miv
Επιφανές μέλος

Krou δεν ειναι ζήτημα επιπέδου. Δεν ενδιαφέρει κανέναν το επίπεδο όταν πρέπει να εφαρμοστούν σημαντικά μέτρα. Το ζήτημα είναι αν τελικά μια παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος μπορεί πραγματικά να δικαιολογήσει και άλλες, "διορθωτικου" χαρακτήρα της πρώτης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Το τι ειναι ο θεος εξαρταται απο την καθε θρησκεια, αλλα συμφωνω οτι ακομα και στον χειροτερο εγκληματια δεν γινεται να αποφασισουμε αν θα ζησει η θα πεθανει. Εξαλλου, αν η θανατικη ποινη ειναι νομιμη σε ενα κρατος, αυτοματα το κρατος γινεται δολοφονος. Ουτε με τις φυλακες συμφωνω εγω, αλλα ειναι αλλο θεμα.
Ασε που η θανατικη ποινη δεν ειναι αναστρεψιμη, που σημαινει πως αν αποδειχτει αργοτερα οτι αυτος που πεθανε ηταν αθωος θα γινει πανικος και πιστευω οτι εχουν γινει τετοια και παλιοτερα και τωρα στα κρατη που εχουν ακομα θανατικη ποινη. Εγω δε θα αντεχα στη συνηδειση μου να ειμαι πολιτης τετοιου κρατους παντως. Ευτυχως δηλαδη που δεν ειναι ετσι εδω τα πραγματα...
Συγκεκριμένα στην Αμερική, περίπου το 10% αυτών που έχουν εκτελεσθεί έχουν αργότερα αποδειχθεί αθώοι.
Τεράστιο ποσοστό κατά την γνώμη μου.
Anarki
Διάσημο μέλος

desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακομα και σε περιπτωσεις παιδεραστιας για παραδειγμα-οπου πολλοι πιστευουν οτι θα πρεπει να εφαρμοζεται η θανατικη ποινη-πιστευω πως αυτο το μετρο ειναι οτι χειροτερο, αφου οι ανθρωποι που διαπραττουν τετοια εγκληματα ειναι στην πλειοψηφια τους 'αρρωστοι' και η κοινωνια θα πρεπει να τους σωφρωνησει πραγματικα και οχι να τους αφαιρεσει τη ζωη...
Υ.Γ Προς Θεου δεν συμμεριζομαι ουτε υποστηριζω τετοιου ειδους ενεργειες, απλα παραθετω τη γνωμη μου!!!
miv
Επιφανές μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω νομιζω οτι η θανατικη ποινη δεν θα πρεπει να εφαρμοζεται σε καμια περιπτωση παραπτωματος...Κι αυτο γιατι πιστευω οτι ο θανατος δεν ειναι μεσο τιμωριας, και επιπλεον δεν εχει κανεις το δικαιωμα να αφαιρει τη ζωη του αλλου ο,τι κι αν εχει κανει!
και ο εγκληματιας πού βρηκε το δικαιωμα να το κανει?και μην μου πειτε για να τον κλεισουμε στη φυλακη γιατι εκει οχι μονο μπορει να συνεχισει να σκοτωναι αλλα και στη χειροτερη να αποδρασει(και μην μου πειτε οτι βλεπω πολυ pb

μια ερωτηση ασχετη:μονο εγω εγραψα γιατι ειμαι υπερ?

miv
Επιφανές μέλος

petros17
Νεοφερμένο μέλος

ναι αλλα βλεπουμε οτι ο,τι και να γινει αυτοι οι ανθρωποι δεν συμορφωνται..αν καποιος βιαζε την μητερα σου η την αδερφη σου δεν θα ηθελες να τον σκοτωσεις??ας μπουμε λιγο και στην θεση αυτων που εχουν αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις..στα λογια ειναι ολα ευκολα στις πραξεις και στην πραγματικοτητα τι γινεται ομως??Ακομα και σε περιπτωσεις παιδεραστιας για παραδειγμα-οπου πολλοι πιστευουν οτι θα πρεπει να εφαρμοζεται η θανατικη ποινη-πιστευω πως αυτο το μετρο ειναι οτι χειροτερο, αφου οι ανθρωποι που διαπραττουν τετοια εγκληματα ειναι στην πλειοψηφια τους 'αρρωστοι' και η κοινωνια θα πρεπει να τους σωφρωνησει πραγματικα και οχι να τους αφαιρεσει τη ζωη...
Υ.Γ Προς Θεου δεν συμμεριζομαι ουτε υποστηριζω τετοιου ειδους ενεργειες, απλα παραθετω τη γνωμη μου!!!
Anarki
Διάσημο μέλος

desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι αλλα βλεπουμε οτι ο,τι και να γινει αυτοι οι ανθρωποι δεν συμορφωνται..αν καποιος βιαζε την μητερα σου η την αδερφη σου δεν θα ηθελες να τον σκοτωσεις??ας μπουμε λιγο και στην θεση αυτων που εχουν αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις..στα λογια ειναι ολα ευκολα στις πραξεις και στην πραγματικοτητα τι γινεται ομως??
Δεν αντιλεγω...Πιθανως και γω αν βρισκομουν σε αναλογη κατασταση να ηθελα να τον σκοτωσω...Απλα τωρα λεμε ποιος πρεπει να ειναι ο χαρακτηρας του κρατους, ο οποιος φυσικα και θα πρεπει να ειναι σωφρωνιστικος και οχι να δρα εκδικητικα(οφθαλμος αντι οφθαλμου)....Προς Θεου!!!
constantine
Νεοφερμένο μέλος

κι αυτο μη αναστρεψιμο ειναι, επομενως δεν εχει κανενα χαρακτηρα σωφρονιστικο, ειναι αντιστοιχο της θανατικης ποινης.
miv
Επιφανές μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Mια άλλη λύση για τους παιδεραστές είναι να τους ευνουχίζουν,αφου η χώρα μας όπως και όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν συμφωνήσει κατα της ποινής του θανάτου,η οποία θα έπρεπε να εφαρμόζεται
Όχι ευνουχισμό, αλλά αφαίρεση γενετικού οργάνου η οποία είναι αναστρέψιμη σε περίπτωση που τελικά αποδειχθεί η αθωότητα κάποιου που καταδικάστηκε άδικα. Φυσικά θα πρέπει να γίνεται δωρεάν επέμβαση καθώς και χρηματική αποζημίωση. Ή θα μπορούσαν να τους δίνουν χάπια που να αδρανοποιούν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα.
Anarki
Διάσημο μέλος

Ε;Όχι ευνουχισμό, αλλά αφαίρεση γενετικού οργάνου η οποία είναι αναστρέψιμη σε περίπτωση που τελικά αποδειχθεί η αθωότητα κάποιου που καταδικάστηκε άδικα.
miv
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.