Θέματα ΟΕΦΕ 2026

Θα ήθελα και εγώ τα θέματα γ' λυκείου γελ, ευχαριστω!

Καλησπέρα
Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα θέματα της Α φάσης για Έκθεση Α,Β, Γ Λυκείου;

Καλησπέρα σας! Θα σας ήταν εύκολο να μου στείλετε κι εμένα τα θέματα του οεφε μαθηματικά και πληροφορικής;

Καλησπέρα
Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα θέματα της Α φάσης για Έκθεση Α,Β, Γ Λυκείου;
:thumbup:
Καλησπέρα. Μήπως έχετε τα σημερινά θέματα του ΟΕΦΕ στην έκθεση Γ' Λυκείου;Ευχαρισώ
Δεν έχω ακόμα Β' φάση αλλά τα ψάχνω. Όποιος ενδιαφέρεται ας γράφει εδώ κι αν κι όταν τα βρω, τα στέλνω!
Καλησπέρα σας! Θα σας ήταν εύκολο να μου στείλετε κι εμένα τα θέματα του οεφε μαθηματικά και πληροφορικής;

Εχει κανείς τα σημερινά θέματα ΟΕΦΕ στην έκθεση με τις λύσεις τους ; Θα μπορούσε να μου τα στείλει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν έχω ακόμα Β' φάση αλλά τα ψάχνω. Όποιος ενδιαφέρεται ας γράφει εδώ κι αν κι όταν τα βρω, τα στέλνω!

Κι εγώ θα τα ήθελα , αν είναι εύκολο

βγήκαν της β φάσης ; μπορείτε να μου στείλετε της υγείας ;

Καλησπέρα θα μπορούσα να έχω και εγώ τα θέματα του οεφε β φάσης για μαθηματικά, φυσική, χημεία και έκθεση;

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τα θέματα του οεφε β φάσης έκθεσης Γ Λυκείου.

Καλημέρα. Αν μπορείτε στείλετε μου Φυσική Α' φάση 2026.
Ευχαριστώ.

Το διαγώνισμα αφορούσε τις βιώσιμες επιλογές μετακίνησης, με λίγα λόγια καταστροφή περιβάλλοντος και κλιματική αλλαγή.
Α θέμα η περίληψη αφορούσε όλο το πρώτο κείμενο
Τα Σ-Λ και από τα δύο κείμενα.
Από Θεωρία είχε τρόπους πειθούς,σημεία στίξης και ευθύ λόγο.
Το λογοτεχνικό απόλυτα κατανοητό και βατό.Μιλουσε για έναν ποδηλάτη.
Η έκθεση ήταν ομιλία με αφορμή τον πόλεμο και την καταστροφή του περιβάλλοντος.Οι μαθητές καλουνταν να γράψουν α)γιατί ο έλληνας -παρά τα όσα συμβαίνουν- δεν εχει αναπτύξει νοοτροπία βιώσιμων μέσω μετακίνησης
β)τους τρόπους με τους οποίους οι νέοι μπορούν να βοηθήσουν στην εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου βιώσιμων τρόπων μετακίνησης
Γενικά ήταν ένα πολύ βατό διαγώνισμα.

Αν κάποιος έχει τα θέματα της έκθεσης οεφε γ λυκείου γίνεται να μου τα στείλει ;

Όποιος έχει Έκθεση Β' φάση για όλες τις τάξεις, θα το εκτιμούσα αν μου τα έστελνε 🙏🏼

Καλησπέρα σας! Θα μπορούσε κάποιος, αν έχει την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει τα θέματα της έκθεσης ΟΕΦΕ Β' φάση; Καλό Πάσχα! <3

Τα βρήκε κάποιος ; Γίνεται να μου τα στείλει κάποιος αν τα έχει ;ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το διαγώνισμα αφορούσε τις βιώσιμες επιλογές μετακίνησης, με λίγα λόγια καταστροφή περιβάλλοντος και κλιματική αλλαγή.
Α θέμα η περίληψη αφορούσε όλο το πρώτο κείμενο
Τα Σ-Λ και από τα δύο κείμενα.
Από Θεωρία είχε τρόπους πειθούς,σημεία στίξης και ευθύ λόγο.
Το λογοτεχνικό απόλυτα κατανοητό και βατό.Μιλουσε για έναν ποδηλάτη.
Η έκθεση ήταν ομιλία με αφορμή τον πόλεμο και την καταστροφή του περιβάλλοντος.Οι μαθητές καλουνταν να γράψουν α)γιατί ο έλληνας -παρά τα όσα συμβαίνουν- δεν εχει αναπτύξει νοοτροπία βιώσιμων μέσω μετακίνησης
β)τους τρόπους με τους οποίους οι νέοι μπορούν να βοηθήσουν στην εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου βιώσιμων τρόπων μετακίνησης
Γενικά ήταν ένα πολύ βατό διαγώνισμα.
Της γ λυκείου ήταν αυτά τα θέματα ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back