Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Petros,αν και δηλώνω Χριστιανος ορθόδοξος.Ξερετε όμως κάτι?Εάν ο Χριστός (που ούτως ή άλλως είναι ιστορικό πρόσωπο) είχε και κάποιου άλλου είδους προέλευση εκτός της αποδεδειγμένης ανθρώπινης,τότε ειμαι σίγουρος,πως ο τελευταίος Του σκοπός θα ήταν να χαρακτηριζόταν ιδρυτης θρησκείας.Εχετε υπ'όψην σας άλλωστε,πως ο όρος "Χριστιανός" ήταν ευρημα των ειδωλολατρών Ρωμαίων,κι είχε ειρωνικό χαρακτήρα.Είτε λεγεται Θεος,ειτε Αλλαχ,είτε δεν ξέρω πως,αυτή η ανωτερη δυναμη,αν υπάρχει είναι μια,και αποκλείεται να ξεχωρίζει τουσ ανθρώπους με βάση αν ζουν σύμφωνα με τα Χριστιανικά ή τα μουσουλμανικά έθιμα.Αυτο ειναι και το μεγαλυτερο λάθος του Χριστιανισμου,και αυτο γιατι ο Χριστιανισμος εχει πεσει στα χερια ανθρώπων που δεν εχουν καμία σχεση με αυτα που ο Χριστος διδασκε πριν 2000 χρονια.Ωντασ Χριστιανος,με την άποψη οτι ενστερνιζομαι αυτα που ο Ιησους ειπε,και θεωρωντας πιθανη την ύπαρξη μιας ανώτερης δυναμης,δεν πιστευω οτι ολοι οι παπαδες ειναι τελοιοι,ουτε οτι η εκκλησια ως θεσμος λειτουργει τελεια.Κι οι μεγάλοι πνευματικοι ανθρωποι του Χριστιανισμου δεν δηλωσαν"πίστευε και μη ερεύνα",αλλα"πιστεύε και μη,ερέυνα",ενα κομμα που εσκεμμενα βγηκε απο καποιους σαν κι αυτους που απομακρυνουν τη νεολαια απο την εκκλησιια,εκανε τη διαφορα.Σας διαβεβαιω,πως αν ο Ιησους ερχοταν κι εβλεπε την κατασταση σημερα,θα ντρεποταν,κι αν επισης ερχοταν σήμερα,οι Χριστιανοι-κυριως οι νεοι-θα ήταν περισσοτεροι.Κι ενας καλος μουσουλμανος δεν υστερει σε τιποτα απο εναν καλο Χριστιανο.Εκνευριζομαι που καποιοι ξεχνανε οτι αυτα τα ονοματα ειναι ανθρωπινα,κι οτι ολοι πιστευουν σε κατι κοινο...Αλλα είπαμε,εμεις πολεμαμε ο ενας τον άλλο και καποιοι απλα χαιρονται γι'αυτο...ΥΓ.Κανενας συνειδητοποιημενος Χριστιανος δε θα αντισταθει στην τεχνολογικη προοδο,η ακομα και τη θεωρια εξελιξης του ΔΑρβινου,ειμαι σιγουρος οτι αυτα εννοουσαν οι ευαγγελιστες με τον Αδαμ και την Ευα,αλλα πως να τα εξηγουσαν 2000 χρονια πριν???Κ ουτε με τους ομοφυλοφυλους θα επρεπε να υπαρχει προβλημα,αν κι εκεινοι δεν προκαλουν.Και δεν ειμαι καθολου κατά της συμβιωσης εκτος γάμου.