Έχει περάσει καιρός από το τελευταίο μήνυμα αλλά ελπίζω να πάρω μια απάντηση.
Θα πάω Β' Λυκείου και είμαι αντιμέτωπη με την δύσκολη εύρεση ενός καλού φροντιστηρίου. Θα πάω θετική κατεύθυνση και θέλω ένα καλό αλλά αρκετά προσιτό φροντιστήριο, όπου οι καθηγητές είναι φιλικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν.
Θα δώσω εξετάσεις για να μπω με υποτροφία σε ένα "καλό" φροντιστήριο αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποτύχω. Το φροντιστήριο με υποτροφία σκέφτομαι πως είναι το "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" στην Κολοκοτρώνη 78, Πειραιά. Αυτό που μου άρεσε ήταν οι πολλές ώρες και η πολύ χαμηλή τιμή για ένα "γνωστό" φροντιστήριο, περίπου 220 ευρώ το μήνα για τη κατεύθυνσή μου. Εάν αποτύχω, έχω σαν επιλογή το "ΕΛΥΤΡΟΝ" από το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από άτομα που φοιτούν εκεί. Επίσης Πειραιά, αρκετές ώρες και πολύ χαμηλή τιμή, με 180 ευρώ το μήνα.
Έχω διαβάσει σε αυτή την ιστοσελίδα με παρόμοια θέματα πως κάποια κοστίζουν 300 ευρώ, 350, 400 και αναρωτιόμουν.... Ισχύουν οι τιμές αυτές; Οι τιμές των φροντιστηρίων που προανέφερα είναι είτε υπερβολικά χαμηλές, συνεπώς χαμηλή ποιότητα είτε απλά προσιτά;
Τονίζω πως τις τιμές τις βρήκα σε μια ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.