα δει στο πρόγραμμα της φιλολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:33 Ο venividivici43946: #24 03-07-12 01:33 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Click για ανάπτυξη... +1 Το θεωρώ καλύτερο σε αποκατάσταση από Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:47 Η evi07larissa: #25 03-07-12 01:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:51 Ο SparklingGrey: #26 03-07-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:53 Η evi07larissa: #27 03-07-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:32 Ο Rainbowarrior: #23 03-07-12 01:32 Έχεις δίκαιο, βλακεία είπα. Δε γίνεται να σπουδάζεις ιστορικός και να μην κάνεις λαογραφίες. Απλώς, το είχα δει στο πρόγραμμα της φιλολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:33 Ο venividivici43946: #24 03-07-12 01:33 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Click για ανάπτυξη... +1 Το θεωρώ καλύτερο σε αποκατάσταση από Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:47 Η evi07larissa: #25 03-07-12 01:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:51 Ο SparklingGrey: #26 03-07-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:53 Η evi07larissa: #27 03-07-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις δίκαιο, βλακεία είπα. Δε γίνεται να σπουδάζεις ιστορικός και να μην κάνεις λαογραφίες. Απλώς, το είχα δει στο πρόγραμμα της φιλολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:33 Ο venividivici43946: #24 03-07-12 01:33 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Click για ανάπτυξη... +1 Το θεωρώ καλύτερο σε αποκατάσταση από Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:47 Η evi07larissa: #25 03-07-12 01:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:51 Ο SparklingGrey: #26 03-07-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:53 Η evi07larissa: #27 03-07-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Στο ιστορικό παίζει και ασχολία με πολιτισμικές οργανώσεις και μπλα μπλα, που, γενικά, «πουλάνε» αυτόν τον καιρό. Click για ανάπτυξη... +1 Το θεωρώ καλύτερο σε αποκατάσταση από Φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:47 Η evi07larissa: #25 03-07-12 01:47 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:51 Ο SparklingGrey: #26 03-07-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:53 Η evi07larissa: #27 03-07-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:51 Ο SparklingGrey: #26 03-07-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:53 Η evi07larissa: #27 03-07-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:53 Η evi07larissa: #27 03-07-12 01:53 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Κι όμως. Έχω ακούσει από φοιτητή του ΦΠΨ ότι στο ομώνυμο τμήμα κάνουν μάθημα έκθεσης ή διδασκαλίας της έκθεσης. Ανασφαλής πηγή. Απλώς την αναφέρω. Click για ανάπτυξη... Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:55 Ο SparklingGrey: #28 03-07-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Στο παιδαγωγικό μια φίλη μου κάνει το μάθημα αυτό....μπορεί να υπαρχει και στο φπψ. εγώ εννουούσα πριν τις φιλοσοφικές σχολές.... Click για ανάπτυξη... 1. Απ' όσο γνωρίζω, μπορούν να δανειστούν κάποια μαθήματα από το παιδαγωγικό. 2. Αναφέρθηκα στο ΦΠΨ, επειδή το ίδιο εντοπίζεται στον τίτλο. 3. Το ΦΠΨ δεν εντάσσεται στις φιλοσοφικές σχολές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο Rainbowarrior: #29 03-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν υπάρχει μάθημα έκθεση σε καμία σχολή. υπάρχουν μαθήματα νεοελληνικής φιλολογίας και στο ιστορικό κάνεις απλά όχι τόσα πολλά όσο στην φιλολογία. Click για ανάπτυξη... Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:57 Ο George perk: #30 03-07-12 01:57 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Στο ιστορικό κάνεις περισσότερες Ιστορίες, και ασχολείσαι με την αρχαιολογία. Επίσης, δεν κάνεις καθόλου έκθεση. Στη φιλολογία ασχολούνται περισσότερο με τα γνωστά φιλολογικά μαθήματα, και πιάνουν λαογραφίες, περισσότερες γλωσσολογίες, πολλή λογοτεχνία κ.α. Γενικά, αν μπορείς να πιάσεις φιλολογικό μην το σκεφτείς καν. Βάλ'το 1η επιλογή. Click για ανάπτυξη... οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Η evi07larissa: #31 03-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Σε συζήτησή μου με τελειόφοιτη του Ιστορικού Αθήνας, αναφέρθηκε από μέρους της αυτό ακριβώς που έγραψα. Δε νομίζω να μου είπε ψέματα... Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω. μπορεί να αναφερόμαστε στο ίδιο ή παρόμοιο μάθημα απλά να αλλάζουν οι κωδικοί και οι ονομασίς ανάλογα με την σχολή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:18 Ο Rainbowarrior: #32 03-07-12 02:18 Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από George perk: οχι παιδια λογοτεχνια με ποναει πολυ σαν μαθημα....το μισω...το βλεπω και αλλαζω δρομο Click για ανάπτυξη... Τότε γίνε κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:19 Ο George perk: #33 03-07-12 02:19 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Τότε γίνε κάτι άλλο. Click για ανάπτυξη... η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Ο venividivici43946: #34 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Ναι. Συνήθως 1-3 μαθήματα. Περισσότερη έμφαση δίνει σε Αρχαία, Λατινικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 02:22 Η evi07larissa: #35 03-07-12 02:22 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι αλήθεια δεν έχει τόση.....αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε στην γ' λυκειου, ο τρόπος διδασκαλίας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou Πολύ δραστήριο μέλος Ο Kirdou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.095 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 03:40 Ο Kirdou έγραψε: #36 03-07-12 03:40 Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από George perk: η αρχαιολογια δεν εχει τοση λογοτεχνια οσο εχει η φιλολογια...σωστα? Click για ανάπτυξη... Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!Θεωρώ πιο,ενδιαφέρον τμήμα το Ιστορικό-Αρχαιολογικό και απο τη Φιλολογία και απο το ΦΠΨ,απο την άποψη ότι είναι πιο ωραίες οι προοπτικές το να εργαστείς σε ένα μουσείο,μια γκαλερι η ακόμα καλύτερα σε ένα ερευνητικό κέντρο με παραπάνω σπουδές.Αντίθετα τα άλλα δύο τμήματα σε περιορίζουν στα σχολεία κάτι που δεν είναι και τόσο πρωτότυπο,κακά τα ψέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele Εκκολαπτόμενο μέλος Η adele αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 09:18 Η adele έγραψε: #37 03-07-12 09:18 Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George perk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο George perk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 133 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 14:47 Ο George perk: #38 03-07-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs tomftw Neos210 Claire05 Philologist θείτσα σε σύγχυση 😛 marakiloveee Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adele: Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε φιλολογίες και το ιστορικό, αλλά κατέληξα στο ιστορικό. Έχει περισσότερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου ως σχολή και πολύ ιστορία που μου αρέσει! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... και για μεταπτυχιακα του φπψ τι μπορεις να κανεις?στο ιστορικο η στη φιλολογια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:36 Ο Rainbowarrior: #39 03-07-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kirdou: Οχι ευτυχώς!Εχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε!... Click για ανάπτυξη... Mιλάς σοβαρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 15:38 Ο venividivici43946: #40 03-07-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από George perk: μου ειπαν ομως οτι στην ιδιωτικη εκπαιδευση προτιμουν πρωτα τους φιλολογους απο φιλολογια μετα το ΦΨ και μετα το ιστορικο αρχαιολογικο...ισχυει? Click για ανάπτυξη... Κατηγορηματικά όχι. Για μεταπτυχιακό. Όπου θες, αρκεί να δέχονται τους υποψήφιους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.