Wolfie
Δραστήριο μέλος

Τίποτα από τα 2. Εγώ έκανα ιδιαίτερα μέχρι πέρυσι και ήταν απλά χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Τα ιδιαίτερα και τα φροντιστήρια είναι απλά μια μόδα που την ανακάλυψαν οι άχρηστοι καθηγητές για να κονομάνε. Η συμβουλή μου, κάτσε και διάβασε, και κάλυψε ότι κενό έχεις.
Σωστός.
Δεν ξέρω για τα ιδιαιτερα, οι περισσότεροι φροντιστές πάντως είναι χαμηλού επιπεδου και το μονο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν τα παιδιά και τους γονείς τους με μεγάλα λόγια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinie
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα στην ερωτηση σου σχολειο η φροντηστηριο, θα ελεγα οτι ειναι θεμα χρονου (το ιδιαιτερο σου αφηνει περισσοτερο ελευθερο χρονο) καθως και θεμα χαρακτηρα. Εγω προτιμησα το φροντηστηριο γιατι μου αρεσει να βγαινω απο το σπιτι και να βλεπω συμμαθητες και φιλους. Επισης, αν το προγραμμα του φροντηστηριου σου φαινεται υπερφορτωμενο, μπορεις εσυ η ιδια να επιλεξεις πια μαθηματα θελεις να κανεις.
Ελπιζω να βοηθησα λιγακι,
φιλικα μαθητρια της β λυκειου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣπeλL
Νεοφερμένο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Προτείνω ιδιαίτερα, καθώς, πιστεύω, ότι προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με το φροντιστήριο!
Wolfie
Δραστήριο μέλος

+1 tinie. Τα φροντιστήρια δεν είναι μόδα, είναι αναγκαίο για τους περισσότερους μαθητές για να μάθουν κάτι σωστά, γιατί είτε δυσκολεύονται μόνοι τους, είτε είναι άχρηστοι οι καθηγητές στο σχολείο!
Προτείνω ιδιαίτερα, καθώς, πιστεύω, ότι προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με το φροντιστήριο!
Επίσης υπάρχουν και πολλοί καθηγητές φροντιστηρίου που είναι άχρηστοι.
Απo προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι η πλειοψηφία των φροντιστών είναι πολύ χαμηλού επιπεδου και σχεδόν όλοι κοροϊδεύουν μαθητές και γονείς ώστε να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
Αν θέλεις οπωσδήποτε περαιτέρω βοήθεια πήγαινε στην ενισχυτική διδασκαλία ή κανε ιδιαιτερα με κάποιον καθηγητή που ξέρεις καλά.
Εγώ φέτος ξαναδίνω γιατί την πρώτη φορα με 'φαγαν κάτι φροντιστές της πλακας που μας δούλευαν μια ολόκληρη χρονια.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Wolfie
Δραστήριο μέλος

Ενισχυτική διδασκαλία είναι πολύ χειρότερη από το φροντιστήριο! Πάντως, ανάλογα που παίφτει ο καθένας! Είναι θέμα τύχης! Εγώ έπεσα σε καλούς καθηγητές στο φροντιστήριο, εσύ όχι.
Δεν υπάρχει περίπτωση οι φροντιστές να είναι ανωτερου επιπεδου από τους καθηγητές.Μη λέμε και ότι θέλουμε.Εγώ πήγα σε ένα από τα πιο γνωστά φροντιστήρια το οποιο θεωρείται και από τα πιο οργανωμένα.
Την πρώτη μέρα μας χώρισαν σε 3 groups ανάλογα με τους βαθμούς της δευτέρας λυκείου (εγώ μπήκα στο δεύτερο) και ανάλογα με το τι group ήμασταν κάναμε και ασκήσεις.
Στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου έγγραφα 18-19 και στο τέλος πανελλήνιες έγραψα 12.
Αν θεωρείται προετοιμασία να βαζεις σαν μέγιστο στόχο το 12 σε έναν μαθητή επειδή στην δευτερα λυκείου δεν έβγαλε 19 αλλα 17 τότε τι να πω...
Καλά για τις ενημερώσεις των γονέων ας μη μιλήσω καλύτερα...τραγικά τα πράματα.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

sunny13
Νεοφερμένο μέλος

Ολοι μας μπορουμε να τα καταφερουμε απο μονοι μας!!
Αλλα μονο αν στρωθουμε κ διαβασουμε!!
Ειναι σιγουρο αυτο!!
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

christy_92
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

helena_16_kolin
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

yo_kzn
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helena_16_kolin
Νεοφερμένο μέλος

_____KRS_____
Νεοφερμένο μέλος

Ιδιαίτερα φυσικά....Καλησπέρα.
Είμαι μαθήτρια της Β΄Λυκείου αυτή τη χρονιά και όπως τόσοι άλλοι έτσι και εγώ προσπαθώ να δώ πώς μπορώ να διαχειριστώ το χρόνο φέτος και να βάλω ένα πρόγραμμα.
Έτσι λοιπόν, θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά μαθήματα συμφωνα με προσωπική σας εμπειρία, πρέπει να κάνω. Επίσης, φροντιστήριο ή ιδιαίτερα; Για βοηθάτε παρακαλώ....![]()
Freedom_
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί πέρα απο το γεγονός οτι θα γράφεις αρκετα συχνά τεστ/διαγωνίσματα και συνηθως λειτουργούν αρκετά καλά, θα είναι ευκαιρία να βγαίνεις από το σπίτι, να μιλάς με συμμαθητες σου καθημερινα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.