Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss.
Δραστήριο μέλος

Καλά,αυτό που λες δεν ευσταθεί ιδιαίτερα.Αντίθετα,ένα παιδί φτωχής οικογένειας θα κάτσει να διαβάσει περισσότερο,γιατί σκέφτεται ότι δεν έχει άλλη διέξοδο πέραν των σπουδών του,ενώ ο πλούσιος είναι περισσότερο επαναπαυμένος στα χρήματα των γονιών του.Στο εξήγησα,είναι αρκετά απλό,δεν καταλαβαίνω τι σε δυσκολεύει να το δεχτείς:στο ιδιωτικό σκας φράγκα,άρα σε προσέχουν περισσότερο (όπως γίνεται οπουδήποτε σκας φράγκα),προσλαμβάνουν καλύτερους καθηγητές κλπ (π.χ. στο δικό μου θυμάμαι ήταν απαραίτητο να έχεις μεταπτυχιακό για να προσληφθείς κλπ),οπότε η προετοιμασία είναι καλύτερη,άρα έχουν περισσότερες επιτυχίες.Τα παιδιά που πήγαν σε ιδιωτικό,πολύ πιθανόν στο δημόσιο θα είχαν πιο χαμηλές επιδόσεις,επειδή δεν θα είχαν την ίδια ποιότητα εκπαίδευσης.
σαφως και φανταζει λογικο οτι ενα παιδι φτωχης οικογενειας, θα παλεψει μεσα απο τις σπουδες του για να ξεφυγει απο αυτη την κατασταση, αλλα στην πραξη, με οσα ατομα γνωρισα εγω τουλαχιστον , δεν ειναι καθολου ετσι! ειναι πολλοι αυτοι που απελπιζονται και απλα συνεχιζουν το εργατικο επαγγελμα του πατερα τους! αντιθετως, οσοι εχουν λεφτα, ξερουν οτι πρεπει να σπουδασουν για να συνεχισουν να εχουν!
το γεγονος οτι καποιος εχει μεταπτυχιακο ή ακομα και διδακτορικο νομιζω οτι δεν εχει καμια σχεση με το ποσο καλος δασκαλος ειναι!
η προετοιμασια ειναι καλυτερη γιατι
1)εχουν λεφτα, αρα παιρνουν τον καλυτερο ιδιαιτερα της περιοχης, και για οσες ωρες θελουν
2)γιατι πολλα ιδιωτικα κανουν παρανομιες, και τα παιδια στην 3η λυκειου κανουν μονο μαθηματα κατευθυνσης!
και σε αυτο που λες στο τελος, κανεις λαθος! αμα θελεις, και γενικα σας το προτινω, οποιος παρακολουθει αυτο το θεμα!
διαλεξτε 2 σχολεια
το πρωτο θα ειναι καποιο λυκειο των βορειων προαστιων , κηφισια, εκαλη, πεντελη, αγ,παρακσευη, ψυχικο κτλ
το δευτερο θα ειναι καποιο γνωστο ιδιωτικο κτλ κτλ
εε, παμε στοιχημα οτι θελεις, οτι αυτα τα 2 σχολεια θα ερθουν μια η αλλη!
*ειχα καθηγητη στη 3η λυκειου, και γαμω τους τυπους, υπερ του δημοσιου σχολειου οσο δεν φανταζεσαι!
αυτος εμπαινε στην ταξη και κοροιδευε ατομα απο ιδιωτικα, λεγοντας οτι ειναι οι καλυτεροι του πελατες,και οτι για την ιδια εργασια τους παιρνει πολλα παραπανω!
αυτος λοιπον δουλευε σε ενα σχολεο στο χαιδαρι, οταν ηρθε στο σχολειο μου εξεπλαγειν , απο το επιπεδο μας, γενικα σαν 3η λυκειου!
οταν βγηκα μαζι του,μετα τις βασεις μου απεδειξε οτι το σχολειο μου, ειχε παει λιγο καλυτερα απο γνωστο-μεγαλο ιδιωτικο της αθηνας!
παραλογο και τυχαιο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Αλλά δεν πιστεύω ότι και τα δημόσια δεν είναι καλά. Το 2004 το σχολείο μου (δημόσιο) είχε έρθει 2ο σε όλη την Ελλάδα σε % επιτυχίας!
Αλλά και πάλι πιστεύω ότι άμα θέλει κάποιος πετυχαίνει αρκεί να έχει τα κατάλληλα ερεθίσματα!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΥΓ με νευριαζουν τα παιδια του ιδιωτικου διοτι νομιζουν οτι επειδη πανε σχολειο σε ιδιωτικο ειναι καποιοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

ΥΓ με νευριαζουν τα παιδια του ιδιωτικου διοτι νομιζουν οτι επειδη πανε σχολειο σε ιδιωτικο ειναι καποιοι!
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, μα είναι "κάποιοι". Οι γονείς που δίνουν 10 χιλιάδες το χρόνο για καλύτερη εκπαίδευση( εκτός αν έχουν τρέλα για να "μορφωθούν" τα παιδιά και κάνουν οικονομία γι αυτό) είναι αρκετά πλούσιοι. Therefore, δεν νομίζουν πως είναι κάποιοι για το σχολείο τους, προς θεού. Οι περισσότεροι σίγουρα γραμμένο θα το χουν. Απλά όποιος έχει οικονομική άνεση ή ακόμα και πλούτο, ειδικά σε τέτοιες εποχές είναι "κάποιος"
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

αυτο εννοουσα! καλα δεν θελω ποτε μου να γνωρισω ενα τετοιο παιδι! μονο στην ιδεα οτι υπαρχουν....Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, μα είναι "κάποιοι". Οι γονείς που δίνουν 10 χιλιάδες το χρόνο για καλύτερη εκπαίδευση( εκτός αν έχουν τρέλα για να "μορφωθούν" τα παιδιά και κάνουν οικονομία γι αυτό) είναι αρκετά πλούσιοι. Therefore, δεν νομίζουν πως είναι κάποιοι για το σχολείο τους, προς θεού. Οι περισσότεροι σίγουρα γραμμένο θα το χουν. Απλά όποιος έχει οικονομική άνεση ή ακόμα και πλούτο, ειδικά σε τέτοιες εποχές είναι "κάποιος"
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, μα είναι "κάποιοι". Οι γονείς που δίνουν 10 χιλιάδες το χρόνο για καλύτερη εκπαίδευση( εκτός αν έχουν τρέλα για να "μορφωθούν" τα παιδιά και κάνουν οικονομία γι αυτό) είναι αρκετά πλούσιοι. Therefore, δεν νομίζουν πως είναι κάποιοι για το σχολείο τους, προς θεού. Οι περισσότεροι σίγουρα γραμμένο θα το χουν. Απλά όποιος έχει οικονομική άνεση ή ακόμα και πλούτο, ειδικά σε τέτοιες εποχές είναι "κάποιος"
Νομίζουν ότι είναι κάποιοι

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ότι αυτό το στερεότυπο ότι τα παιδιά από το δημόσιο είναι παλήκαροι ενώ του ιδιωτικού φλώροι και ξιπασμένοι πότε θα λήξει?
ποτε, γιατι δεν ειναι στερεοτυπο
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Νομίζουν ότι είναι κάποιοι![]()
πες τα ρε Μανια! ψωνια μεγαλη ιδεα εχουν για τον εαυτο τους! και επειδη εχουν χρηματα; νομιζουν πως αυτα φερνουν την ευτιχια?
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Speak for yourself και μη γενικεύεις.Και γω σε ιδιωτικό ήμουν αλλά δε με θεωρώ ανώτερο ή από την άλλη πλευρά "φλώρο".ποτε, γιατι δεν ειναι στερεοτυπο
πες τα ρε Μανια! ψωνια μεγαλη ιδεα εχουν για τον εαυτο τους! και επειδη εχουν χρηματα; νομιζουν πως αυτα φερνουν την ευτιχια?
Είσαι εκτός θέματος πραγματικά./..

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ειπε ο Ιλιας με τη φωτογραφια του Sheldon CupperSpeak for yourself και μη γενικεύεις.Και γω σε ιδιωτικό ήμουν αλλά δε με θεωρώ ανώτερο ή από την άλλη πλευρά "φλώρο".

venividivici43946
Διάσημο μέλος

αυτο εννοουσα! καλα δεν θελω ποτε μου να γνωρισω ενα τετοιο παιδι! μονο στην ιδεα οτι υπαρχουν....
Είσαι μικρή ακόμη. Μην αφορίζεις διότι έχει γυρίσματα ο καιρός.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

ειπε ο Ιλιας με τη φωτογραφια του Sheldon Cupper![]()
*Ηλίας

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Είσαι μικρή ακόμη. Μην αφορίζεις διότι έχει γυρίσματα ο καιρός.
λες?

john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οποιος δεν εχει παει σε ενα απο τα δυο, δεν μπορει να κανει συγκριση μεταξυ τους.
Βαριεμαι να τα πω τωρα (προσπαθησα να τα πω 2 φορες -ειχα γραψει πολυ μεγαλο κειμενο- αλλα γινοταν διακοπες ρευματος και το εχανα συνεχως!!!)
οποτε δεν καθομαι να τα ξαναγραψω...
να πω μονο πως οποιος εχει την οικονομικη ανεση, να παει σε ιδιωτικο.... τελος...
Α επισης να πω πως υπαρχουν καλα και κακα ιδιωτικα, με μεγαλες διαφορες μεταξυ τους...
σε κακο δε συμφερει να πατε..
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.