Falcon ειπες : "Αν τον έβλεπες να τους σώζει απο τις φυσικές καταστροφές θα ήταν απόδειξη ότι υπάρχει. Αν σου αποδείκνυε ότι υπάρχει θα πίστευες σε εκείνον. Αν πίστευες εξαναγκαστικά σε εκείνον θα σου στερούσε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής (αυτεξούσιο)" --> (απαντησα) "Λειψο επιχειρημα , θα μπορουσε να τα σταματησει χωρις τον δεις.
Ομως ειμαι σιγουρος πως η μεταφυσικα προσκολλημενη σκεψη σου μπορει να βρει μια παρομοια απαντηση σε κατι τετοιο." --> "Και να μη δω τον ίδιο αγαπητέ, θα δω το αποτέλεσμα των πράξεών του. Θα δω το παραφυσικό. Βάλε τη σκέψη σου να προχωρήσει λίγο παραπέρα από τις λέξεις." --> "Μολις εκανες αυτο για το οποιο με κατηγορησες , ενω εγω δεν το εκανα ,ειναι αδικο να μου μιλας ετσι επειδη δεν καταλαβαινεις.
Ο Θεος ως θεος σιγουρα μπορει να βρει τροπο να κανει τις παραφυσικες πραξεις να φανουν φυσιολογικες" -- >"Δεν συνεχίζω να σου απευθύνω το λόγο. Η συζήτηση μαζί σου θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μια συζήτηση με την μπάλα του βόλλεϋ στο Ναυαγό ή με έναν τοίχο. Κανένα δηλαδή.."
Δεν ειμαι πιο επιθετικος απ οτι εσυ ,οποτε σταματα να υποκρινεσαι με τις φρασεις σου πως ειναι ετσι.
Προσωπικά, βρίσκω πολύ ωραίο τον τρόπο που απαντά ο Falcon στο θέμα αυτό, ο οποίος δείχνει μελέτη και κατανόηση. Περιμένω με ενδιαφέρον να διαβάσω τις απαντήσεις του, οπότε είναι άστοχο να του λες "να φύγει". Για ποιο λόγο να το κάνει;
Μέγα ατόπημα.
Απλα αυτην την εντυπωση δινει με το τροπο που μιλαει , αν το διασταυρωσεις με υποστασεις θα φτασεις στο συμπερασμα μου.
Του ειπα να φυγει διοτι δεν μου απαντησε, α συγνωμη λαθος απαντησε οτι η συζητηση μαζι μου δεν εχει νοημα , και εφοσον ειναι υπερ ορισμενων απαντησεων που βοηθουν στην αυτοεξαπατηση του την οποια τεκμηριωσα πριν, στην οποια κανεις δεν απαντησε , φυσικα αυτο μονο επαληθευει εκεινο που πα και εσβησε ο αλεξανδρος , θα ταν καλο να το διαβαζες με προσοχη , αλλα τωρα ειναι αργα.