Το θέμα όπως στάλθηκε στην Edelsa (σταλθηκε στα Ισπανικά), το παρακάτω στάλθηκε στο βιβλιοπωλείο και ήταν αντίγραφο του Ισπανικού κειμένου.
Θέμα: Παράπονο πελάτη
Στην προσοχή του κυρίου Miguel ʽAngel Garcia Cuesta
Αξιότιμε κύριε,
Διδάσκω ισπανικά εδώ και 6 χρόνια όχι μόνο κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα αλλά και σε groups σε ʽΈλληνες σπουδαστές (ενήλικες και εφήβους) χρησιμοποιώντας για τα μαθήματά μου ορισμένες μεθόδους εκμάθησης ισπανικών της Edelsa όπως τα Ven (δίδαξα και την παλιά και τώρα διδάσκω την καινούργια μέθοδο), τα Usoκαι Chicos Chicas ( έχω αγοράσει επίσης και τις οπτικοακουστικές μεθόδους).
Όλο αυτό το διδακτικό υλικό το αγόρασα και εξακολουθώ να το αγοράζω. Φυσικά ποτέ δεν μου έδωσαν τουλάχιστον ένα βιβλίο καθηγητή δωρεάν.
Την προηγούμενη Πέμπτη παρήγγειλα κατʼοίκον μία ποσότητα ισπανικών βιβλίων για μένα και για τους μαθητές μου από το βιβλιοπωλείο .............................του οποίου υπεύθυνος είναι ο κύριος .....................................
Μέσα στα βιβλία που παρήγγειλα ήταν το CHICOS CHICAS NIVEL 3, LIBRO DE PROFESOR. ʽΌταν έλαβα τα βιβλία από το ταχυδρομείο παρατήρησα πως στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου βιβλίου έγραφε ʽʼΔΕΙΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝʼʼ ενώ εγώ το πλήρωσα για 24.73 Ευρώ.
ʽΌταν επικοινώνησα με τον υπεύθυνο εκείνος μου είπε πως αγόρασε αυτό το βιβλίο (έχει το τιμολόγιο) από το βιβλιοπωλείο ....................... της Αθήνας.
Λοιπόν, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν:
Ι. Τα βιβλιοπωλεία έχουν το δικαίωμα να πουλούν τα δωρεάν αντίτυπα στους πελάτες καθηγητές,
ΙΙ. Ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν τους καθηγητές στους οποίους προσφέρουν αυτά τα δωρεάν αντίτυπα; (κάποτε, μία υπάλληλος βιβλιοπωλείου εισαγωγής μου είπε πως, γενικά, τα περισσότερα βιβλία παραμένουν στις αποθήκες τους).
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την προσοχή σας και περιμένω τα σχόλιά σας και τις συμβουλές σας.