Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που ήμουν εγώ στο 1ο εξάμηνο, κάθε βδομάδα έχεις 2 ώρες υποχρεωτικές στην Βιολογία, 1 υποχρεωτική στην Φυσική, 2 υποχρεωτικές στην Πληροφορική. Επίσης έχεις κάθε δεύτερη βδομάδα 2 ώρες υποχρεωτικές Βιοχημεία. Στατιστική ίσχυε κάτι αντίστοιχο, αλλά νομίζω άλλαξε. Τα εργαστήρια του Α' εξαμήνου στα αναθέτουν αυτοί πρωινές η μεσημεριανές ώρες (συνήθως 8-10 ή 1-3), αλλά από το Β' εξάμηνο και μετά δηλώνεις εσύ τις μέρες και ώρες των εργαστηρίων.
Στο Β' εξάμηνο έχεις 2 ώρες/βδομάδα Γενετική, 2 ώρες/βδομάδα Φυσιολογία (μόνο για 5? βδομάδες στο τέλος του εξαμήνου), 2 2ωρα/βδομάδα Ανατομία, 2 ώρες κάθε δεύτερη βδομάδα Βιοχημεία.
Για τα αμφιθέατρα δεν θυμάμαι πολλά, μόνο ότι είναι 3/βδομάδα Βιοχημεία, 4/βδομάδα Βιολογία και 2/βδομάδα Ανατομία στο πρώτο εξάμηνο, μαζί με κάτι αμφιθέατρα πληροφορικής και στατιστικής που δεν πατούσα και Φυσική που δεν θυμάμαι αν είναι 3 ή 4 ώρες την εβδομάδα. Για το Β' εξάμηνο δεν έχω ιδέα, μόνο μία Βιοχημεία 4/βδομάδα και Γενετική 4/βδομάδα θυμάμαι. Τα αμφιθέατρα συνήθως είναι της μίας ώρας.
Και κάπως έτσι τελείωσε το Στ' εξάμηνο και είμαστε σε μία κατάσταση τρέλας, αφού δίνουμε χειρουργική και παθολογία με διαφορά ένα... σαββατοκύριακο! Μην μιλήσω για το 'εξαιρετικό' εξεταστικό σύστημα της Παθολογίας, της οποίας τα πολλαπλής έχουν πολλαπλές σωστές απαντήσεις και αρνητική βαθμολογία. Αν θέλουν να εξετάσουν 250 σωστά/λάθος, τουλάχιστον ας τα κάνουν έτσι, να μην κρύβονται. Όλο το εξάμηνο ήταν μία τραγικωμωδία, στην οποία έπρεπε να τρέχουμε από το Παπανικολάου και το Παπαγεωργίου στην σχολή για υποχρεωτικά φροντιστήρια άνευ χρήσης, και να μας την λένε και από πάνω που δεν μπορούμε να τηλεμεταφερθούμε για να είμαστε και στα αμφιθέατρα. Προσδοκώ με ανυπομονησία τις 'διακοπές' που μου έχουν οι μεγαλύτεροι υποσχεθεί στο 4ο έτος.