johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Στην wikipedia θα κοιτάξεις το τι είναι αυτή η τεχνική για να την μάθεις πας και διαβάζεις βιβλία.
τοτε γιατι τα εβαλες εδω ρε φιλε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly
Δραστήριο μέλος

4η 5η
-s -s
-s -i
-i -i
-m -m
-s -s
μονο για ενικό αριθμό (:. Είναι γελοίο αλλά εγω έτσι το θυμαμαι (;
κανω ακριβως το ιδιο!!!ωραιο κολπο!!!
*karoto*
Νεοφερμένο μέλος

1 τα ρηματα που συντασονται με κατηγορηματικες μετοχες:κελκασ ψεδα γαμμ(Καρτερια.Εναρξη.Ληξη.Καματου.ΑνοχηΣυνδετικα. Ψυχικο παθοσ.Ελεγχου.Δειξης.Αγγελιας. Γνωσησ.Αισθησης.Μνημησ.Μαθηση.) βασικα ειναι τα αρχικα και επισησ ξερω και ενα αλλο ποιματακι αλλα δεν το θυμαμαι....
2 Κρινω
υπολαμβανω
οιομαι
νομιζω
ηγουμαι τα αρχικα παλι απο καθε λεξη ειναι ''κυδονη''. οι μετοχες των ρηματων αυτων ειναι παντα αιτιολογικες.
Lefteris278
Νεοφερμένο μέλος

1.παρον }υποτ-ενεστ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
παρελθον }υποτ-πρτ
2. παρον }υποτ-πρκ ΠΡΟΤΕΡΟΧΡΟΝΟ
παρελθον } υποτ-υπρσ
3.παρον } υποτ-Περιφρ.συζ ενεστ ΥΣΤΕΡΟΧΡΟΝΟ
παρελθον }υποτ-Περιφρ.συζ πρτ
zinala
Νεοφερμένο μέλος

123
456
789
0
και αναλογα τις ημερομηνιες κανω σχηματα! δεν ξερω αν το καταλαβατε...:-/
Roxie
Νεοφερμένο μέλος

Π αραδειγμα
Ο ρισμος
Σ υκριση/αντιθεση
Α ναλογια
Δ ιαιρεση
Α ιτιο-αποτελεσμα
Α ιτιολογηση
Ενω το ελεγα γελοιο και ομως μου εχει μεινει.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω ξερω ενα για τον τροπο αναπτυξης παραγραφου:
Π αραδειγμα
Ο ρισμος
Σ υκριση/αντιθεση
Α ναλογια
Δ ιαιρεση
Α ιτιο-αποτελεσμα
Α ιτιολογηση
Ενω το ελεγα γελοιο και ομως μου εχει μεινει.
Aυτό είναι το ζητούμενο

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

cats
Νεοφερμένο μέλος

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κανατε περσι τα αποθετικα; εμεις δεν τα ειχαμε κανει, και τώρα ειναι φυσικά δεδομέναεπισης για τα αποθετικα, δανειζομαστε απο την ενεργητικη MYAM ΓΕΜΣ
και κανουμε αναγραμματισμο :
ΜΕ + ΜΜ = Μετοχη Ενεστωτα + Μετοχη Μελλοντα
ΑΜ = Απαρεμφατο Μελλοντα
ΥΜ = Υποτακτικη Μελλοντα
Σ = Σουπινο
Γ = Γερουνδιο
Δεν ξερω αν βοηθαει, μας το ελεγε η φιλογογος περσυ στο σχολειο, και μου φαινοταν πολυ ηλιθιο για να το θυμαμαι, και το αποδοκιμαζα συνεχειαΤωρα ομως μου εχει μεινει!
κι εγω έτσι το θυμάμαι!μην γελάσετεεγώ για λατινικά 4ης κ 5ης κλίσης επειδή λάτρευω το παιχνίδι σιμς :
4η 5η
-s -s
-s -i
-i -i
-m -m
-s -s
μονο για ενικό αριθμό (:. Είναι γελοίο αλλά εγω έτσι το θυμαμαι (;

Κανατε περσι τα αποθετικα; εμεις δεν τα ειχαμε κανει, και τώρα ειναι φυσικά δεδομένα
Ναι αμε, και στο σχολειο! Ολη τη χρονια μας επρηζε...
zinala
Νεοφερμένο μέλος

γιατι κλεινεται ετσι στον πληθυντικο:
dona
donorum
donis
dona
dona
donis
κι ετσι οπως τα ελεγα τα τελευταια ακουστηκε "Αντωνης"...!!!κι ετσι μου εμεινε και γελαω...

maraki love
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.