Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Η φωνή της συνείδησης.χάνετε πολύτιμο χρόνο ενώ θα μπορούσατε να διαβάζετε... just sayin

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ρε αραξε ειναι γελοιο κειμενακι οι προσφυγικοι και γραφεις τα ιδια και τα ιδια , δεν θα πρεπε να σε αγχωνει , ξεκολλα.......αν πεσουν προσφυγικοι δεν ξερω τι θα γραψω το σιχαινομαι!!!αγχωθηκαααα παω να διαβασω προσφυγικους...χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχα ας μην το κακομελεταμε....φτου φτου φτου μακρια απο μας....
το μονο θεμα που θα εχετε αν πεσει που δυσκολο ειναι το θεμα του χρονου , οπως και με τα υπολοιπα πεζα
οποτε καλυτερα ποιημα παρα πεζο
veroniCa^
Νεοφερμένο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

εμενα με δυσκολευουν υπερολικα τα πολιτικα!!!!τι νομιζεις πρεπει γενικα να προσεξουμε εκει?![]()
Δεν θα σου πω τι νομίζω, γιατί μπορεί και να παρασύρω κάποιον σε κάτι που είναι λάθος. Ανέφερα την έννοια της μεσότητας γιατί τη θεωρώ "κλειδί" για τα Ηθικά. Αντίστοιχα στα Πολιτικά, θα μπορούσε να είναι η ευδαιμονία... Αυτό που με βοηθάει εμένα, είναι έχοντας διαβάσει κάθε ενότητα να εξάγω κάποιες λέξεις-έννοιες που θεωρώ σημαντικές, ώστε να μην πελαγώσω όταν... έρθει εκείνη η ώρα, και να βρω το σωστό "κλειδάκι" και να γράψω αναλόγως!
Πλατωνακο εβαλαν περσυ...αλλα δεν με χαλαει
Τα αντικλειδια απο την αλλη...ειναι μεσα στον υπερρεαλισμο...πολυ φευγα πιστευω για να τεθει σε πανελληνιες αυτο το ποιημα.
Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, αλλά θυμίσου ότι πριν κάποια χρόνια είχε πέσει η "Μικρή πράσινη θάλασσα" και είχε πνιγεί κόσμος!
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

χάνετε πολύτιμο χρόνο ενώ θα μπορούσατε να διαβάζετε... just sayin
Κοιτα ειναι δυσκολο αυτο που ζουμε και προσπαθουμε οσο μπορουμε να καθησυχασουμε τους εαυτους μας με μικρες προβλεψεις.. Επισης αντι να διαβαζουμε ολη μερα και πνιγομαστε ειναι καλο να μιλαμε με παιδια που περνανε το ιδιο βασανο γτ οπως και να το κανουμε μοιραζομαστε ετσι λιγο τον πονο μας και ειναι πιο ευκολο να συνεχισουμε οταν ξερουμε οτι και αλλοι εχουν τους ιδιους φοβους και ανησυχιες με εμας.. Ασε που καποιοι βοηθιουνται απ'αυτο.. Γιατι ανεξαρτητα απο το οτι πρεπει να τα διαβασουμε ολα οταν βλεπεις καποια σοσακια που θεωρουνται σιγουρα θα ριξεις εκει περισσοτερο το βαρος σ και θα γραψεις καλα (αν δεησει και πεσει αυτο )

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Προτιμώ Ηθικά.

Λογοτεχνία: Δε θα με χαλούσε ο Παπαδιαμάντης.

Λατινικά: Τα πιο άθλια κείμενα για μένα είναι αυτά με το ελάφι και τη γενική ευημερία. Αλλά οκ...
Ελπίζω να μην ''fac dic'' σε αυτά.

Ιστορία: Καλά εκεί κι αν fac dic. Το μάθημα που φοβάμαι. Το πρώτο κεφάλαιο όμως είναι αγαπημένο.
Προβλέψεις δε μπορώ να κάνω. Ενώ άλλες φορές έχω προαίσθηση τώρα τίποτα.
Απλώς λέω τι δε θέλω να πέσει. Αλλά να μου πείτε εμένα θα ρωτήσουν;

cha0s
Περιβόητο μέλος

Κάτι μου λέει οτι θα βάλουν αμάρτημα, αλλά άλλο απόσπασμα φυσικά απ' αυτό που έβαλαν στον ΟΕΦΕ, :/
Dalian
Περιβόητο μέλος

kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχαία Γνωστό: Πλάτωνα Πρωταγόρα (Ενότητα 4)
Αρχαία Άγνωστο: Δεν ξέρω

Λογοτεχνία: Όνειρο στο Κύμα
Λατινικά: Κείμενα 29 και 48
Έκθεση: Τουρισμός
Ιστορία: Κάτι μου λέει ότι θα πέσει πολύ Κρητικο Ζήτημα φέτος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

τετοια λεγετε μου να παιρνω θαρροςΝα ποντάρω και εγώ; Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Αρχαία Γνωστό: Πλάτωνα Πρωταγόρα (Ενότητα 4)
Αρχαία Άγνωστο: Δεν ξέρω
Λογοτεχνία: Όνειρο στο Κύμα
Λατινικά: Κείμενα 29 και 48
Έκθεση: Τουρισμός
Ιστορία: Κάτι μου λέει ότι θα πέσει πολύ Κρητικο Ζήτημα φέτος

kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Severous
Νεοφερμένο μέλος

γνωστό: Πολιτικά 15-16
λογοτεχνία: είτε προσφυγικούς συνοικισμούς (τους οποίους βρίσκω τόσο ηλίθιους!) είτε Αναγνωστάκης
ιστορια: πιστεύω μια πηγή θα είναι με κόμματα!
Λατινικά: 48
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Αρχαία Γνωστό: Αγαπάμε Πρωταγόρα. Διαφορετικά, δεύτερη επιλογή τα Ηθικά. Δεν έχω αγαπημένη ενότητα.
Αρχαία Άγνωστο: Ένας Λυσίας ή Ξενοφώντας δεν θα ήταν άσχημος. Ένας Δημοσθένης θα με δυσκόλευε. Ο Θουκυδίδης θα με οδηγούσε απευθείας στην ταράτσα του σχολείου για βουτιά.
Λογοτεχνία: Παρακάλια να μην πέσουν Εγγονόπουλος-Αναγνωστάκης. Θέλω να πέσει πεζό...
Λατινικά: Ιδανικά, η παραλίγο φαλακρή Ιουλία και η Καικιλία. Μου αρέσει το ελάφι, μου αρέσει και η μάνα που κατσαδιάζει το γιο-κατακτητή. Ο Λικίνιος Μουρήνας, όσες φορές και να τον έχω διαβάσει μου κάθεται στο λαιμό.
Έκθεση: Τουρισμός που αναφέρθηκε προηγουμένως θα μου άρεσε πολύ. Ωστόσο λόγω της κατάστασης, το όραμα της Ε.Ε., πώς ήταν και πώς κατάντησε, δεν φεύγει από το μυαλό μου...
Ιστορία: Όσο το δυνατόν λιγότερο Κρητικό και Παρευξείνιο, τόσο το καλύτερο. Και αναφέρομαι κυρίως στις πηγές.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτά είναι που θέλω, όχι που πιστεύω ότι θα πέσουν :S
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

αρχαία 15 πολιτικά
βεβαια ποτε δεν ξέρεις...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.