Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:56 Ο Pupilloscope: #841 17-09-12 17:56 Ειδατε; Οπως σας ειπα,να πηγαινετε απο τις εδρες. Η βιολογια βγαζει την ανακοινωση εκει. Ξερετε πως να πατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick0s93 Νεοφερμένο μέλος Ο nick0s93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:56 Ο nick0s93 έγραψε: #842 17-09-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Η εγγραφη για το εργαστηριο της βιολογικης χημειας ειναι την τεταρτη για Α-Κ.Εγω ομως θα παω την πεμπτη,δεν γινεται αλλιως.Τελοσπαντων,να παρω τηλεφωνο την κεντρικη γραμματεια να μου πει; Click για ανάπτυξη... κ γω ειχα βγαλει εισιτηριο να επιστρεψω χιο την πεμπτη το πρωι και τυχαινει να μαι σ'αυτους που γραφονται την παρασκευη..λιγο νωριτερα δν μπορουσαν να βγαλουν την ανακοινωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:58 Ο Mr.Blonde: #843 17-09-12 17:58 Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Ο Pupilloscope: #844 17-09-12 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στον κοσμο της παρανοιας.Τιποτα δεν θα αλλαζε. Αλλα θα φας κατσαδα αν το κανεις διαφορετικα,γιατι ΕΤΣΙ το λενε αυτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Ερινύς έγραψε: #845 17-09-12 17:59 Αν γραφτείτε πρώτα στη Βιοχημεία θα μπλεχτείτε χειρότερα με τις ώρες μετά (εκ πείρας το λέω). Η Βιολογία είναι συνεπής σαν έδρα γενικά, λογικά έβγαλε ανακοίνωση αλλά όχι στο σάιτ της σχολής. Τσεκάρετε όταν πάτε για εγγραφή στο κτήριό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Ο panos1994: #846 17-09-12 18:06 Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:57 Ο papas έγραψε: #847 17-09-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδατε; Οπως σας ειπα,να πηγαινετε απο τις εδρες. Η βιολογια βγαζει την ανακοινωση εκει. Ξερετε πως να πατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick0s93 Νεοφερμένο μέλος Ο nick0s93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 37 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:56 Ο nick0s93 έγραψε: #842 17-09-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Η εγγραφη για το εργαστηριο της βιολογικης χημειας ειναι την τεταρτη για Α-Κ.Εγω ομως θα παω την πεμπτη,δεν γινεται αλλιως.Τελοσπαντων,να παρω τηλεφωνο την κεντρικη γραμματεια να μου πει; Click για ανάπτυξη... κ γω ειχα βγαλει εισιτηριο να επιστρεψω χιο την πεμπτη το πρωι και τυχαινει να μαι σ'αυτους που γραφονται την παρασκευη..λιγο νωριτερα δν μπορουσαν να βγαλουν την ανακοινωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:58 Ο Mr.Blonde: #843 17-09-12 17:58 Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Ο Pupilloscope: #844 17-09-12 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στον κοσμο της παρανοιας.Τιποτα δεν θα αλλαζε. Αλλα θα φας κατσαδα αν το κανεις διαφορετικα,γιατι ΕΤΣΙ το λενε αυτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Ερινύς έγραψε: #845 17-09-12 17:59 Αν γραφτείτε πρώτα στη Βιοχημεία θα μπλεχτείτε χειρότερα με τις ώρες μετά (εκ πείρας το λέω). Η Βιολογία είναι συνεπής σαν έδρα γενικά, λογικά έβγαλε ανακοίνωση αλλά όχι στο σάιτ της σχολής. Τσεκάρετε όταν πάτε για εγγραφή στο κτήριό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Ο panos1994: #846 17-09-12 18:06 Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:57 Ο papas έγραψε: #847 17-09-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Η εγγραφη για το εργαστηριο της βιολογικης χημειας ειναι την τεταρτη για Α-Κ.Εγω ομως θα παω την πεμπτη,δεν γινεται αλλιως.Τελοσπαντων,να παρω τηλεφωνο την κεντρικη γραμματεια να μου πει; Click για ανάπτυξη... κ γω ειχα βγαλει εισιτηριο να επιστρεψω χιο την πεμπτη το πρωι και τυχαινει να μαι σ'αυτους που γραφονται την παρασκευη..λιγο νωριτερα δν μπορουσαν να βγαλουν την ανακοινωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:58 Ο Mr.Blonde: #843 17-09-12 17:58 Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Ο Pupilloscope: #844 17-09-12 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στον κοσμο της παρανοιας.Τιποτα δεν θα αλλαζε. Αλλα θα φας κατσαδα αν το κανεις διαφορετικα,γιατι ΕΤΣΙ το λενε αυτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Ερινύς έγραψε: #845 17-09-12 17:59 Αν γραφτείτε πρώτα στη Βιοχημεία θα μπλεχτείτε χειρότερα με τις ώρες μετά (εκ πείρας το λέω). Η Βιολογία είναι συνεπής σαν έδρα γενικά, λογικά έβγαλε ανακοίνωση αλλά όχι στο σάιτ της σχολής. Τσεκάρετε όταν πάτε για εγγραφή στο κτήριό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Ο panos1994: #846 17-09-12 18:06 Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:57 Ο papas έγραψε: #847 17-09-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Ο Pupilloscope: #844 17-09-12 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στον κοσμο της παρανοιας.Τιποτα δεν θα αλλαζε. Αλλα θα φας κατσαδα αν το κανεις διαφορετικα,γιατι ΕΤΣΙ το λενε αυτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Ερινύς έγραψε: #845 17-09-12 17:59 Αν γραφτείτε πρώτα στη Βιοχημεία θα μπλεχτείτε χειρότερα με τις ώρες μετά (εκ πείρας το λέω). Η Βιολογία είναι συνεπής σαν έδρα γενικά, λογικά έβγαλε ανακοίνωση αλλά όχι στο σάιτ της σχολής. Τσεκάρετε όταν πάτε για εγγραφή στο κτήριό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Ο panos1994: #846 17-09-12 18:06 Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:57 Ο papas έγραψε: #847 17-09-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr.Blonde: Συγγνωμη,αλλα τι θα γινει αν γραφτω πρωτα στη βιολογικη χημεια;Δεν φταιμε εμεις για την αποτυχημενη οργανωση τους. Click για ανάπτυξη... Kαλως ηρθες στον κοσμο της παρανοιας.Τιποτα δεν θα αλλαζε. Αλλα θα φας κατσαδα αν το κανεις διαφορετικα,γιατι ΕΤΣΙ το λενε αυτοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:59 Η Ερινύς έγραψε: #845 17-09-12 17:59 Αν γραφτείτε πρώτα στη Βιοχημεία θα μπλεχτείτε χειρότερα με τις ώρες μετά (εκ πείρας το λέω). Η Βιολογία είναι συνεπής σαν έδρα γενικά, λογικά έβγαλε ανακοίνωση αλλά όχι στο σάιτ της σχολής. Τσεκάρετε όταν πάτε για εγγραφή στο κτήριό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Ο panos1994: #846 17-09-12 18:06 Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:57 Ο papas έγραψε: #847 17-09-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν γραφτείτε πρώτα στη Βιοχημεία θα μπλεχτείτε χειρότερα με τις ώρες μετά (εκ πείρας το λέω). Η Βιολογία είναι συνεπής σαν έδρα γενικά, λογικά έβγαλε ανακοίνωση αλλά όχι στο σάιτ της σχολής. Τσεκάρετε όταν πάτε για εγγραφή στο κτήριό της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18:06 Ο panos1994: #846 17-09-12 18:06 Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:57 Ο papas έγραψε: #847 17-09-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:57 Ο papas έγραψε: #847 17-09-12 20:57 Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panos1994: Δηλαδή ανατρέπεται το όλο πρόγραμμά μου για άλλη μία φορά... Αυτά είναι... Μεράκλωσα! 8) Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ θα πληρώσω τα σπασμένα απόψε ε; B) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Η Georginaaa!!: #848 18-09-12 13:17 Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η Νάγια Τ. έγραψε: #849 18-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Έλεος δηλαδή...Πήγα πάλι σήμερα το πρωί να γραφτώ και δεν μπόρεσα...Τάχα μου έκαναν στάση εργασίας μετά τις 11.30...κι εγώ πήγα στις 11.15 και ούτε αίτηση μου έδωσαν!! Μ@Λ@ΚΙΕΣ Αύριο θα πάω από τις 9.30 κι άμα δεν με γράψουν, δεν θα φύγω!!!! Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Η Georginaaa!!: #850 18-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ετσι σε θελω...Αποφασισμενη για ολα! Click για ανάπτυξη... Ε μα το έχουν παρακάνει...Άμα δεν γραφτώ και αύριο, θα έχω σοβαρό πρόβλημα με τις εγγραφές στα εργαστήρια...και μετά ο φαλακρός χοντρός αντιπαθητικός κύριος της γραμματείας θα πεθάνειιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:28 Η Νάγια Τ. έγραψε: #851 18-09-12 13:28 Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:31 Η Georginaaa!!: #852 18-09-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η Νάγια Τ. έγραψε: #853 18-09-12 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Λοιπόν...Εγώ έχω πάρα πολλά τετράδια σπιράλ από πέρυσι, γιατί τα είχα πάρει με το κιλό Και απ' ό,τι θυμάμαι από την αδερφή μου, μαζί της έπαιρνε ένα τετράδιο τέτοιου τύπου και μια μικρή διακριτική κασετίνα με όλα τα απαραίτητα μέσα. Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... OK!Kαι εγω κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο qwerty111: #854 18-09-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Georginaaa!!: Για αρχή κι εγώ ένα τετράδιο και μια κασετίνα θα κουβαλάω, αλλά στην πορεία νομίζω θα καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε σε κάθε μάθημα Click για ανάπτυξη... Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η Νάγια Τ. έγραψε: #855 18-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georginaaa!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georginaaa!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η Georginaaa!!: #856 18-09-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Σεπτεμβρίου 2012 hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από qwerty111: Εεεε, όχι και κασετίνα! Να είσαι συνεπής φοιτήτρια αλλά όχι και να πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο με μαρκαδοράκια και στιλό όλων των χρωμάτων. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δε μιλάμε να έχεις όλα τα στυλό που κυκλοφορούν στο jumbo Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να έχω τα στυλό ξέμπαρκα στην τσάντα. Και φυσικά δεν μιλάω για κασετίνα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Α!Τα highlighters ειναι απαραιτητο οπλο των med school gunners! Click για ανάπτυξη... Definately Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Η hurricane: #857 18-09-12 15:37 ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενα μπλοκ σημειωσεων ειναι καλο. μετα μπορειτε να αρχειοθετειτε τις σημειωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:37 Ο Pupilloscope: #858 18-09-12 16:37 Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 263 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ BatGuin yolo377 XarisAdamo2008 panosalex7 mark07 csg tomftw thewitcher GV221 bboys stavroula2000 BillyTheKid Viktoriaki marpa Than003 Χρήστος2006 Frozensun Bleach_enjoyer AggelikiGr MrDna fmarulezkd EFAKIT jimis2001 Βασιλης1234 Dr. Gl. Luminous Dion G. synthnightingale sakplat estrela Nala Corfu kitty Leo komm feni kiyoshi Farmakopoios chester20080 Φινεύς Ryuzaki Lathy LINOULA2608 Unboxholics Help :) Alexandros973 Fellie Marianna.diamanti Kris.gr tan07 MR WHITE nikos physics sotirislk mermaid89 Angelikavatzo suaimhneas Xara constansn Lifelong Learner hello1234 ilal1200 Human being patra2002 xanthippiad AnnaRd nucomer Marios2020 Maynard dsmir snowy aggorf Praxis Pharmacist01 iiTzArismaltor_ Sofos Gerontas Νικολινα tsiobieman Γιώτα Γιαννακού Helen06 MarcoReus αντιγονη. Otinannai elevag Δημήτριος05 alexa-24 Peter Pan13 spring day eirinipap roud Manuela98 Giannis_19 ggl thenutritionist Abiogenesis GeorgePap2003 effiee theodoraooo Mammy Nun Κ... calliope Γιωργος15773 Marple PanPan Kitkat2000 Mar_iia Nikoleta_Giann eukleidhs1821 anakiriak@yahoo alpha.kappa sophiaa Miranda32 Meow nicole1982 Sherlockina KingPoul oups Nocommingback angel27_ Nickgr vslkz Appolon 042003 bebius Πα.Κ Eirinakiii8 μαρινακι96 TheRottingPoet Φραπεδοφιλόσοφος Ανώνυμη SlimShady barkos Stif6 johnietraf Mendem pinkheart Atarax Sense stefan damn Jimmis18 Πέτρος0367 liana Dimitris9 kosbot6 katerinavld aekaras 21 Dunedain KingOfPop Machris chochoru fay01 maria2001 VforVendetta Paragontas7000 El_ tfghp Georgekk Lebron pacheiko T C Viedo Lester34 Gus Roger10 lnesb Johnman97 Anonymous03 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panosveki Καλλι Evapapa_ milianis leonnnn AthenaK Ria99 fockos anastasis06 Σωτηρία Giii Αναστασία197 korlef emzou Dora140303 Zoigian Κλημεντίνη Nikkkpat New member goingtothestore Nefh_ Αλκης Κ. johanio AndromedaS sunrisegX vgard Stevenson gwgw_5 Mr.Blonde Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mετα απο 1 μηνα δεν θα πηγαινετε καν στα αμφι οι περισσοτεροι τουλαχιστον στην πλειοψηφια των μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:41 Ο Mr. Crowley: #859 18-09-12 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ρε ασχετο,αλλα μιας και ειμαστε στην ιδια σχολη(σε αλλη πολη βεβαια αλλα το ιδιο κανει)τι τετραδια θα παρετε για τα μαθηματα? Λιγο nerdy ερωτηση,αλλα δεν μπορω να απεκδυθω το μανδυα του φυτουλα! Click για ανάπτυξη... Τι τετράδια και αηδίες ρε?Παίρνεις ένα κωλόχαρτο για όλα τα μαθήματα,μέχρι να συνειδητοποίησεις ότι είναι ανώφελο να κρατάς σημειώσεις,οπότε το παρατάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16:48 Η Ερινύς έγραψε: #860 18-09-12 16:48 Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σ' αυτό το θέμα θα τα δω όλα. Τι τετράδια και highlighters μέσα στ' αμφιθέατρα ρε? Έτσι όπως παραδίδει ο καθηγητής, αν θέλεις να κρατήσεις σημειώσεις πρέπει να εξασκηθείς στην ταχύτητα...που σημαίνει ότι ούτε ωραία γραματάκια κάνεις ούτε προλαβαίνεις να υπογραμμίσεις! Η δικιά μου συμβουλή είναι να πάρετε αν θέλετε τετράδια για κάθε μάθημα, και να τα κρατήσετε σπίτι μαζί με τις κασετίνες με τα υπογραμμιστικά και τα 42 στιλό. Στο αμφιθέατρο να πηγαίνετε με 1-2 στιλό και ένα μπλοκ σημειώσεων, τις οποίες μετά μπορείτε να καθαρογράφετε στα τετράδια για να τα έχετε συμμαζεμένα. Spoiler Crowley, μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε, και μεις στο πρώτο δίμηνο έτσι ήμασταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.