Παιδιά, είναι απλά τα πράγματα. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε αυτό που θέλει.
Εγώ πιστεύω ότι στην μέση της ανταρκτικής υπάρχει μια μαγική παπαρούνα που κελαηδάει. Αυτή η παπαρούνα ελέγχει την τροχιά του φεγγαριού γύρω από την Γη.
Έχω αποδείξεις για αυτά που λέω, αλλά ποιό το νόημα να τις μοιραστώ; Μπορεί να μην με πιστέψετε. Εγώ ξέρω ότι αυτή η παπαρούνα υπάρχει, το νιώθω, και έχω και αποδείξεις.
Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει αυτή η παπαρούνα; Όχι; Τότε μέχρι να το αποδείξεις, είναι αλήθεια, αυτή η παπαρούνα υπάρχει.
Σκοπεύω να φτιάξω ένα σχολείο που τα παιδιά θα διδάσκονται κάθε μέρα, από 5 χρονών, ότι αυτή η παπαρούνα υπάρχει. Χμμμ, τί; Είναι πλύση εγκεφάλου; Όχι, αφού είπαμε μπορώ να πιστεύω ό,τι θέλω, σωστά; Και τώρα που το θυμήθηκα, αυτή η παπαρούνα είναι αόρατη και άυλη. Δεν μπορείτε να την εξετάσετε με την λογική.
Άρα έχω δίκιο. Θα γράψω και 2-3 ιερά βιβλία που περιγράφουν αυτήν την παπαρούνα και έχουν και ιστορικά στοιχεία για αυτήν. (και το πώς ελέγχει την τροχιά του φεγγαριού) Αυτά τα βιβλία θα είναι η μέγιστη απόδειξη ότι η παπαρούνα υπάρχει.
By the way, κάποιοι λένε ότι δεν υπάρχει παπαρούνα αλλά ανεμώνη.

Γράψαν και αυτοί δικά τους βιβλία, ότι δήθεν υπάρχει ανεμώνη στην ανταρκτική. Είναι κακοί άνθρωποι, που θα τιμωρηθούν στην μετά θάνατο ζωή. Λέω να πάρω ένα μικρό στρατό να τους καταλάβω, για να τους δείξω την Αλήθεια της παπαρούνας. Από αγάπη. Δε θέλω να τιμωρηθούν στη μετά θάνατο ζωή. Θέλω να το διδάξω και στα δικά τους παιδιά. Who's with me?