Panos blg
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - Στρατιωτικές Σχολές
Ορισμένες πληροφορίες για τη βαθμολογική κλίμακα κλπ.Αν σκαλίσεις στο συγκεκριμένο site έχει σχεδόν τα πάντα.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-astynomikos-astynomia/metatheseis-apospaseis/pd-100-2003.html
Για τις μεταθέσεις.
https://www.asfalistiko.gr/εργασία/το-νέο-μισθολόγιο-των-ένστολων-αναλ/ Μισθολογικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos blg
Νεοφερμένο μέλος

tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν υπαρχει καμία περίπτωση να ανοίξουν Γρεβενά.Ξερετε εαν λειτουργει η θα λειτουργησει φετος η αστυφυλακων στα γρεβενα και επισης εχω 17100 μορια θα ειναι εύκολο να παω στην πολη που θα εχω πρώτη επιλογή ευχαριστώ
Με 17100 αν θες κομοτηνη ή Διδυμότειχο, θα πας λογικά. Αν θες Ρέθυμνο(που. Οκ, το 80% εκεί θέλει να πάει) , χωρίς να είσαι τριτεκνος το κόβω πολύ δύσκολο
valantis21
Δραστήριο μέλος

Εσύ ποιαν θες;
Panos blg
Νεοφερμένο μέλος

Leukosrinokeros
Νεοφερμένο μέλος

Η σχολη αστυφυλακων μαλιστα ειναι και αλλου οπως ξανθη σητειαΔεν υπαρχει καμία περίπτωση να ανοίξουν Γρεβενά.
Με 17100 αν θες κομοτηνη ή Διδυμότειχο, θα πας λογικά. Αν θες Ρέθυμνο(που. Οκ, το 80% εκεί θέλει να πάει) , χωρίς να είσαι τριτεκνος το κόβω πολύ δύσκολο
Arianara S3
Δραστήριο μέλος

tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κανονικά η κομοτηνη μόνη της έχει τις υποδομές να εκπαιδευσει/στεγάσει μέχρι 1500 άτομα. Το λογικό θα ταν έκλειναν όλες οι άλλες τόσα χρόνια, αλλά ευτυχώς δεν το κάνουν για να καλό περνάνε οι τυχεροί στο εξωτικό Ρέθυμνο.Το λογικό φέτος δεν είναι να ανοίξει κάποια σχολή ακόμα εφόσον θα δεχθεί υπερδιπλάσιους σπουδαστές;
giota1111
Νεοφερμένο μέλος

Πριν ορκιστείς το κινητό επιτρέπεται ;
Γιατί έχω ακούσει διάφορα..
Arianara S3
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα θα έπρεπε να ανοίξουν άλλη μια σχολή(πχ. στα Γρεβενά).
Πριν ορκιστείς το κινητό επιτρέπεται ;
Γιατί έχω ακούσει διάφορα..
Εχω την αίσθηση πως όχι. Δεν κόβω το χέρι μου όμως
Viedo
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Dhmhtra.pag.
- aekaraR21.
- 5070
- mathitisglykeiou
- xris
- Eleftheria2
- phoni
- Maria•
- georgemoura
- panspil
- Scandal
- Giii
- Alexandros36k
- Δήμη.Ντ
- angies
- vick44
- Ragnar10
- Bgpanos
- eri548
- valantis21
- Panos blg
- giota1111
- PanosCh002
- Arianara S3
- Jocaste
- tymvorixos
- Φινεύς
- tsiobieman
- Thanos_D
- Kostakis45
- Viedo
- J.Cameron
- Mukumbura
- notis_19
- tonyler
- tasost
- Κλημεντίνη
- charmander
- MarcoReus
- aekarare
- cel123
- Leukosrinokeros
- Johanna Mark
- luisnazariodelima
- ΘανάσοςG4
- ROSSONERO
- Ryuzaki
- Nefeli01
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.