Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2010 στις 21:46 Η Phoebe έγραψε: #481 12-11-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από antonia9: καλησπερα μπορει καποιος να μου πει περιπου στα προφορικα τι ζητανε στο επιπεδο α2 και β1(inicial)??????? δε ξερω ποιο να δωσω απο τα 2, μαλλον το α2 γτ εχω προβλημα στα προφορικα...... Click για ανάπτυξη... Από ότι διάβασα εδώ, τα προφορικά του Α2 του Cervantes, είναι γύρω στα 15 λεπτά! Πρώτα σε ρωτάνε για τον εαυτό σου, μετά σου δίνουν μια εικόνα την σχολιάζεις και σου κάνουν ερωτήσεις πάνω σε αυτή και μετά μιλάς για ένα θέμα της καθημερινότητας! Βασικά δεν διαφέρει στην δομή από τα προφορικά του Β2 πχ, αλλά οι εξεταστές είναι πολύ πιο ελαστικοί και δεν πρέπει να πιέζουν ιδιαίτερα! Από γνώσεις δεν ξέρω κάτι περισσότερο, αλλά αν μιλάς δεν θα έχεις πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:52 Η gorgonokoritso: #482 13-12-10 00:52 να σας ρωτησω μηπως ξερετε.... απ'οτι διαβασα το κρατικο το γ1 ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με το αντιστοιχο του θερβαντες. τι συμβαινει ομως με το β2? ποιο ειναι το πιο δυσκολο? του θερβαντες ή το κρατικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:32 Η Phoebe έγραψε: #483 13-12-10 13:32 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: να σας ρωτησω μηπως ξερετε.... απ'οτι διαβασα το κρατικο το γ1 ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με το αντιστοιχο του θερβαντες. τι συμβαινει ομως με το β2? ποιο ειναι το πιο δυσκολο? του θερβαντες ή το κρατικο? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται, από τα λίγα τεστ που έχω κάνει, πιο δύσκολο του κρατικού! Ίσως, βέβαια, να παίζει ρόλο οτι έχω εξασκηθεί περισσότερο στο στυλ ασκήσεων του Cervantes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:43 Η gorgonokoritso: #484 13-12-10 21:43 χμμμμμμμμ....... μαλιστα.... απ'οτι ομως καταλαβα.. αυτη η ειναι η προσωπικη σου γνωμη, ή μαλλον για την ακριβεια η υποκειμενικη σου αποψη, εφοσον εχεις συνηθισει του θερβαντες... αντικειμενικα ομως τι παιζει?? μια απο τα ιδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gashel Νεοφερμένο μέλος Ο Gashel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Gashel έγραψε: #485 15-12-10 22:54 Μόλις σήμερα γράφτηκα στο site αυτό. Όποιος μπορείς ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις: 1)Πόσα και ποια είναι τα πτυχία για τα Ισπανικά? 2)Πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για κάθε πτυχίο? 3)Είναι εύκολα τα Ισπανικά? 4)Σας αρέσουν τα Ισπανικά? 5)Πόσο περίπου είναι η τιμή για ιδιαίτερα? 6)Έχουν ομοιότητες με κάποια άλλη γλώσσα? Όλα αυτά τα ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα Ισπανικών.Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιο site που να μπορώ να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια βασικά για την γλώσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:34 Η gorgonokoritso: #486 16-12-10 00:34 καλως μας ηρθες... λοιπον... τα πτυχια πλεον ειναι τα εξης... Diploma A1 Diploma A 2 Diploma Β1 Escolar Diploma B 1 Diploma B 2 Diploma C1 Diploma C 2 για περισσοτερες πληροφοριες για τα πτυχια δες εδω https://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/information.htm και γενικα στο https://atenas.cervantes.es/gr/default.shtm σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα τα ισπανικα ιδιως αν ξερεις γαλλικα ή εστω και ιταλικα που μοιαζουν λιγακι για τα ιδιαιτερα οι τιμες διαφερουν αναλογα τον καθηγητη και το επιπεδο υπαρχουν διαφορα σαιτ στο ιντερνετ για να αρχισεις να μαθαινεις τα βασικα αλλα ειναι ελευθερα και σε αλλα χρειαζεται να πληρωσεις (συνηθως μεσω πιστωτικης) ενα καλο σαιτ κατα τη γνωμη μου που ειναι δωρεαν ειναι το https://www.livemocha.com οπου απλα γραφεσαι γενικα να ξερεις οτι το επιπεδο β2 αντιστοιχει σε Lower, το c1 σε advanced και το c2 σε proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2011 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #487 02-01-11 17:38 Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonia9: καλησπερα μπορει καποιος να μου πει περιπου στα προφορικα τι ζητανε στο επιπεδο α2 και β1(inicial)??????? δε ξερω ποιο να δωσω απο τα 2, μαλλον το α2 γτ εχω προβλημα στα προφορικα...... Click για ανάπτυξη... Από ότι διάβασα εδώ, τα προφορικά του Α2 του Cervantes, είναι γύρω στα 15 λεπτά! Πρώτα σε ρωτάνε για τον εαυτό σου, μετά σου δίνουν μια εικόνα την σχολιάζεις και σου κάνουν ερωτήσεις πάνω σε αυτή και μετά μιλάς για ένα θέμα της καθημερινότητας! Βασικά δεν διαφέρει στην δομή από τα προφορικά του Β2 πχ, αλλά οι εξεταστές είναι πολύ πιο ελαστικοί και δεν πρέπει να πιέζουν ιδιαίτερα! Από γνώσεις δεν ξέρω κάτι περισσότερο, αλλά αν μιλάς δεν θα έχεις πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:52 Η gorgonokoritso: #482 13-12-10 00:52 να σας ρωτησω μηπως ξερετε.... απ'οτι διαβασα το κρατικο το γ1 ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με το αντιστοιχο του θερβαντες. τι συμβαινει ομως με το β2? ποιο ειναι το πιο δυσκολο? του θερβαντες ή το κρατικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:32 Η Phoebe έγραψε: #483 13-12-10 13:32 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: να σας ρωτησω μηπως ξερετε.... απ'οτι διαβασα το κρατικο το γ1 ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με το αντιστοιχο του θερβαντες. τι συμβαινει ομως με το β2? ποιο ειναι το πιο δυσκολο? του θερβαντες ή το κρατικο? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται, από τα λίγα τεστ που έχω κάνει, πιο δύσκολο του κρατικού! Ίσως, βέβαια, να παίζει ρόλο οτι έχω εξασκηθεί περισσότερο στο στυλ ασκήσεων του Cervantes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:43 Η gorgonokoritso: #484 13-12-10 21:43 χμμμμμμμμ....... μαλιστα.... απ'οτι ομως καταλαβα.. αυτη η ειναι η προσωπικη σου γνωμη, ή μαλλον για την ακριβεια η υποκειμενικη σου αποψη, εφοσον εχεις συνηθισει του θερβαντες... αντικειμενικα ομως τι παιζει?? μια απο τα ιδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gashel Νεοφερμένο μέλος Ο Gashel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Gashel έγραψε: #485 15-12-10 22:54 Μόλις σήμερα γράφτηκα στο site αυτό. Όποιος μπορείς ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις: 1)Πόσα και ποια είναι τα πτυχία για τα Ισπανικά? 2)Πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για κάθε πτυχίο? 3)Είναι εύκολα τα Ισπανικά? 4)Σας αρέσουν τα Ισπανικά? 5)Πόσο περίπου είναι η τιμή για ιδιαίτερα? 6)Έχουν ομοιότητες με κάποια άλλη γλώσσα? Όλα αυτά τα ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα Ισπανικών.Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιο site που να μπορώ να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια βασικά για την γλώσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:34 Η gorgonokoritso: #486 16-12-10 00:34 καλως μας ηρθες... λοιπον... τα πτυχια πλεον ειναι τα εξης... Diploma A1 Diploma A 2 Diploma Β1 Escolar Diploma B 1 Diploma B 2 Diploma C1 Diploma C 2 για περισσοτερες πληροφοριες για τα πτυχια δες εδω https://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/information.htm και γενικα στο https://atenas.cervantes.es/gr/default.shtm σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα τα ισπανικα ιδιως αν ξερεις γαλλικα ή εστω και ιταλικα που μοιαζουν λιγακι για τα ιδιαιτερα οι τιμες διαφερουν αναλογα τον καθηγητη και το επιπεδο υπαρχουν διαφορα σαιτ στο ιντερνετ για να αρχισεις να μαθαινεις τα βασικα αλλα ειναι ελευθερα και σε αλλα χρειαζεται να πληρωσεις (συνηθως μεσω πιστωτικης) ενα καλο σαιτ κατα τη γνωμη μου που ειναι δωρεαν ειναι το https://www.livemocha.com οπου απλα γραφεσαι γενικα να ξερεις οτι το επιπεδο β2 αντιστοιχει σε Lower, το c1 σε advanced και το c2 σε proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2011 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #487 02-01-11 17:38 Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σας ρωτησω μηπως ξερετε.... απ'οτι διαβασα το κρατικο το γ1 ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με το αντιστοιχο του θερβαντες. τι συμβαινει ομως με το β2? ποιο ειναι το πιο δυσκολο? του θερβαντες ή το κρατικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:32 Η Phoebe έγραψε: #483 13-12-10 13:32 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: να σας ρωτησω μηπως ξερετε.... απ'οτι διαβασα το κρατικο το γ1 ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με το αντιστοιχο του θερβαντες. τι συμβαινει ομως με το β2? ποιο ειναι το πιο δυσκολο? του θερβαντες ή το κρατικο? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται, από τα λίγα τεστ που έχω κάνει, πιο δύσκολο του κρατικού! Ίσως, βέβαια, να παίζει ρόλο οτι έχω εξασκηθεί περισσότερο στο στυλ ασκήσεων του Cervantes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:43 Η gorgonokoritso: #484 13-12-10 21:43 χμμμμμμμμ....... μαλιστα.... απ'οτι ομως καταλαβα.. αυτη η ειναι η προσωπικη σου γνωμη, ή μαλλον για την ακριβεια η υποκειμενικη σου αποψη, εφοσον εχεις συνηθισει του θερβαντες... αντικειμενικα ομως τι παιζει?? μια απο τα ιδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gashel Νεοφερμένο μέλος Ο Gashel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Gashel έγραψε: #485 15-12-10 22:54 Μόλις σήμερα γράφτηκα στο site αυτό. Όποιος μπορείς ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις: 1)Πόσα και ποια είναι τα πτυχία για τα Ισπανικά? 2)Πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για κάθε πτυχίο? 3)Είναι εύκολα τα Ισπανικά? 4)Σας αρέσουν τα Ισπανικά? 5)Πόσο περίπου είναι η τιμή για ιδιαίτερα? 6)Έχουν ομοιότητες με κάποια άλλη γλώσσα? Όλα αυτά τα ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα Ισπανικών.Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιο site που να μπορώ να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια βασικά για την γλώσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:34 Η gorgonokoritso: #486 16-12-10 00:34 καλως μας ηρθες... λοιπον... τα πτυχια πλεον ειναι τα εξης... Diploma A1 Diploma A 2 Diploma Β1 Escolar Diploma B 1 Diploma B 2 Diploma C1 Diploma C 2 για περισσοτερες πληροφοριες για τα πτυχια δες εδω https://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/information.htm και γενικα στο https://atenas.cervantes.es/gr/default.shtm σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα τα ισπανικα ιδιως αν ξερεις γαλλικα ή εστω και ιταλικα που μοιαζουν λιγακι για τα ιδιαιτερα οι τιμες διαφερουν αναλογα τον καθηγητη και το επιπεδο υπαρχουν διαφορα σαιτ στο ιντερνετ για να αρχισεις να μαθαινεις τα βασικα αλλα ειναι ελευθερα και σε αλλα χρειαζεται να πληρωσεις (συνηθως μεσω πιστωτικης) ενα καλο σαιτ κατα τη γνωμη μου που ειναι δωρεαν ειναι το https://www.livemocha.com οπου απλα γραφεσαι γενικα να ξερεις οτι το επιπεδο β2 αντιστοιχει σε Lower, το c1 σε advanced και το c2 σε proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2011 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #487 02-01-11 17:38 Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: να σας ρωτησω μηπως ξερετε.... απ'οτι διαβασα το κρατικο το γ1 ειναι πιο δυσκολο σε σχεση με το αντιστοιχο του θερβαντες. τι συμβαινει ομως με το β2? ποιο ειναι το πιο δυσκολο? του θερβαντες ή το κρατικο? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φαίνεται, από τα λίγα τεστ που έχω κάνει, πιο δύσκολο του κρατικού! Ίσως, βέβαια, να παίζει ρόλο οτι έχω εξασκηθεί περισσότερο στο στυλ ασκήσεων του Cervantes! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:43 Η gorgonokoritso: #484 13-12-10 21:43 χμμμμμμμμ....... μαλιστα.... απ'οτι ομως καταλαβα.. αυτη η ειναι η προσωπικη σου γνωμη, ή μαλλον για την ακριβεια η υποκειμενικη σου αποψη, εφοσον εχεις συνηθισει του θερβαντες... αντικειμενικα ομως τι παιζει?? μια απο τα ιδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gashel Νεοφερμένο μέλος Ο Gashel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Gashel έγραψε: #485 15-12-10 22:54 Μόλις σήμερα γράφτηκα στο site αυτό. Όποιος μπορείς ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις: 1)Πόσα και ποια είναι τα πτυχία για τα Ισπανικά? 2)Πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για κάθε πτυχίο? 3)Είναι εύκολα τα Ισπανικά? 4)Σας αρέσουν τα Ισπανικά? 5)Πόσο περίπου είναι η τιμή για ιδιαίτερα? 6)Έχουν ομοιότητες με κάποια άλλη γλώσσα? Όλα αυτά τα ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα Ισπανικών.Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιο site που να μπορώ να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια βασικά για την γλώσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:34 Η gorgonokoritso: #486 16-12-10 00:34 καλως μας ηρθες... λοιπον... τα πτυχια πλεον ειναι τα εξης... Diploma A1 Diploma A 2 Diploma Β1 Escolar Diploma B 1 Diploma B 2 Diploma C1 Diploma C 2 για περισσοτερες πληροφοριες για τα πτυχια δες εδω https://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/information.htm και γενικα στο https://atenas.cervantes.es/gr/default.shtm σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα τα ισπανικα ιδιως αν ξερεις γαλλικα ή εστω και ιταλικα που μοιαζουν λιγακι για τα ιδιαιτερα οι τιμες διαφερουν αναλογα τον καθηγητη και το επιπεδο υπαρχουν διαφορα σαιτ στο ιντερνετ για να αρχισεις να μαθαινεις τα βασικα αλλα ειναι ελευθερα και σε αλλα χρειαζεται να πληρωσεις (συνηθως μεσω πιστωτικης) ενα καλο σαιτ κατα τη γνωμη μου που ειναι δωρεαν ειναι το https://www.livemocha.com οπου απλα γραφεσαι γενικα να ξερεις οτι το επιπεδο β2 αντιστοιχει σε Lower, το c1 σε advanced και το c2 σε proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2011 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #487 02-01-11 17:38 Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμμμμμμμ....... μαλιστα.... απ'οτι ομως καταλαβα.. αυτη η ειναι η προσωπικη σου γνωμη, ή μαλλον για την ακριβεια η υποκειμενικη σου αποψη, εφοσον εχεις συνηθισει του θερβαντες... αντικειμενικα ομως τι παιζει?? μια απο τα ιδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gashel Νεοφερμένο μέλος Ο Gashel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Δεκεμβρίου 2010 στις 22:54 Ο Gashel έγραψε: #485 15-12-10 22:54 Μόλις σήμερα γράφτηκα στο site αυτό. Όποιος μπορείς ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις: 1)Πόσα και ποια είναι τα πτυχία για τα Ισπανικά? 2)Πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για κάθε πτυχίο? 3)Είναι εύκολα τα Ισπανικά? 4)Σας αρέσουν τα Ισπανικά? 5)Πόσο περίπου είναι η τιμή για ιδιαίτερα? 6)Έχουν ομοιότητες με κάποια άλλη γλώσσα? Όλα αυτά τα ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα Ισπανικών.Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιο site που να μπορώ να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια βασικά για την γλώσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:34 Η gorgonokoritso: #486 16-12-10 00:34 καλως μας ηρθες... λοιπον... τα πτυχια πλεον ειναι τα εξης... Diploma A1 Diploma A 2 Diploma Β1 Escolar Diploma B 1 Diploma B 2 Diploma C1 Diploma C 2 για περισσοτερες πληροφοριες για τα πτυχια δες εδω https://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/information.htm και γενικα στο https://atenas.cervantes.es/gr/default.shtm σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα τα ισπανικα ιδιως αν ξερεις γαλλικα ή εστω και ιταλικα που μοιαζουν λιγακι για τα ιδιαιτερα οι τιμες διαφερουν αναλογα τον καθηγητη και το επιπεδο υπαρχουν διαφορα σαιτ στο ιντερνετ για να αρχισεις να μαθαινεις τα βασικα αλλα ειναι ελευθερα και σε αλλα χρειαζεται να πληρωσεις (συνηθως μεσω πιστωτικης) ενα καλο σαιτ κατα τη γνωμη μου που ειναι δωρεαν ειναι το https://www.livemocha.com οπου απλα γραφεσαι γενικα να ξερεις οτι το επιπεδο β2 αντιστοιχει σε Lower, το c1 σε advanced και το c2 σε proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2011 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #487 02-01-11 17:38 Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις σήμερα γράφτηκα στο site αυτό. Όποιος μπορείς ας μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις: 1)Πόσα και ποια είναι τα πτυχία για τα Ισπανικά? 2)Πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για κάθε πτυχίο? 3)Είναι εύκολα τα Ισπανικά? 4)Σας αρέσουν τα Ισπανικά? 5)Πόσο περίπου είναι η τιμή για ιδιαίτερα? 6)Έχουν ομοιότητες με κάποια άλλη γλώσσα? Όλα αυτά τα ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αρχίσω ιδιαίτερα Ισπανικών.Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιο site που να μπορώ να ξεκινήσω να μαθαίνω κάποια βασικά για την γλώσσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 00:34 Η gorgonokoritso: #486 16-12-10 00:34 καλως μας ηρθες... λοιπον... τα πτυχια πλεον ειναι τα εξης... Diploma A1 Diploma A 2 Diploma Β1 Escolar Diploma B 1 Diploma B 2 Diploma C1 Diploma C 2 για περισσοτερες πληροφοριες για τα πτυχια δες εδω https://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/information.htm και γενικα στο https://atenas.cervantes.es/gr/default.shtm σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα τα ισπανικα ιδιως αν ξερεις γαλλικα ή εστω και ιταλικα που μοιαζουν λιγακι για τα ιδιαιτερα οι τιμες διαφερουν αναλογα τον καθηγητη και το επιπεδο υπαρχουν διαφορα σαιτ στο ιντερνετ για να αρχισεις να μαθαινεις τα βασικα αλλα ειναι ελευθερα και σε αλλα χρειαζεται να πληρωσεις (συνηθως μεσω πιστωτικης) ενα καλο σαιτ κατα τη γνωμη μου που ειναι δωρεαν ειναι το https://www.livemocha.com οπου απλα γραφεσαι γενικα να ξερεις οτι το επιπεδο β2 αντιστοιχει σε Lower, το c1 σε advanced και το c2 σε proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2011 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #487 02-01-11 17:38 Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλως μας ηρθες... λοιπον... τα πτυχια πλεον ειναι τα εξης... Diploma A1 Diploma A 2 Diploma Β1 Escolar Diploma B 1 Diploma B 2 Diploma C1 Diploma C 2 για περισσοτερες πληροφοριες για τα πτυχια δες εδω https://atenas.cervantes.es/gr/diplomas_spanish/information.htm και γενικα στο https://atenas.cervantes.es/gr/default.shtm σε γενικες γραμμες ειναι ευκολα τα ισπανικα ιδιως αν ξερεις γαλλικα ή εστω και ιταλικα που μοιαζουν λιγακι για τα ιδιαιτερα οι τιμες διαφερουν αναλογα τον καθηγητη και το επιπεδο υπαρχουν διαφορα σαιτ στο ιντερνετ για να αρχισεις να μαθαινεις τα βασικα αλλα ειναι ελευθερα και σε αλλα χρειαζεται να πληρωσεις (συνηθως μεσω πιστωτικης) ενα καλο σαιτ κατα τη γνωμη μου που ειναι δωρεαν ειναι το https://www.livemocha.com οπου απλα γραφεσαι γενικα να ξερεις οτι το επιπεδο β2 αντιστοιχει σε Lower, το c1 σε advanced και το c2 σε proficiency Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2011 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #487 02-01-11 17:38 Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Buenas tardes Για εμάς που τώρα ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε ισπανικά και ας μην είμαστε μικρά παιδάκια...υπάρχουν τραγουδάκια που βοηθούν την πρακτική στα πρώτα πρώτα βήματα της γλώσσας! Alphabeto Buenas Dias Colores Chocolate Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:13 Ο nikos9 έγραψε: #488 08-01-11 12:13 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια βιβλία για να ξεκινησω τα ισπανικα (δηλ. για τις πρωτες χρονιες)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 12:40 Η Noisette έγραψε: #489 08-01-11 12:40 Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:08 Η *Maria (^_^)*: #490 08-01-11 13:08 Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχουν websites που σε βοηθούν να μάθεις Ισπανικά...γιατί έτσι άκουσα...ισχύει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:09 Η Noisette έγραψε: #491 08-01-11 13:09 Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:12 Η gorgonokoritso: #492 08-01-11 13:12 ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:19 Η *Maria (^_^)*: #493 08-01-11 13:19 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: ισχύει. υπάρχουν διάφορα sites. αν θες να μάθεις κάποια πράγματα με αυτόν τον τρόπο, σου προτείνω να ψάξεις λίγο για να δεις ποιο σου κάνει. ένα καλό πάντως (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το www.livemocha.com Click για ανάπτυξη... Χμμ...πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό,έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:26 Η gorgonokoritso: #494 08-01-11 13:26 ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι, πρέπει να δώσεις ένα e-mail για να γραφτείς αν δεν θες να δώσεις το κανονικό σου δημιούργησε ένα να το έχεις για τέτοιες περιπτώσεις μπορείς να κάνεις τα πρώτα μαθήματα και αν δεν σου αρέσει στην πορεία, σταματάς δεν σε δεσμεύει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:32 Η *Maria (^_^)*: #495 08-01-11 13:32 Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορώ να μάθω μόνο μια ξένη γλώσσα με το ίδιο mail που έχω συνδεθεί?...ή μπορώ να επιλέξω και άλλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:40 Η gorgonokoritso: #496 08-01-11 13:40 όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όσες θες μην μπερδευτείς όμως να έχεις ένα πρόγραμμα και ρυθμό για να μην δυσκολευτείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:44 Η *Maria (^_^)*: #497 08-01-11 13:44 Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το site.. Έψαχνα εδώ και καιρό..αλλά μόλις είδα ότι υπάρχει θέμα για τα Ισπανικά είπα να ρωτήσω.. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 13:48 Η gorgonokoritso: #498 08-01-11 13:48 ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss m.b. ydroxoos Giorgkalo panafeido suaimhneas Φινεύς sofia07 Mariahj Billprs Mara2004 Scandal ΚΤr angies constansn Τρελας123 Avalon12 Ness johnsala Fanimaid123 ΣοφίαΒ PanMoonlight fairyelly kost28 Giii thenutritionist charmander Ελεν giannhs2001 Meow tsiobieman Unboxholics marian shadow kiyoshi nicole1982 Miranda32 Tribbiani pagratios2 xakounaamatata Johnman97 buffon85 athinouli hirasawayui Gus Roger10 neurogirl Αλκης Κ. anastasis06 το κοριτσι του μαη papas igeorgeoikonomo ggl Pharmacist01 korlef Nefh_ vkrlf KingOfPop Revekka stefan Mukumbura alexandrahere element skate johnietraf Xristinaki123 Natassa02 Steffie88 stacey_af Daydreamer Bill22 SlimShady fay01 Dimitris9 T C Manolo165 Νικόλας Ραπ. Lianaa StudyFreak04 St11 elena16 Νefy Lab13 JohnGreek Parrot panos007 Maraki4you christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίζω να σε βοηθήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 15:55 Ο transient: #499 08-01-11 15:55 Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά, είμαι αρκετά τεμπέλης για να κοιτάξω τα προηγούμενα μηνύματα (). Τα Ισπανικά, μοιάζουν από πλευρά γραμματικής με γαλλικά; Γιατί έχω ακούσει πως αν ξέρεις μία λατινογενή γλώσσα , τα ισπανικά μαθαίνονται πιο εύκολα (επειδή είναι και αυτά μια λατινογενή γλώσσα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9 Νεοφερμένο μέλος Ο nikos9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2011 στις 18:06 Ο nikos9 έγραψε: #500 08-01-11 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν σκέφτεσαι να πας σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνεις ιδιαίτερα, και θα σου πουν εκεί τα βιβλία που θα χρειαστεί να πάρεις; Click για ανάπτυξη... όχι. απλά μόνος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.