Θρησκεία ή κοροϊδία;

Πιστεύετε στο Θεό;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 65)
  • Ναι

    Ψήφοι: 31 47.7%
  • Όχι

    Ψήφοι: 20 30.8%
  • Δεν είμαι σίγουρος(η)

    Ψήφοι: 14 21.5%

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Ελεος με καποιους καποιους θρησκοληπτους εδω μεσα,που προπαγανδιζουν αποψεις του σκοταδισμου.Ας πανε να αναψουν καμια λαμπαδα στην εκκλησια μπας και δουνε λιγο φως :whistle:


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 772419

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Άρα ο Θεός δημιούργησε τον Σατανά σωστά? Και γιατί ο Θεός τότε τιμωρεί τους αμαρτωλούς και όχι την αιτία του κακού?


Ο Χριστός όντως και πράγματι δημιουργησε τον Σατανα.Ο Χριστός πρωτα δημιουργησε τους Αγγέλους και μετα δημιουργησε το Σύμπαν στο οποίο εμείς κατοικουμε.Ο Χριστός λεει στην Αγία Γραφη ότι όταν δημιουργησε ολο τον ουρανο και τα άστρα ολοι οι Αγγελοι υμνουσαν τον Χριστό με δοξολογίες.Συνεπως η δημιουργία των Αγγελων προηγείται απο την Δημιουργία του Συμπαντος και του Ανθρωπου.

Παρόλα αυτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Θεός είναι Ενας.Δεν υπαρχει αλλος Θεός περα απο τον Χριστό.Ο Χριστός είναι πριν απο τους Αιωνες και συνεχίζει να υπάρχει στους Αιωνες.Ο Χριστός υπήρχε πριν απο τους Αγγελους και τον Σύμπαν.

Ο Χριστός είναι ο Ενας και Αληθινός Θεός και είναι Αιωνιος.Ολα τα υπολοιπα πλάσματα που εχουν Αρχη υπαρξης και εχουν την αιτία τους στον Χριστό είναι κτίσματα.

Ο Εωσφόρος ηταν ο Πρωτος αναμεσα στους Πρωτους Αγγελους που δημιουργησε ο Χριστός.Εξαιτίας της μεγάλης Ομορφιας και Δυναμης του είχε τετοια υπερηφάνεια που απαίτησε να γίνει Ισος με τον Χριστό.Η απαίτηση του να γίνεις ισος με τον Χριστό μια κατασταση που αποκλείεται να συμβεί ονομάζεται Αλαζονεία.Το κτισμα δεν μπορεί να γίνει όμοιο με τον Ακτιστο Θεό.

Με αυτον τον τροπο ο Σατανας ειχε Αλαζονεία και επειτα απομακρυνθηκε απο τον Χριστό παρασύροντας και άλλους Αγγέλους.Η απομακρυνση ενός πλάσματος απο την Αγαθοτητα του Χριστού με την επιλογη του Αυτεξουσιου απο ένα κτίσμα ονομαζεται Αμαρτία.Ο Σατανας όταν απομακρυνθηκε απο τον Χριστό εμεινε κενος απο Αγαθα και Αγνα συναισθήματα και αρχισε να εχει μισος.Εφυγε η Θεια πληρότητα του Ακτιστου Φωτός που γεμιζε τα συναισθήματα του Εωσφόρου με Αγαπη και αρχισε ο Σατανας να γίνεται εχθρικος και πονηρος.

Η απομακρυνση του Σατανα απο τον Χριστό λεγεται Αμαρτία.Παρόλα αυτα πρεπει να ξερουμε οτι ο Χριστός εδωσε ευκαιρία στον Σατανά να μετανοήσει για το λάθος του.

Ο Σατανας απο ποτε που παρέσυρε τους Πρωτόπλαστους μακρια απο τον Χριστό και τους οδηγησε στον Θάνατο κατέντησε Αιωνίως πονηρός.Απο τοτε ο Σατανας βρισκει διαφορους τροπους ωστε να κάνει τους Ανθρωπους κοινωνους της Αποστασίας του.

Βεβαια να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ανθρωπος εχει απο τον Χριστό το αυτεξουσιο και την ελευθερία βουλησης.Αντι να πιστεψουν οι Πρωτόπλατοι στην ειδοποιηση του Δημιουργού τους πίστεψαν στις πλανες του Σατανά.

Ο Σατανας είπε στους Πρωτόπλαστους ότι αν φανε απο τον καρπο της Γνώσης του Καλου και του Κακου θα γίνει Θεοι οπως ειναι και ο Χριστός.


Ο Σατανας τους είπε ότι θα γίνουν Ακτιστοι αλλα ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ είναι μονο ο Χριστός.Το κτιστο πλασμα εφόσον έχει αρχή Υπαρξης δεν μπορεί να γίνει ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ Ακτιστο.Με αυτην την τεράστια πλανη ο Σατανάς ωθησε τους Πρωτόπλαστους στο να μην δείχνουν εμπιστοσυνη στον Δημιουργό τους και να τους απομακρύνει απο τον Χριστό και ως αποτέλεσμα να υποστει η Ανθρωπότητα τον Θανατο.

Βεβαια εφοσον οι Πρωτοπλαστοι εχουν την Ελευθερία επιλογής να μην πιστέψουν στις Πλανες του Σατανα εκεινοι πίστεψαν στις πλανες του Σατανα παρόλο που ο Χριστός τους προειδοποίησε να μην φανε απο τον απαγορευμενο καρπο.

Η επιλογη των Πρωτοπλαστων στο να φανε τον απαγορευμένο καρπο ειναι δειγμα σε πρώτο επίπεδο πνευματικης πτώσης.Οταν λέω πνευματική πτώση εννοω την προδωσια,την ανυπακοη,την ελλειψη εμπιστοσύνης και την πονηρια.Η ανυπακοη και η ελλειψη εμπιστοσύνης που έδειξαν στον Δημιουργο τους είναι αποδειξη πνευματικης πτωσης και φυσικα βιολογικής πτωσης καθως ο Ανθρωπος αποτελείται απο σωμα και Πνεύμα.

Οταν επέλεξαν οι Πρωτοπλατοι να πιστεψουν στις πλάνες και Ανοησίες του Σατανα και να απομακρυνθούν απο τον Χριστό ηταν αποτέλεσμα της ελευθερης βουλησης τους.

Ο Ανθρωπος απο τότε που απομακρυνθηκε απο τον Χριστό δεν εχει υποστεί μονο τον βιολογικο Θανατο αλλα και τον Θανατο της Ψυχης καθως οι Ανθρωποι κατηγορουσαν τον Χριστο για το Μισος στον κόσμο ενω το μισος στον κόσμο οφειλοταν στις ασχημες επιλογες των Ανθρωπων.Δες και το παραδειγμα της οικονομικης κρίσης στην Ελλαδα.

Ο Σατανάς επομένως είναι μεν η Αιτια που ξεκινησε η Αμαρτια και ο πολεμος εναντιον του Χριστου και εξαπλωθηκε και στον Πλανήτη με την επιλογη της απομάκρυνσης των Πρωτόπλαστων απο τον Χριστό αλλα φταιει και ο ανθρωπος που δεχεται με τοση ευκολία τις πλανες του Σατανά.

Ο Σατανάς μπορεί να επηρεάζει στον βαθμό που του επιτρεπει ο Χριστός φυσικά τον Ανθρωπο αλλα φταίει και ο Ανθρωπος που δεχεται τον Σατανα και συμπεριφερεται με Απαναθρωπιά στον Συναθρωπο του.

Οσον αφορα την τιμωρία που θα υποστει ο Σατανας δεν θα είναι τιμωρία εκδίκησης.Απλα ο Σατανας και οι Δαιμονες και οι Απιστοι και Αμετανοητοι εφοσον δεν μετανοησαν για τις εγκληματικες και απανθρωπες πράξεις τους θα βιωνουν τον Χριστό ως Φωτια.Αυτη θα είναι και η τιμωρία τους με βαση τις επιλογες του Σατανα και των δαιμόνων και των Απίστων και Αμετανοητων.

Η Κολαση οπως αναφέρεται στην Αγια Γραφη είναι η Ακτιστη Ενεργεια του Χριστου.Παρολα αυτα η Κόλαση δεν έχει σχέση με τον βιολογικο πονο και τον βασανισμό.Η Κολαση είναι πνευματική και συναισθήματική κατασταση.Ειναι βασανισμός συνείδησης.Θα σου πω τωρα αμεσως τι εννοω βασανισμός συνείδησης.Οταν ενας πολιτικος αποκαλύπτεται για οικονομικα εγκληματα που διεπραξε σε βαρός του λαου και κρινεται απο τους Δικαστες με Φανερα αποδεικτικα στοιχεια τοτε βλεπεις οτι ο πολιτικος νιωθει ενοχες.Αυτος είναι και ο βασανισμός Συνείδησης που θα βιωνουν οι Δαίμονες και οι Απιστοι βλέποντας το Ακτιστό Φως του Χριστού.Εφοσον δεν δεχονται τον Χριστό στην Ζωη τους και εφοσον έκαναν τόσες εγκληματικες και απάνθρωπες πράξεις χωρις να μετανοησουν προφανως δεν εχουν Αγαπη και βρισκονται σε καταστάσεις αρνητικων συναισθηματων και με αυτον τον τροπο βλεποντας τον Χριστό θα βιωνουν την Αγαπη Του ως φωτιά.

Ο Χριστός ανεξαρτητως αν βλεπει τα Πλασματα Του να τον βιωνουν ως Φωτια δεν σημαίνει οτι μισει τα Πλασματα που Εκεινος δημιουργεί αλλα οτι οι Απιστοι και Αμετανόητοι δεν θελουν να απαλλάσονται απο την Αμαρτία και δεν είναι Δεκτικοι της Θείας Χάρης.

Ο Σατανας φυσικά και θα υποστει την Τιμωρία της Κολασης που δημιουργησε εκείνος και μαλιστα απο την Αρχη της πτώσης του με το να απομακρυνθεί απο τον Χριστο αλλα θα υποστουν την τιμωρία και οι Αμετανοητοι που απο επιλογη τους δεν μετανοησαν για τις Αμετανόητες και Απάνθρωπες πραξεις τους,δεν ηθελαν να σωθουν και επέλεξαν να ζουν στον δρόμο του Σατανά,στην Αμαρτία,στο Μίσος και στον Θανατο της Ψυχης και της Σωτηρίας τους.

Ο Σατανας δεν είναι υπευθυνος μονο για την Αιτια του Κακου αλλα υπευθυνος στις Επιλογες και σε κάθε Εγκληματικη και Απανθρωπη πράξη χωρις μετάνοια και για την καταληξη στην Κόλαση είναι και ο Ανθρωπος.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΠΟΡΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΟΙΧΟΙ,ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΠΡΕΠΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΟΙΚΟΙΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΕΘΥΣΟΙ,ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

schooliki

Δραστήριο μέλος

Ο schooliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 594 μηνύματα.
Να σου πω την Αληθεια μονο κοράκια είναι.Εσυ κάνε το λιονταρακι.Ξερεις ειναι γνωστη η Δυναμη του Λιονταριου.Αλλα όταν λεω λιονταρακι εννοω στις γνωσεις σου.Να εχεις Πνευμα Θεου και να μην επηρεάζεσαι απο τις αποψεις Αθεϊστων.

Τωρα πλεον είναι της μόδας να συγκρίνουν τον Χριστό με επιστημονικες θεωρίες όπως του Δαρβίνου καθως και άλλων αποψεων απο εξελικτικους επιστήμονες.

Το αστείο σε αυτην την περίπτωση είναι ότι ο Χριστός είναι ο Δημιουργός του Σύμπαντος και αντι να θαυμάζουν Εκεινον που δημιουργησε το Σύμπαν θαυμάζουν μόνο το Σύμπαν και οχι την θεϊκη Σοφία του Δημιουργού.


Καταλαβες ότι και ο θαυμασμός του κτίσματος αντι του Δημιουργού είναι αυτοθέωση.Πως ο Σατανάς ήθελε να γίνει ίσος με τον Χριστό ως προς την Θεϊκη Φυση ενω ο Σατανάς είναι κτισμα με Αρχη Υπαρξης και οχι Θεός κατι τετοιο βλέπουμε και στους Αθεους.Εξομοιώνουν τον Χριστό βάζοντας την Επιστήμη πάνω απο Εκείνον.

Κατάλαβες? :worry:

Απλα συνέχισε να πιστεύεις χωρις να επηρεάζεσαι απο Αθεϊστικες ή αλλες Θρησκευτικές Αποψεις και να υπερασπίζεσαι την Χριστιανική πίστη.

Τους υπολοιπους αστους να νομίζουν οτι μπορουν να ξεπεράσουν τον Χριστό με την επιστήμη.:lol: :rolleyes: :whistle:
Αλήθεια, τι μπορεί να σημαίνει η έκφραση "θαυμάζω το θεό"; Θαυμάζεις ένα σπουδαίο άνθρωπο, ναι. Όμως, θαυμάζεις το θεό!
Τι νομίζεις ότι είναι ο θεός, για να τον θαυμάζεις. Αυτά είναι αστειότητες.

Όλοι οι μεγάλοι φυσικοί των προηγούμενων αιώνων, αυτοί που έβαλαν τις βάσεις για την ανάπτυξη της επιστήμης, ήταν θρησκευόμενοι.
Ο Γαλιλαίος, ο Κέπλερ, ο Νεύτονας, πίστευαν στο θεό. Αυτό δεν τους εμπόδισε στην έρευνά τους, παρόλο που κάποιες φορές ήρθαν σε κόντρα με την επίσημη εκκλησία.
Μάλιστα ο Τζορντάνο Μπρούνο κάηκε στη πυρά, όχι επειδή ήταν άθεος, αλλά επειδή πίστευε ότι υπήρχαν στο σύμπαν άπειρες μορφές ζωής, που αποδείκνυαν το μεγαλείο του θεού.
Έτσι προχώρησε η επιστήμη.
Η ενασχόληση με τα μυστήρια του σύμπαντος και της ζωής, μπορεί να κρύβει ένα δέος, μια "θρησκευτικότητα" που εσύ δεν πρόκειται να νιώσεις ποτέ. Πως να τη νιώσεις άλλωστε όταν το θεό τον αισθάνεσαι, όπως ανέφερα ήδη, σαν το θείο που επιβραβεύει ή τιμωρεί.

Εσύ, στο χώρο της επιστήμης, νομίζω ότι έφθασες μέχρι την έβδομη μέρα της δημιουργίας και την πλάση του Αδάμ και της Εύας.
Πάλι καλά.

Υ.Γ.
Μόλις είδα το νέο κείμενό σου. Θέλω τη μαμά μου!!!!!
Συγχώρησέ με. Δε θα ξαναμιλήσω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
ους υπολοιπους αστους να νομίζουν οτι μπορουν να ξεπεράσουν τον Χριστό με την επιστήμη

hey dude μια μικρη λεπτομερια Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! :clapup:

απλα τσιμπατε και εχει πλακα να σας τσιγκλαμε :redface: :look:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΠΟΡΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΟΙΧΟΙ,ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΠΡΕΠΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΟΙΚΟΙΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΕΘΥΣΟΙ,ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

Μονος του φαινεται οτι θα ειναι τοτε ο καημενος...:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΠΟΡΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΟΙΧΟΙ,ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΠΡΕΠΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΟΙΚΟΙΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΕΘΥΣΟΙ,ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

Μονος του φαινεται οτι θα ειναι τοτε ο καημενος...:(

ΥΓ-->Πλεονασμος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 772419

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
hey dude μια μικρη λεπτομερια Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! :clapup:

απλα τσιμπατε και εχει πλακα να σας τσιγκλαμε :redface: :look:


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
hey dude μια μικρη λεπτομερια Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! :clapup:

απλα τσιμπατε και εχει πλακα να σας τσιγκλαμε :redface: :look:

Δικαιωμα τους! Αφου εξαλλου ειναι καλυτεροι... Ξερεις ποσο με νοιαζει τι πιστευει ο α ο β ο γ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φρι

Διάσημο μέλος

Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,022 μηνύματα.
Θρησκεία ή κοροϊδία;

both of them:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 845212

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ανουσιο αυτο το θεμα πραγματικα. Οποιος πιστευει στον θεο πιστευει. Σιγα μην περναμε στα σοβαρα τις χαζομαρες του καθενος. Αμα εσεις βρισκετε το νοημα της ζωης μονο στις καταχρησεις δικαιωμα σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dgr

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα.
Ανουσιο αυτο το θεμα πραγματικα. Οποιος πιστευει στον θεο πιστευει. Σιγα μην περναμε στα σοβαρα τις χαζομαρες του καθενος. Αμα εσεις βρισκετε το νοημα της ζωης μονο στις καταχρησεις δικαιωμα σας.

Καλά χαλάρωσε, συζήτηση κάνουμε, ιδέες ανταλάσσουμε. Άσχετα του αν ξεφεύγει λίγο κάθε τόσο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 845212

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλά χαλάρωσε, συζήτηση κάνουμε, ιδέες ανταλάσσουμε. Άσχετα του αν ξεφεύγει λίγο κάθε τόσο.

Αλλο ιδεες και αλλο κοροιδευουμε την πιστη των αλλων... Οσοι ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι ουτε ηλιθιοι ειμαστε, ουτε καθυστερημενοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dgr

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα.
Αλλο ιδεες και αλλο κοροιδευουμε την πιστη των αλλων... Οσοι ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι ουτε ηλιθιοι ειμαστε, ουτε καθυστερημενοι.

Νταξει, αλλά δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι ανούσιο όπως το έθεσες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Αλλο ιδεες και αλλο κοροιδευουμε την πιστη των αλλων... Οσοι ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι ουτε ηλιθιοι ειμαστε, ουτε καθυστερημενοι.

Γιατι να μην την κοροιδευουμε?Εχουμε το δικαιωμα να ασκησουμε καυστικη κριτικη σε οτιδηποτε αναχρονιστικο και παρωχημενο που αντι να διατρανωνει την εξελιξη της κοινωνιας,προς το θετικο,την οδηγει στον σκοταδισμο και στον ανορθολογισμο,κυριε Χριστιανε...(αν)ορθοδοξε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 845212

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Νταξει, αλλά δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι ανούσιο όπως το έθεσες.

Ειλικρινα πιστευεις οτι ενα ατομο που ΠΙΣΤΕΥΕΙ στον θεο θα αλλαζε αποψη διαβαζωντας τα ποστ ενος τοπικ με τιτλο ''Θρησκεια ή κοροιδια? Ειδικα οταν το θεμα αυτο ειναι γεματο απο χαζοεπισημανσεις του στυλ ''μονο ο χριστος δεν μοιχευει, δεν πινει σαν μπεκρης , δεν καπνιζει...''. Ετσι θα πιστουμε εμεις τα ''προβατα'' του χριστιανισμου οτι η πιστη μας ειναι λαθος?

ΥΓ Οπως ειπε και πολυ σωστα ο Μπραφ:P στην ερωτηση γιατι πιστευεις στον θεο? Η πιο ταιριαστη απαντηση ειναι ''Γιατι ετσι γουσταρω!'' Ειναι καθαρα πνευματικη υποθεση η πιστη και δεν χωραει μεσα σε 'δοκιμαστικους σωληνες''.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
Αλλο ιδεες και αλλο κοροιδευουμε την πιστη των αλλων... Οσοι ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι ουτε ηλιθιοι ειμαστε, ουτε καθυστερημενοι.

Αλλά αυτό δείχνετε :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dgr

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο dgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 280 μηνύματα.
Ειλικρινα πιστευεις οτι ενα ατομο που ΠΙΣΤΕΥΕΙ στον θεο θα αλλαζε αποψη διαβαζωντας τα ποστ ενος τοπικ με τιτλο ''Θρησκεια ή κοροιδια? Ειδικα οταν το θεμα αυτο ειναι γεματο απο χαζοεπισημανσεις του στυλ ''μονο ο χριστος δεν μοιχευει, δεν πινει σαν μπεκρης , δεν καπνιζει...''. Ετσι θα πιστουμε εμεις τα ''προβατα'' του χριστιανισμου οτι η πιστη μας ειναι λαθος?

ΥΓ Οπως ειπε και πολυ σωστα ο Μπραφ:P στην ερωτηση γιατι πιστευεις στον θεο? Η πιο ταιριαστη απαντηση ειναι ''Γιατι ετσι γουσταρω!'' Ειναι καθαρα πνευματικη υποθεση η πιστη και δεν χωραει μεσα σε 'δοκιμαστικους σωληνες''.

ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν άποψη,πίστη είναι συμφωνώ, αλλά και μόνο άτομα σαν τον ''άσκοπος'' να δουν διαφορετικές οπτικές γωνίες και να μην βλέπουν το σατανά σε κάθε γωνιά θα ήταν καλή εξέλιξη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
ΥΓ Οπως ειπε και πολυ σωστα ο Μπραφ στην ερωτηση γιατι πιστευεις στον θεο? Η πιο ταιριαστη απαντηση ειναι ''Γιατι ετσι γουσταρω!'' Ειναι καθαρα πνευματικη υποθεση η πιστη και δεν χωραει μεσα σε 'δοκιμαστικους σωληνες''.

Γεννημενος επιστημονας ο Μπραφ(σοβαρο ατομο να κανεις επικληση στην αυθεντια βρηκες.Τροπος πειθους για το αντιθετο)

Γιατι ετσι γουσταρω-->Και γαμω τους συλλογισμους.Γεματος τεκμηρια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
Γεννημενος επιστημονας ο Μπραφ(σοβαρο ατομα να κανεις επικληση στην αυθεντια βρηκες.Τροπος πειθους για το αντιθετο)

Γιατι ετσι γουσταρω-->Και γαμω τους συλλογισμους.Γεματος τεκμηρια.

Και εσύ δεν πήγες πολύ μακριά απο τον Mikeius :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Και εσύ δεν πήγες πολύ μακριά απο τον Mikeius :whistle:

Δεν χρειαζεται καποιος να γνωριζει τον Μικεους για να αναλυσει την πειστικοτητα καποιου συλλογισμου :P:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top