Δεν είναι ελεύθερη βούληση αυτό, όσο είναι ελεύθερη βούληση να σου βάλω ένα όπλο στο κεφάλι και να σου πω γίνε σκλάβος μου αλλιώς σε πυροβολώ, μπορείς να πεις όχι έχεις ελεύθερη βούληση? τόσο είναι και αυτό που μου είπες.
Από την στιγμή που λέει ότι μας αγαπάει αλλά μας αφήνει να παίξουμε με την φωτιά και μας κρίνει δεν μας αγαπάει, οπότε ο θεός σας είναι dominant.
Όχι άλλο εννοώ, από την στιγμή που ξέρει τα πάντα όταν τους πει "μην φάτε από εκεί", ήξερε από την στιγμή που θα το πει το συντομότερο δυνατόν αυτοί θα έτρωγαν από εκεί. Δεν χρειάζεται να είσαι και θεός να το ξέρεις ονομάζεται negative suggestion.
Δεν έχει νόημα αυτό που λες εγώ αγαπάω τα παιδιά μου, άμα δω ότι πάει να παίξει με το ποντικοφάρμακο δεν θα του πω "ε μην παίξεις!" και από εκεί και πέρα θα τον αφήσω να διαλέξει άμα θα παίξει ή όχι και θα πω στο τέλος "εγώ τον είχα προειδοποιήσει να με άκουγε" εγώ θα τρέξω και θα κλοτσήσω το ποντικοφάρμακο 1000 μέτρα μακριά.
Εγώ είμαι σίγουρος για το αθεϊσμό μου, γιατί τον έκρινα, έκανα ερωτήσεις, ήθελα ισχυρά θεμέλια, είμαι σκεπτόμενος, εγώ βλέπω ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σε μένα απλές ερωτήσεις για να με πείσετε ότι υπάρχει θεός και πέρα από αυτό δεν ρωτάτε τον εαυτό σας γιατί πιστεύετε με τι θεμέλια φτιάχνεται τον τοίχο προστασίας σας.