**χρυ$@ν8η**
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά πιστεύω. Ίσως κάποιο επιτραπέζιο μετά για να γίνει τζερτζελές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

roseberry
Διάσημο μέλος

επισης ωραια ειναι και η ιδεα στο να κανεις ενα παρτυ με καποιο συγκεκριμενο κονσεπτ πουχου ''λευκο παρτυ'' να ντυθειτε ολοι στα ασπρα (ή ενα αλλο οποιοδηποτε χρωμα γουατεβερ)
ακομα καλυτερα αν εχει καλο καιρο κανε γκαρντεν παρτυ .....
και το κορυφαιο αν μενεις κοντα στο θωρηκτο Αβερωφ κανε το εκει ....ουτε η πρωτη θα εισαι ουτε η τελευταια

αυτα!
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Edit: Με πρόλαβαν άλλοι!
Εγώ φέτος τα γενέθλια μου μάλλον θα τα περάσω στο νοσοκομείο. Θα φάω την τούρτα μαζί με τους ασθενείς!
nicoleta1994
Νεοφερμένο μέλος

**χρυ$@ν8η**
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστωωω

prinCess.
Επιφανές μέλος

εκανα προσφατα παρτυ στο σπιτι ....ηταν φοβερα..το μονο που χρειαζεσαι ειναι πιτσες, ποτα(πολλα ποτα...εμεις ηπιαμε 2 μπουκαλια βοτκα κ μιση τεκιλα 20 ατομα) , μουσικη κ κανα παιχνιδι σε στυλ taboo
φροντισε πιατα κ ποτηρια πλαστικα γ να τα πεταξεις απλως μετα κ να μν πλενεις ...α κ βγαλε τα χαλια ειδικα αν ειναι χαλια ο καιρος .....
Νομίζω μόνο αυτά χρειάζονται. Τα άλλα με "theme" κι έτσι είναι για άλλες φάσεις και δε νομίζω να καλύπτει τα γούστα όλων. Το θέμα είναι να υπάρχει καλή παρέα, καλή διάθεση, μουσική, ίσως αν έπαιρνες και κάναν dj-φίλο γνωστού που ασχολείται με τέτοια κτλ, και ποτά[μεταξύ μας αυτά

Δε χρειάζονται πολλά, διάθεση να υπάρχει και θα περάσουν όλοι τέλεια!

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ειρηνη_23
Νεοφερμένο μέλος

Lita Athens
Δραστήριο μέλος

Εγώ θα διάλεγα τη δεκαετία του '50. Μου αρέσει πολύ το ντύσιμο της εποχής αυτής αλλά και ο ρομαντισμός που την περιβάλλει. Μπορείς να πάς και πιο πίσω στο χρόνο, όπως στη Βικτωριανή εποχή ή ακόμη και στην Αναγέννηση, αλλά τότε το πάρτυ θα είναι περισσότερο costume party, παρά θεματικό.
Μπορείς, επίσης, να κάνεις το πάρτυ σου και κάπου έξω, σε κάποιο εστιατόριο ή club (π.χ. girls night out, αν καλέσεις μόνο τις φίλες σου), αλλά στην εφηβεία, καλόν θα ήταν να το κάνεις σπίτι σου. Θα έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για να οργανώσεις αλλά και να παραστείς σε πάρτυ σε clubs κλπ.
S.Anideos
Νεοφερμένο μέλος

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

ο κλοουν μολις τελειωσει το show θα τους πει 2 -3 παραμυθακια...οχι πολλα για να μην βαρεθουν....

θα πας να αγορασεις ενα βιβλιαρακι που λεει ανεκδοτα και θα τους τα διαβασεις μετα τον κλοουν ....
θα αγορασεις χυμους (οχι αναψυκτικα γτ εχουν ανθρακικο) και θα τους βαλεις σε ενα τραπεζακι με ενα ροζ τραπεζομαντηλο....
θα πας να προμηθευτεις ολα τα αλμπουμ απο τα ζουζουνια για εχετε και ωραια μουσικη ..ε και καπου στις 21:00 θα τελειωσει το παρτυ και θα πας να κοιμηθεις!!!!!!!!!
u r gonna have great fun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το τελευταιο παρτυ που πηγα ετσι ηταν...δεν νομιζω να εχω μεινει πισω!!!!!!!!!!
παρακαλω...δεν χρειαζεται να ευχαριστεις....χαρα μου που βοηθησα!

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω γενέθλια στις 7 Ιουλίου και θέλω να κάνω ενα αξέχαστο party.Λοιπόν καμία ιδέα.??????
Μήν ξεχάσετε !!Θέλω κατι μοναδικό και ιδιαίτερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

2. να διοργανωσεις ενα theme party, δηλαδή ένα party με θεμα οπου οι καλεσμενοι θα πρεπει να φορανε κατι συγκεκριμενο
3. να φερεις dj
4. να διοργανωσεις μια βραδυα καραοκε
5. μπορεις να φερεις μια ομαδα χορου ή έναν ζογλερ
Υ.Γ. αυτα τα απλα πραγματα ειναι αρκετα και εισαι κομπλε πιστευω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

-Πολλές διαφορετικές playlist με διαφορετικά είδη μουσικής για ποικιλία
-Πολλά ηχεία
-Πολλά βυζιά
-Αν έχεις κήπο,εκεί καλύτερα
Anthony
Δραστήριο μέλος

-Πολλά ποτά
-Πολλά ηχεία
-Πολλά βυζιά
απο το στόμα μου το πήρες
πολλά βυζιά , αν έχει ζέστη θα είναι ελαφρά ντυμένα , αν είναι τροφαντά θα ξεχειλίζουν , και αν ξεσκιστείτε στον χορό , θα μιλήσει η αδράνεια
Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχαχαχαχα ξεχασες τις χορευτριες στα κλουβια!!!-Πολλά ποτά
-Πολλά ηχεία
-Πολλά βυζιά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.