Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis95
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pizza1993
Δραστήριο μέλος

μπραβο συμφωνω απολυτα μαζι σου ειναι τυχαιο που τωρα 4 χρονια απο την α γυμνασιου εχουμε παιδια στο απουσιολογια που δεν το αξιζουν να δωσω και παραδειγμα ο αδελφος μου εβγαζε 17 -18 εχοντας παντα 20 στα θετικα μαθηματα και περασε σε πρωτοτυπη σχολη ΗΜΜΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ
Σωστος οι απουσιολογοι του σχολειου μου πατωσαν στις πανελληνιες....
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το είχα σε όλο το Γυμνάσιο και μετά μόνο στην Α' Λυκείου, κι ενώ έβγαλα το μεγαλύτερο βαθμό και στη Β' το έδωσα στην αμέσως επόμενη χωρίς καμία διαδικασία, ήθελα να το ξεφορτωθώ πάση θυσία.

Είναι ευθύνη (θεωρείται επίσημο έγγραφο) και θα υποφέρεις (ιδίως στο Λύκειο) από τους διάφορους ενοχλητικούς που θα σου ζητούνε να τους σβήσεις απουσίες.
Εμένα κανείς ποτέ δε μου έσβησε απουσία, κι ας έφτασα τις 63/65 στη Β' Λυκείου

Οι μαθητές με Μ.Ο 19+ είναι στιγματισμένοι ρε γαμ***, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν περισσότερα προνόμια από τους υπολοίπους (μερικές απουσίες παραπάνω κτλ)

Δηλαδή γιατί αυτός με Μ.Ο 10 να δικαιούται περισσότερες ώρες καφέ από εμένα που δούλεψα και πρόσεχα περισσότερο όλη τη χρονιά;

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν το είχες 3 χρόνια ή παραπάνω πίστεψε με, δε θα το ήθελες ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣΓεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να γινω απουσιολογος..ειλικρινα διαβαζω πολλες ωρες και γραφω πολυ καλα στα διαγωνισματα αλλα εβγαλα Μ.Ο 19 και το απουσιολογιο ειναι πολυ μακρια!πως θα τα καταφερω?helppppppp...![]()

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

Μην ακούς κανέναν. Ακόμα και αυτοί που έχουν το απουσιολόγιο και γρινιάζουν είναι τραβάτε με και ας κλαίω. Στο κάτω-κάτω πετυχαίνεις το στόχο και μετά απαξίωσε τον αλλά σαν νικητής. Γιαυτό...
...KEEP WALKING...

@ elinaki97 : Εξαρτάται για ποιο λόγο θέλεις να γίνεις απουσιολόγος. Για το κύρος; Για να σκάσει ο τωρινός απουσιολόγος (αυτό που έκανα εγώ δηλαδή) ; Για να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου πως "ναι, μπορείς"; (ο λόγος που θέλω να παίρνω μεγάλες βαθμολογίες)
Τέλος πάντων, νομίζω πως ήδη ξέρεις τον ευθύ τρόπο, δηλαδή να προσέχεις στο μάθημα, να είσαι διαβασμένη, να κάνεις ασκήσεις, να γράφεις καλά στα διαγωνίσματα... Τώρα, αν θέλεις πλάγιο τρόπο, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Απλώς λέω ότι πολλοί από τους απουσιολόγους είναι σε αυτή τη θέση με πλάγιους τρόπους.
@ DriveIn : Στο σχολείο σου ίσως. Ας μη γενικεύουμε!

Guest 292010
Επισκέπτης

Θα είσαι από αυτές που θα σβήνουν απουσίες και θα καλύπτουν ή θα είσαι τυπική στις υποχρεώσεις σου?
Κι αν καλύπτεις απουσίες είσαι έτοιμη να ακούσεις την πιθανή τσιρίδα του καθηγητή και το μετέπειτα κήρυγμα του διευθυντη?
Αν είσαι τυπική είσαι έτοιμη να δεχτείς τον ψυχρό πόλεμο αυτών που θα σε λένε τσιράκι,γλείτρα,φυτό?
Αν δεν είσαι τυπική είσαι έτοιμη να καλύψεις απουσίες ακόμα και αυτών που πίσω απο την πλάτη σου σε βρίζουν αλλά όταν σε έχουν ανάγκη σε παρακαλάνε?
Είσαι έτοιμη να διαχειριστείς ένα πιθανό λάθος?
Είσαι έτοιμη να κάθεσαι να ψάχνεις τα παιδιά με το σκυπουξυλο επειδή ο καθηγητής σε θεωρεί υπεύθυνο να ξέρεις αν πήγαν στην τουαλέτα πραγματικά ή αν είναι για καφε?
Ναι ναι.Το απουσιολόγιο δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση για τα παιδιά καμια φορά.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς οι καθηγητές μας γνωρίζουν την δύσκολη θέση του απουσιολόγου γι αυτό αναλαμβάνουν αυτοί να γράφουν τις ωριαίες (κυρίως) αποβολές.
Guest 278211
Επισκέπτης

oikonomikarios
Νεοφερμένο μέλος

Ελινάκι εγώ στην ηλικία σου κοιτούσα να το ξεφορτωθώ το απουσιολόγιο.
Το είχα σε όλο το Γυμνάσιο και μετά μόνο στην Α' Λυκείου, κι ενώ έβγαλα το μεγαλύτερο βαθμό και στη Β' το έδωσα στην αμέσως επόμενη χωρίς καμία διαδικασία, ήθελα να το ξεφορτωθώ πάση θυσία.![]()
Είναι ευθύνη (θεωρείται επίσημο έγγραφο) και θα υποφέρεις (ιδίως στο Λύκειο) από τους διάφορους ενοχλητικούς που θα σου ζητούνε να τους σβήσεις απουσίες.
Εμένα κανείς ποτέ δε μου έσβησε απουσία, κι ας έφτασα τις 63/65 στη Β' Λυκείου
Οι μαθητές με Μ.Ο 19+ είναι στιγματισμένοι ρε γαμ***, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν περισσότερα προνόμια από τους υπολοίπους (μερικές απουσίες παραπάνω κτλ)![]()
Δηλαδή γιατί αυτός με Μ.Ο 10 να δικαιούται περισσότερες ώρες καφέ από εμένα που δούλεψα και πρόσεχα περισσότερο όλη τη χρονιά;![]()
Θα σου ελεγα τι επισημο εγγραφο ειναι αλλα τα τοσα χρονια αγγλικα γαλλικα γερμανικα πιανο μπαλετο κιθαρα ενοργανη και λατιν χοροι δεν μου το επιτρεπουν....εδω κουκλα μου εχουμε χεσμενους σημερα,νομους που ψηφιστηκαν χτες δεν θα εχουμε χεσμενο το απουσιολογιο???
Υ.Γ Κατεμε το να υπαρχει απουσιολογιο ειναι επιεικως απαραδεκτο!!Η γνωση και η μορφωση ειναι βιοματικες εμπειριες σχεδον μεχρι το τελος του γυμνασιου και οχι καταναγκαστικες με βουρδουλα!!
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα δεν είπα ότι εγώ το μεταχειριζόμουν ως επίσημο έγγραφοΘα σου ελεγα τι επισημο εγγραφο ειναι αλλα τα τοσα χρονια αγγλικα γαλλικα γερμανικα πιανο μπαλετο κιθαρα ενοργανη και λατιν χοροι δεν μου το επιτρεπουν....εδω κουκλα μου εχουμε χεσμενους σημερα,νομους που ψηφιστηκαν χτες δεν θα εχουμε χεσμενο το απουσιολογιο???

Απλώς στην περίπτωση που χαθεί, ο απουσιολόγος υφίσταται κυρώσεις.
Εδώ θα διαφωνήσω.Υ.Γ Κατεμε το να υπαρχει απουσιολογιο ειναι επιεικως απαραδεκτο!!Η γνωση και η μορφωση ειναι βιοματικες εμπειριες σχεδον μεχρι το τελος του γυμνασιου και οχι καταναγκαστικες με βουρδουλα!!
Δεν είναι θέμα καταναγκαστικής εργασίας. Εάν δεν υπήρχαν οι απουσίες δεν θα πήγαινε κανείς σχολείο και θα πλήρωνε για να του σβήνουν τις απουσίες και για να πάρει απολυτήριο.
Αλλά θεωρώ βλακεία το να έχουν την ευθύνη του απουσιολογίου οι μαθητές.
Το ποιος απουσιάζει και ποιος παρίσταται είναι θέμα του καθηγητή, για ποιο λόγο η ευθύνη της καταγραφής αυτής να βαρύνει τον καλύτερο μαθητή;
oikonomikarios
Νεοφερμένο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Τουλαχιστον οι καθηγητες θα με παρουν με καλο ματι, ειδικα της ΓΠ που θα τα φορτωσω στον κοκορα
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Η συμβουλή μου στο φίλο που θέλει απεγνωσμένα το απουσιολόγιο είναι να το ξεχάσει κάπως. Όχι επειδή δεν μπορεί να το έχει άλλα η νοοτροπία αυτή δεν θα τον βοηθήσει. Δεν αξίζει να βασανίζεσαι... Είσαι καλός μαθητής και αυτό μετραέι. Δεν αξίζει να χαλιέσαι απλά για να λες με καμάρι "Είμαι ο απουσιολόγος της τάξης"...

tzenaki_m
Νεοφερμένο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

λοιπον κι εγω βρισκομουν καποτε στη θεση σου και ηθελα να εχω το απουσιολογιο και οταν την επομενη χρονια το πηρα το μετανιωσα...δεν λεω ωραιο ειναι να εισαι απουσιολογος..εχεις κατα καποιον τροπο κυρος αλλα μονο αυτο τιποτα αλλο...αντιθετα..σου προσθετει ακομα μια ευθυνη και μπορει να βρεις και το μπελα σου αφου σε βαζουν αρμοδιο και για αλλα πραγματα που θελει ο καθηγητης..γενικοτερα ειναι κουραση και δεν αξιζει να προσπαθεις να το προκαλεσεις αυτο..κανε κανονικα τα μαθηματα σου και μην σκας για δεκατα..αρκει να παρεις τις καταλληλες βασεις απο τα μαθηματα για το λυκειο..γιατι απο ο,τι βλεπω δεν εχει καμια αξια τι βαθους παιρνεις στο γυμνασιο..ποσο διαβασες στη μουσικη..ποσο καλα ζωγραφισες στα καλλιτεχινκα και αλλα τετοια...αρκει να δινεις την καταλληλη βαρυτητα στα μαθηματα..
Έτσι είναι.. Άσε που όταν είσαι απουσιολόγος σε ζαλίζουν συνέχεια για να μην βάλεις απουσία σε όποιον θέλει να κάνει κοπάνα.. Και αν μετά πάθει κάτι αυτός, να φταις εσύ.. Δε σφάξανε..

Διαβάζετε στη μουσική;;

mariaretrela
Νεοφερμένο μέλος

Μπραβο που εισαι τοσο καλη μαθητρια,σιγουρα μπορεις να γινεις καλυτερη αλλα με ακομη πιο οργανωμενο διαβασμα..

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Ελεος παντως ε; Σε εμας στ γυμνασιο και τωρα στο λυκειο οποιος θελει γινεται.Απλα ειναι αλλο ενα κινητρο σε πολλα σχολεια για να διαβαζουν οι μαθητες.Το απουσιολογιο ειναι ευθυνη και οχι επιβραβευση.Ακους εει προσπαθεια για να το παρει!Εμεις δεν θελουμε να το παρουμε γιατι αν κανουμε καποιο λαθος δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα!Α,μαλιστα!Τοτε πρεπει να κανεις διπλασια προσπαθεια για να καταφερεις να γινεις απουσιολογος!!
Μπραβο που εισαι τοσο καλη μαθητρια,σιγουρα μπορεις να γινεις καλυτερη αλλα με ακομη πιο οργανωμενο διαβασμα..![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- Vera
- goti
- Hased Babis
- ioanna2007
- Gen_Zita
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.