:!:
1) Όχι η ευθύνη ειναι δική μας, όχι των αφρικανών. ΕΜΕΙΣ επιλέξαμε να τους σκοτώνουμε καθε μέρα. Αυτοί όχι.
2) Καλά τα λες σοβαρα περι στοιχείων κτλ? Οι βουδιστες δλδ με τους γιογκι που κανουν παπάδες τί πρέπει να πουν?
Καλά εσύ μιλάμε είσαι ξέρω εγώ,ξέρω εγώ εντάξει!!!!Ξέρεις ρε τρελέ και για τους γιόγκι????
Θα ξέρεις λοιπόν ότι η γιόγκα είναι φιλοσοφία και όχι θρησκεία που απλώς επινοήθηκε σε εκείνα τα μέρη.Το γιόγκα αποτελείτε από 7 στάδια στα οποία μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος...στο 7 στάδιο έχεις φτάσει στο επίπεδο να ελένχεις και μερικούς μυς της καρδιάς και μπορείς και σταματάς την καρδιά σου για μερικά λεπτά έτσι ώστε ένας γιατρός να σε περάσει για νεκρό,μπορείς ακόμα να κρατήσεις την αναπνοή σου για κανά μισάωρο και τελός οι αυτοί που έχουν φτάσει σε κορυφαίο πνευματικό επίπεδο βγαίνουν από το κορμί τους και το κοιτάνε!!!!!!!:!:
Το θέμα όμως δεν είναι εκεί.Για να προσεγγίσεις το γιόγκα και να γίνεις γιόγκι υπάρχουν 2 οδοί.
α)μέσω της θρησκείας,που έτσι τον προσεγγίζουν οι
ινδουΪστές
β)μέσω της λογικής και αυτοσυγκέντρωσεις...
Υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες που είναι γιόγκι,λίγοι είναι όμως έβδομου επιπέδου!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν προσεγγίσαν την γιόγκα μέσω του ινδουΪσμού.Οι περισσότεροι,αν όχι όλοι,έχουν περάσει αρκετά χρόνια στο θιβέτ...
Θέλω λοιπόν να σου πω ότι δεν έχει καμμία σχέση με την θρησκεία και ο καθένας,και εσύ εάν θέλειςμπορείς, χωρίς φυσικά πότε να ασχοληθείς με τον ινδουΪσμο!!
Όσο για το αν δεν καταλαβαίνεις τον όρο συλλογική τότε άνοιξε ένα λεξικό...
Προσπαθήσαμε εγώ,ο miv και η annoula να σου λύσουμε όσες απορίες μας εξέθεσες αλλά συγνώμη δεν θέλεις να ακούσεις και απλά ρωτάς μέχρι να καταφέρεις <<να μας την πεις>>.
Ένα τελευταίο παράδειγμα που έχω να σου δώσω:είσαι σε μία ομάδα ποδοσφαίρου και παίζεις.Είσαι ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου και τα έχεις δώσει όλα....Ο ομάδα σου προκρίνεται μέχρι που τελευταία στιγμή ένας μαλάκας από την ομάδα σου βάζει αυτογκολ την τελευταία στιγμή και χάνεις..
Εσύ τι φταις,γιατί να πληρώσεις την μαλακία του άλλου,σε ρώτησε κανείς αν θες να παίξει ο άλλος,
γιατί εσύ αφού δεν έφτεγες σε τίποτα?
Γιατί πολύ απλά το άθλημα είναι συλλογικό,ομαδικό ή όπως θες πες το.Ότι καλό κάνεις σε προσωπικό επίπεδο,θα είναι εξίσου καλό και για την ομάδα,θες δεν θες,ενώ αντίθετα ότι βλακία κάνεις σε προσωπικό επίπεδο,θα είναι εξίσου κακό και για την ομάδα σου!!!!!!
Αλλιώς συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σου το εξηγήσω...
Και όσο αυτό που είπες αν είσουν εσύ στην θέση τους δεν θα τα έλεγες αυτά και εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς,έχεις απόλυτο δίκιο!Αλλά δεν θα τα έλεγα αυτά για θα μιλούσα με οργή,πόνο και θυμό και σε αυτά που θα έλεγα δεν θα μπορύσα να σκεφτώ(και με το δίκιο μου) ορθολογικά...
Το ότι πλέον ο Θεός περιμένει την δευτέρα παρουσία για να εμφανιστεί προσπαθώ να το προσπεράσω γιατί αρκετές βλασφημίες άκουσα για σήμερα και φτάνει!!!!!
Συγνώμη κιόλας ρε nikosl αν ψάχνεις έναν θεό,δεξί σου χέρι,ώστε την κάθε δικιά σου,δικιά μου και δικιά του μαλακία να την διορθώνει αμέσως,τότε ναι δεν υπάρχει θεός για εσένα!!!!!!!!Τα έχεις ζυγίσει λάθος τα πράγματα!