cha0s
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχεις δωσει περιεργειες ονομασιες στα εργα και δε καταλαβα ποια εννοειςπαντως οι προσφυγικοι συνοικισμοι δεν με χαλανε αν πεσουν
χεχεχεχεχε
Βοσκός/Βοσκόπουλος = όνειρο στο κύμα
Αμάρτημα/μάνα =το αμάρτημα της μητρός μου
Κρήτη = Κρητικός
Πολυδούρη= Μόνο γιατί σ αγάπησα (που το βλέπω να πέφτει αν θέλουν να με πετσοκόψουν)
Πρόσφυγες = Προσφυγικοί συνοικισμοί (δεν θέλω με τίποτα να πέσει)
Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα απο αυτά που ανέφερα πριν, κάθε φορά και με άλλο όνομα τα λέω

Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://logotexniakatefthinsis.blogspot.com/2012/03/blog-post_08.html
SparksFly
Νεοφερμένο μέλος

Εχω κι εγώ αγαπημένα που θα προτιμούσα να πέσουν, αλλά βασικά με ενδιαφέρει ένα πράγμα: να μην πέσει ο Κρητικός... ας προσευχηθούμε όλοι μαζί.... να μην πέσει ο Κρητικός, αγαπητοί συν-φορουμίτες!
Ωραἰα τελικά δεν είμαι η μόνη!! Από προχθές κάνω προσευχές να μην πέσει Κρητικός! Παρόλα αυτά ένας Καβάφης δεν θα με χαλαγε καθόλου...Κα-θόλου όμως!

το πρωτο ειναι Καβαφης! Μακαρι να πεσειι!!!
Και Αναγνωστακης δε θα με χαλαγε...
Αντικλειδια -Ιωαννου και ονειρο δε θελω με τιποτα!!
SparksFly
Νεοφερμένο μέλος

Από την άλλη μας είπαν ότι αν πέσει "ποίηση 1948"θα πέσει σε αντιστοιχία με το "Στον Νίκο Ε..." γιατί είναι και μικρά και προσφέρονται για σύγκριση κτλ

Από την άλλη το Όνειρο Στο Κύμα έχει πολύ ψωμί για να βγάλει κανείς θέματα...

Αμάρτημα...δεν ξέρω, δεν με γεμίζει και πολύ..

Καβάφης....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ! ΜΑ-ΚΑ-ΡΙ!

Πολυδούρη...ε, όσο και να το κάνεις είναι λιγάκι outsider και υποβόσκει μια υποψία στο πίσω μέρος του μυαλού μου... γιατί κανείς δεν το πολυπροσέχει όσο τον Σολωμό κτλ κτλ

Μετά Ιωάννου...δεν ξέρω...καθόλου δεν ξέρω..
Αντικλείδια...δεν θα με χαλάσει και είναι και λίγο περίεργο με το "κοιτάζουν""βλεπουν" με τις πόρτες και τα άλλα τα καλούδια

αυτά πιστεύω!
Ας προσευχηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (και όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ) να πέσει Καβάφης μπας και σωθούμε!

Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας βάλουν Κρητικό...είναι απαισιότατο και άσχημο. Δεν το μπορώ καθόλου.
Από την άλλη μας είπαν ότι αν πέσει "ποίηση 1948"θα πέσει σε αντιστοιχία με το "Στον Νίκο Ε..." γιατί είναι και μικρά και προσφέρονται για σύγκριση κτλ
Από την άλλη το Όνειρο Στο Κύμα έχει πολύ ψωμί για να βγάλει κανείς θέματα...
Αμάρτημα...δεν ξέρω, δεν με γεμίζει και πολύ..
Καβάφης....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ! ΜΑ-ΚΑ-ΡΙ!![]()
Πολυδούρη...ε, όσο και να το κάνεις είναι λιγάκι outsider και υποβόσκει μια υποψία στο πίσω μέρος του μυαλού μου... γιατί κανείς δεν το πολυπροσέχει όσο τον Σολωμό κτλ κτλ![]()
Μετά Ιωάννου...δεν ξέρω...καθόλου δεν ξέρω..
Αντικλείδια...δεν θα με χαλάσει και είναι και λίγο περίεργο με το "κοιτάζουν""βλεπουν" με τις πόρτες και τα άλλα τα καλούδια
αυτά πιστεύω!
Ας προσευχηθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (και όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ) να πέσει Καβάφης μπας και σωθούμε!![]()
Μωρέ μακάρι να πέσει ο Καβάφης αλλά δεν το πιστεύω γιατί πλησιάζουν με απειλητική διάθεση αυτοί οι "έξυπνοι" που βάζουν τα θέματα και επίσης είναι εύκολο κ μικρό, μωρέ να μην πέσει με τίποτα (ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως) οι "Προσφυγικοί συνοικισμοί" γιατί για 3 ώρες θα είμαι έτσι

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

SparksFly
Νεοφερμένο μέλος

Μωρέ μακάρι να πέσει ο Καβάφης αλλά δεν το πιστεύω γιατί πλησιάζουν με απειλητική διάθεση αυτοί οι "έξυπνοι" που βάζουν τα θέματα και επίσης είναι εύκολο κ μικρό, μωρέ να μην πέσει με τίποτα (ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως) οι "Προσφυγικοί συνοικισμοί" γιατί για 3 ώρες θα είμαι έτσικαι μετα έτσι...
![]()
χαχαχα! όντως είναι εκνευριστικοί! Παίζει να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προγονόπληκτος! Εγώ πάλι έτσι θα κάνω στον Κρητικό! Θα γράφω 3 ώρες πως του την έπεφτε η Φεγγαροντυμένη και πως αυτός ως άντρακλας έπρεπε να ανταποδόσει το φλερτ...100αρι!!!

Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. Πολυδουρη
2. Ονειρο στο κυμα
3. Ιωαννου (και τα 2)
SparksFly
Νεοφερμένο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

υποστηριζω!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΒΑΦΗΗΗΗΗ???![]()
![]()
![]()
![]()
SparksFly
Νεοφερμένο μέλος

Μωρέ μακάρι να πέσει ο Καβάφης αλλά δεν το πιστεύω γιατί πλησιάζουν με απειλητική διάθεση αυτοί οι "έξυπνοι" που βάζουν τα θέματα και επίσης είναι εύκολο κ μικρό, μωρέ να μην πέσει με τίποτα (ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως) οι "Προσφυγικοί συνοικισμοί" γιατί για 3 ώρες θα είμαι έτσικαι μετα έτσι...
![]()
υποστηριζω!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ! Λοιπόν ό,τι και να μας βάλουν εμείς θα κάνουμε ανάλυση Καβάφη!

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Θα με πιάσει εμένα μελαγχολία αν δε μπει!!!
Αλλά μια άλλη φωνή μέσα μου λέει Πολυδούρη... Που δε θέλωωωωωωω!!!
Ούτε Ιωάννουυυυυ...!!!
Οκ, παραλήρημα στοπ.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

εννοειται,αν πχ μπει ιωαννου,θα πουμε οτι ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση επειδη αρχισε να γερναει και δεν θυμιζει τιποτα με την νεα γενια των μεταναστων της εποχης του.ΕΤΣΙ! Λοιπόν ό,τι και να μας βάλουν εμείς θα κάνουμε ανάλυση Καβάφη!![]()
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

εννοειται,αν πχ μπει ιωαννου,θα πουμε οτι ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση επειδη αρχισε να γερναει και δεν θυμιζει τιποτα με την νεα γενια των μεταναστων της εποχης του.
Χαχαχαχαχαχ...
Εγω παντως δεν υποστηριζω καβαφη αν και μ'αρεσει το ποιημα του.. Ειναι βαρετο στην αναλυση γτ πρεπει να γραφουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια

SparksFly
Νεοφερμένο μέλος

εννοειται,αν πχ μπει ιωαννου,θα πουμε οτι ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση επειδη αρχισε να γερναει και δεν θυμιζει τιποτα με την νεα γενια των μεταναστων της εποχης του.
Και αν μπει πολυδούρη θα πούμε ότι πίσω από την αγάπη που εφράζεται υποβόσκει η μελάγχολία γιατί αυτό το εσύ που αναφέρεται είναι τα χρόνια της νεότητας γτ έφτασε τα 25 και από την στεναχώρια που δεν δημοσιεύονταν τα ποιήματά της έκανε ρυτίδες και το προσωπό της δεν της θύμιζε την φωτογραφία από τα Playmate του 1920!

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

αν οχι καβαφης,εστω πολυδουρη.αν οχι πολυδουρη,εστω εγγονοπουλος αναγνωστακης!στην λογοτεχνια δεν ειμαι καλος,προτιμω να γραφω τα ιδια και τα ιδια,παρα να γραψω κατω απο 6Χαχαχαχαχαχ...
Εγω παντως δεν υποστηριζω καβαφη αν και μ'αρεσει το ποιημα του.. Ειναι βαρετο στην αναλυση γτ πρεπει να γραφουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδιαφθορα, γηρας, πονος κτλ.. Σε μια αεναη επαναληψη.. Ποσο πια να αναλυσεις ενα ποιημα 7 σειρων??
Και ποσες ερωτησεις να καταφερουν ν βγαλουν.. ?!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.