Πες τα πες τα ...γιατι σε ορισμενες σχολες οπως του 5ου πεδιου η στα τεφαα οι θεωρητικοι θα εχουν ευκολοτερη προσβαση απ ΄ οτι οι υπολοιπο...Προς θεου παιδια δεν εχουμε κατι μαζι σας , απλα μην βγαζεται πολυ στομα γιατι οχι μονο μας εκνευριζεται αλλα προσβαλεται και την νουμοσυνη μας....Μην παραπονιεσται ...ΦΤΑΝΕΙ....τι να πουμε δηλαδη κι εμεις !!! Φιλικα παντα
Ναι υπάρχουν οι κοινές σχολές και η δυνατότητα αυτή δίνεται βάσει νόμου, δεν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ το ότι κάποιοι θεωρητικοί θέλουμε (άσχετο εάν μπούμε ή μη τελικώς) κάποια σχολή του 5ου πεδίου.
Επίσης, όσα τυχόν "επιπλέον" μόρια πήραμε από τα βατά μεν, αντισος δε θέματα, τα έχουμε ήδη χάσει από τα μαθηματικά γενικής, όπου βάσει των δημοσιευμάτων από τις μέχρι στιγμής διορθώσεις λέγεται ότι ξεχωρίζει το γραπτό της θεωρητικής από της θετικής και της τεχνολογικής περισσότερο απο κάθε άλλη χρονιά. Και εκεί η θεωρητική έχει χειρότερες επιδόσεις από πέρσι (μάθημα με 0,7 βαρύτητα), η τεχνολογική καλύτερες και η θετική αρκετά καλύτερες.
Ακόμη, δεν είμαστε οι κακοί που ήρθαμε με σκοπό να σας πάρουμε τις θέσεις, ούτε κάναμε όλοι οι θεωρητικοί καμία συνομωσία με νεφελίμ, ελλοχίμ και άλλες τέτοιες νεφελώδεις καταστάσεις, με σκοπό να σας χαντακώσουν στην φυσική κατεύθυνσης
Τέλος, μην ξεχνάς ότι το 5ο πεδίο έχει σχολές όπως τουριστικές επιχειρήσεις και αστυνομία που ουδεμία σχέσεη έχουν με αυτό, αλλά μόνο απ αυτό το πεδίο μπαίνει κανείς. Εδώ δεν φταίει η θεωρητική, φταίει ο τρόπος οργάνωσης των πεδίων που είνει τέτοιος, ώστε να οδηγεί εκεί.
Το αν ήταν βατά τα θέματα ή όχι δε θα το κρίνει ένας κακός μαθητής, γιατί αν καταλήξει ένας τέτοιος να πει ότι ήταν βατά, τότε ήταν θέμα μισάωρου.
Η αντικειμενικότητα σε λέξεις όπως "βατά" "εύκολα" "δύσκολα" "παλούκια" εξασφαλίζεται όταν οι αντίστοιχες απαντήσεις δίνονται από καλά προετοιμασμένους μαθητές. Άντε και σου λέει ο άλλος που δεν έχει ανοίξει βιβλίο όλη τη χρονιά ότι ήταν δύσκολα, τον πιστεύεις?
Ναι, το ξέρω ότι δε σε ενδιαφέρει, ούτε εμένα με ενδιαφέρει αν θα θεωρήσεις τη γνώμη μου σωστή ή λάθος, απλά ήθελα να την πω.
Τα θέματα ήταν ΑΝΤΙΣΟΣ στην Θεωρητική. Για μένα που είχα ξεσκιστεί στο διάβασμα ναι ήταν εύκολα, ναι ήταν βατά, ναι ήξερα να τα γράψω και πάντα είχα και χρόνο να τα ελέγξω, αλλά δεν ξέρω ακόμη το αποτέλεσμα, όπου κρύβει πολλές εκπλήξεις η Θεωρητική πάντα, λόγῳ υποκειμονικής βαθμολόγησης.
Επίσης, και στην έκθεση αν θυμάσαι, οι τηλεοπτικές κάμερες έπιαναν μαθητές από τις 10,35 να βγαίνουν και να λέτε βατά και εύκολα θέματα...μέχρι στιγμής εδώ μέσα έχει γραφεί στο σχετικό θρεαντ ότι το υψηλότερο που έχει ακουστεί είναι 86/100, και θέλω να πω το ότι ακούγεται κάτι ως εύκολο ή μη από ορισμένη μερίδα ατόμων, δεν αποτελεί εχέγγυο για τον χαρακτηρισμό των θεμάτων. Μόνο ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα, πχ 5 άριστοι, 5 καλοί, 5 μέτριοι και 5 αδιάφοροι μαθητές που θα έλεγαν όλοι τις γνώμες τους, θα μπορούσαν να δώσουν μια πιο καλή εικόνα για τα θέματα.
Όσο για τον κακό μαθητή που θα βγει και θα πει βατά θέματα, δεν θα το πει επειδή έγραψε 17, αλλά επειδή δεν περίμενε να γράψει και έχει πιάσει κάνα σ-λ ή ελπίζει για ένα 5αράκι.