(Ιατρική 2ο Ετος Γ Εξαμηνο) Πως θα τα βγάλω πέρα με χρωστούμενα.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,891 μηνύματα.
Δεν ισχυεί αυτό και δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ...
Καταρχήν δεν γίνεται να πάρει κάποιος μεταγραφή σε ελληνικό ΑΕΙ από ξένο...
Καποτε (επι πασοκ) εγινε. Μια φορα

Και ηρθε... ΠΟΛΥΣ λαος.

Βεβαια αρχες 2000 αυτα, πολυ μετα την εισαγωγη του Τσιπρα.
 

konstantinast1

Νεοφερμένος

Η konstantinast1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι στο 2ο έτος της Ιατρικής, αυτην την περίοδο ξεκινάει και η εξεταστική και ήρθε η φάση της αποδοχής των πραξεών μας...Το θέμα ειναι οτι είμαστε με 10 χρωστούμενα απτο πρώτο έτος και λόγο επιπλέον μαλακίας +5 απο την εξεταστική που έρχεται σε λιγο καιρο....(με 15 χρωστούμενα πάμε Δ Εξάμηνο με αβέρτα κενά απο βασικά μαθήματα οπως Φυσιολογία και Ανατομία πχ...)(Για οσους πουν για Σεπτέμβρη εδωσα 4 μαθήματα και δεν περασα τιποτα {rip} το καλοκαίρι οτχ για διάβασμα, επίσης ειμαι σε όλες τις διαλέξεις και στις εργασίες είμαι φουλ αποδοτικός) Η σχολή μου αρέσει υπερβολικά πάλεψα στο Λύκειο σκληρά για να μπώ επίσης συμμετέχω σε όλα τα υποχρεωτικά και μη υποχρεωτικά,φροντιστήρια και νοσοκομειακές παρακολουθήσεις-> καθως αυτες ειναι και απο τα αγαπημένα μου στην σχολή και παρακολουθώ χωρίς μιζέρια...<-
Πως παμε στο 3ο έτος με σχεδόν μηδέν χρωστούμενα?(Αντε 2-3...)Πως τελειώνουμε πριν μας διαγράψουν απτην σχολή? Πλζ κάποιος που εχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ή και χειρότερη να μας διαφωτίσει λίγο γιατι δεν έχει φώς προς το παρόν το τούνελ... άντε λίγο ελάχιστο...παλι καλα που περάσαμε τουλάχιστον Αγγλικά{2} και κλινικές{3} (σύνολο 5 μαθήματα..)

Υ.Γ. Θα μπορούσα να τα αφήσω για 6ο έτος και να περνάω απο εδώ και στο εξής ολα τα μαθήματα απτα εξάμηνα που έρχονται ή αυτη η ιδέα αποτελεί "μεσημεριανό όνειρο"?

Pls help me help myself.

Γεια σου!
Καταρχάς ελπίζω να πήγε καλά η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου!
Σπουδάζω κι εγώ ιατρική και η άποψή μου είναι να συνεχίσεις με όποιον τρόπο θεωρείς ότι θα λάβεις κατά το μέγιστο τις γνώσεις και θα κατανοήσεις τα μαθήματα. Καταλαβαίνω ότι έχεις κενά σε βασικά μαθήματα και αναρωτιέμαι αν θα είναι εύκολη η παρακολούθηση σου στα νέα μαθήματα και μετά το διάβασμά τους κατά πόσο θα είναι αποδοτικό ώστε να τα περάσεις στην εξεταστική.
Πως θα καταλάβεις παθολογική ανατομική αν δεν ξέρεις ιστολογία πχ;;
Δεν έχω καμία επικριτική διάθεση, και εγώ σε παρόμοια θέση βρίσκομαι μιας που πήρα μετεγγραφή στο 2ο έτος και έγινε ένα μπάχαλο με τις αναγνωρίσεις μαθημάτων κτλ.
Σε συμβουλεύω λοιπόν να πάρεις τα μαθήματα με την σωστή σειρά, ώστε το ένα να σε βοηθάει στο επόμενο. Θεωρώ ότι διαβάζοντας ένα μάθημα χωρίς να έχεις τις γνώσεις από τα προαπαιτούμενα θα σου σπαταλάει τον διπλάσιο χρόνο και τελικά δε θα γίνεται κατανόηση, αλλά αποστήθιση για τις εξετάσεις. Επίσης όταν με το καλό ξεκινήσουν οι κλινικές όλα αυτά θεωρούνται γνωστά.
Ίσως χρειαστεί να παρατείνεις την σχολή 1 ή 2 εξάμηνα αλλά θα τελειώσεις με πραγματικές γνώσεις.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top