1)Ειρηνη μου δεν δεχομαι απο λυκειοπαιδα που δεν εχουν μπει καν στο ακαδημαικο συστημα να μιλανε για "σκατα" και "σοκολατες"...
2)αυτες οι ιδεες προφανως δεν ειναι δικες τους αλλα τις παπαγαλιζουν απο ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας που εζησαν σε μια αλλη πραγματικοτητα..συμφωνω απολυτα στο οτι υπαρχουν και κολλεγια που δεν πληρουν τις προυποθεσεις αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα,αλλωστε οσοι διαβαζουν το φορουμ θελω να μαθουν με ποια κριτηρια να επιλεξουν το καλυτερο κολλεγιο αρα ας τους πουμε ο,τι ξερουμε και ας μην τους κοβουμε τα φτερα με μικροπρεπειες!
3)Οσο για το πως εξαγοραζομαι θεσεις στο ΑΕΙ η αποψη μου ειναι για οσους λενε "ειναι αδικο που εγω ελιωσα στο διαβασμα και περασα ενω ο πλουσιος θα παει να γραφτει κατευθειαν εκει που θελει" ειναι οτι αδικο επισης ειναι που μαθητες χωρις οικονομικη δυνατοτητα να πληρωσουν φροντιστηρια δεν εχουν το αντιστοιχο αποτελεσμα με καποιον που μπορεσε να "προσλαβει" τους καλυτερους καθηγητες σπιτι του και να του κανουν ιδιαιτερα...αδικο επισης ειναι που ο τυπος που καθοταν πισω μου οταν γραφαμε εκθεση μου ειπε οτι ηξερε το θεμα της εκθεσης το προηγουμενο βραδυ...η αδικια ειναι ενας φαυλος κυκλοςκαι ενω δεν ειμαι υπερ των κολλεγιων ετσι οπως ειναι τουλαχιστον σημερα στην χωρα μας ειμαι υπερ μιας πιο αξιοκρατικης "εισοδου" στην σχολη που επιθυμουμε...να επιλεγουμε κατευθειαν το αντικειμενο που θελουμε και να εξεταζομαστε πανω σε αυτο ετσι κ αλλιως δωρεαν παιδεια δεν υπαρχει ας μην κοροιδευομαστε