Ναι,ναι, καλά ακούσατε.

Λοιπον ορίστε το αρχειο που περιεχει τα θεματα των:
- Reading
- Writing
- Use of English
- FCE
- CAE
- CPE
Τέλος δυστυχώς δεν μπορεσα να βρω τις λυσεις αλλα αν θελει καποιος μπορει να τα λυσει και να ανεβασει τις σωστες απαντησεις,κατα τη γνωμη του!:no1:
ENJOY!:no1:
https://rapidshare.com/files/173976233/themata_fce_cae_cpe_december_2008.rar
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Ειναι αυτο απο πανω στο πρασινο πλαισιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι δεν στα κατεβαζει?
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Αν κατεβασεις του CPE μπορεις να μου το στειλεις σε αρχειο word στο email μου?
:iagree:

https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/CPE_Dec_2008_Paper_2_Writing_01.pdf
https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/CPE_Dec_2008_Paper_3_Use_of_English.pdf
Oριστε kotsis1!
Ελπιζω να βοηθησα!

kotsis1
Δραστήριο μέλος

Μηπως εχεις βρει και του δεκεμβριου 2007?

Και φαντασου καλα καλα δεν περασαν 10 μερες απο τοτε!

Nick123
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Αυτά γιατί είναι εύκολα;

Ακους εκεί describe your favorite city στην έκθεση...
Εμάς γιατί μας βάλανε να πούμε πως έχει αλλάξει η βιομηχανία παιχνιδιών και πως τα παιχνίδια με τα οποία παίζουν τα παιδιά μας αντικατροπτίζουν τις αλλαγές στην κοινωνία;;;;;;;

kotsis1
Δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Χαχα!!!Αν μπορεις δες λιγο το reading 3rd part και πες μου τι πιστευεις οτι μπαινει στο 27...ημ,ουν αναμεσα σε Β και C.Προσεξε καλα το C για τις πληροφοριες...Ολα αυτα αν δε βαριεσαι βεβαια![]()
Επειδή τώρα δεν προλαβαίνω, θα κάτσω το σαββατοκύριακο να τα λύσω και θα δω

Με μια γρήγορη ματιά, μπορεί και λανθασμένη, το C είναι..Δηλαδή το B δεν έχει κάποιο νόημα εκεί.
Καταρχήν, στο τέλος της παραγράφου μετά το 27 λέει "before she set out". Άρα δεν γίνεται να πετάει πριν έχει ακόμα ξεκινήσει :p
Nick123
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Παιδιααααα ποιός θα με βοηθήσει με το πρόβλημα μου???![]()
Πες.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Εγω εβαλα Β...
Γιατι δε μου καθοτανε το most direct και μετα far easier...και επειδη στην πρωτη παραγραφο ελεγε για north και στη δευτερη παλι για north...
ευχαριστω παντως...
Βασικα αυτο με το set out ειναι για τους γενικους κανονες του navigation...δε μιλα για τη συγκεκριμενη περιπτωση...anyway danke!!!!
Nick123
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Εγω εβαλα Β...
Γιατι δε μου καθοτανε το most direct και μετα far easier...και επειδη στην πρωτη παραγραφο ελεγε για north και στη δευτερη παλι για north...
ευχαριστω παντως...
Βασικα αυτο με το set out ειναι για τους γενικους κανονες του navigation...δε μιλα για τη συγκεκριμενη περιπτωση...anyway danke!!!!
Όχι ρε συ..Set out νομίζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει ξεκινάω..
Βασικά δε διάβασα όλο το κείμενο για να δω, διάβασα μόνο την 1 και 2 παράγραφο..Άρα παίζει να κάνω λάθος...
Το σαββατοκύριακο θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω με σιγουριά
Demand
Νεοφερμένο μέλος

Ασχολήθηκα με USE OF ENGLISH , με τα δύο πρώτα parts!
part 1
1. since
2. any/one
3. them
4. with
5. many
6. at
7. given
8. do/usually
9. has
10. of
11. no
12. a
13. why
14. though
15. lose
PART 2
1. relied
2. unacceptable
3. sufficiently
4. likelihood
5. encouraging
6. preference
7. enabled
8. moisture
9. storing
10. nourished
Περιμένω τις απόψεις σας! Αν έχει κάποιος τις λύσεις , να μου πει το σκορ μου!
Έχω καιρό να ασχοληθώ με αγγλικά και δεν έχω πάρει κάποιο Proficiency!
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Οκ
djimmakos
Διάσημο μέλος

Θα κάνω μια προσπάθεια! ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν είναι οι σωστές απαντήσεις , είναι αυτές που θα έδινα εγώ!
Ασχολήθηκα με USE OF ENGLISH , με τα δύο πρώτα parts!
part 1
1. since
2. any/one
3. them
4. with
5. many
6. at
7. given
8. do/usually
9. has
10. of
11. no
12. a
13. why
14. though
15. lose
PART 2
1. relied
2. unacceptable
3. sufficiently
4. alike
5. encouraging
6. preference
7. enabled
8. moisture
9. storing
10. nourished
Περιμένω τις απόψεις σας! Αν έχει κάποιος τις λύσεις , να μου πει το σκορ μου!
Έχω καιρό να ασχοληθώ με αγγλικά και δεν έχω πάρει κάποιο Proficiency!
Aυτό είναι likelihood (ή likelihoods, δε θυμάμαι

kotsis1
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.