Θέλω να παρατήσω την σχολή

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,244 μηνύματα.
Και ας λένε για university drop outs, bill gates και και και.
Οι περισσότεροι drop outs ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν να κάνουν πριν κάνουν drop out. Βέβαια δεν ήταν όλοι σίγουροι για το αποτέλεσμα, αλλά η πλειοψηφία δεν έπαιρνε εντελώς στην τύχη την απόφαση, και μετά ξαφνικά γινόντουσαν κορυφαίοι.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις ανθρώπων που πραγματικά έκαναν drop-out και πέτυχαν. Δεν ήξεραν απαραίτητα τι θα έκαναν στην συνέχεια...αλλά είχαν ήξεραν οτι το πανεπιστήμιο σίγουρα δεν θα τους βοηθούσε να το βρουν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Steve Jobs. Οπότε θα συμφωνήσω, στην γενική περίπτωση είναι πολύ καλύτερο να έχεις ένα πτυχίο στα χέρια σου και ας μην είναι η αγαπημένη σου ασχολία, παρά τίποτα.
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Δεν είναι στην ζωή όλα μαύρο-ασπρο. Εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας στην ζωή του. Μπορεί να έχεις δύο άτομα που τους αρέσουν τα γαλλικά και η γαλλική κουλτούρα. Ο ένας αποφασίζει να σπουδάσει γαλλική φιλολογία και ο άλλος Οικονομικά. Ο πρώτος τελειώνει και γίνεται καθηγητής γαλλικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κλπ, ο δεύτερος δουλεύει σε Γαλλική εταιρία και στον ελεύθερο του χρόνο διαβάζει γαλλική λογοτεχνία. Συνήθως, ο δεύτερος θα έχει μεγαλύτερες χρηματικές απολαβές από τον δεύτερο. Και ίσως αυτό να ήταν ένα κομμάτι που ήταν σημαντικό για εκείνον, η οικονομική ασφάλεια.
Είναι το τι βάζει προτεραιότητα ο καθένας. Μπορεί κάποιου να μην του αρέσει η σχολή του, αλλά να του αρέσουν μετέπειτα οι απολαβές που θα πάρει από αυτήν. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι να φτάσει κανείς σε μια συγκεκριμένη αφετηρία δεν είναι ένας. Και τα παιδιά πρέπει να αλλάζουν σπουδές αν έχουν μια ρεαλιστική εναλλακτική. Γιατί όπως και αν το κάνουμε, στην σημερινή εποχή είναι καλύτερο να έχεις ένα πτυχίο από το να μην έχεις τίποτα. Και ας λένε για university drop outs, bill gates και και και.
Το ίδιο λέμε . Κάποιοι μπαίνουν σε μια σχολή επειδή τους αρέσει το αντικείμενο. Κάποιοι λαμβάνουν (κυρίως ) υπόψιν την επαγγελματική αποκατάσταση. Έχουν όμως έναν σκοπό. Το να μη σε ενδιαφέρει καθόλου και να πας απλά για να λες ότι σπουδάζεις είναι χάσιμο χρόνου.

Στο τελευταίο συμφωνώ. Σε αυτές τις "ιστορίες επιτυχίας" δίνεται έμφαση στο ότι παράτησαν το σχολείο/ πανεπιστήμιο και όχι στο τι έκαναν μετά . Αφήνοντας να εννοηθεί ότι το να τα παρατήσεις θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Δεν ισχύει αυτό.
 

xakounaamatata

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 340 μηνύματα.
Στις σχολές υπάρχουν ομάδες στο φέισμπουκ και σε άλλα. Απλά μπες εκεί, όλο και κάποιοι 2-3 θα είναι μόνοι τους

Έχεις κανένα χόμπι άλλο; Μπορεί και αυτό να βοηθήσει. Και γω στο σχολείο δεν έχω φίλους, αλλά εχω φίλους που έχουμε άλλα ενδιαφέροντα εκτός του ειμί. Δεν χρειάζεται να περιορίζεις την κοινωνική σου ζωή μέσα σε 150 άτομα, υπάρχουν άλλα εκατομμύρια εκει που θα είσαι και στην γύρω επικράτεια
 

Eeeee

Νεοφερμένος

Η Eeeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
ε σε πιανει μια αγανακτηση αν διαβαζεις τετοια.δηλαδη για σπουδες παει καποιος ή για να κανει παρεες??βρες εκει δυο ανθρωπους στη σχολη να μιλας για τα τυπικα και τελειωσε.δεν μπορει να μην βρεις ειναι απιθανο!
Δεν έχεις άδικο,δεν θα είχα καν θέμα νομίζω αν δεν είχα παρέες,γτ μπορώ να μιλάω σε άλλα άτομα εκτός σχολής. Τα βασικά προβλήματα είναι τα εξής:
1. Πάω αρχιτεκτονική,η αρχιτεκτονική σχολή σαν τις άλλες είναι ,με την διαφορά ότι έχει ένα πρόγραμμα που όσο πάει αυξάνεται,δλδ όλη μέρα στάνταρ θα είμαι πανεπιστήμιο,και την υπόλοιπη θα κάνω εργασίες γιατί δεν τους αρκούν που είμαστε εκεί,και είναι και δύσκολο να τα αποφύγεις καθώς είναι 90% εργαστηριακά και οι καθηγητές γενικά δεν βάζουν εύκολα βαθμό σε όποιους δεν παρακολουθούν.
2. Σχεδόν όλες οι εργασίες είναι ομαδικές που σημαίνει ότι μόνος σου δεν μπορείς να είσαι ακριβώς. Τώρα όσο περνούν τα εξάμηνα όλο και πιο πολλές ομαδικές θα σε βάλουν να κάνεις. Δλδ πρέπει ήδη να έχεις μια παρέα που να ταιριάζετε αλλιώς κάτσε να ρωτάς την ομαδική χωρίς να πάρεις απάντηση. Στο προηγούμενο εξάμηνο κατάφερα να κάνω ομάδα αλλά μείναμε μόνο δύο άτομα να κάνουνε την δουλειά ,οι άλλοι τα έξυναν,μια όταν ο καθηγητής είδε ότι παρουσιάσαμε μόνο εμείς οι δυο και απείλησε τους υπόλοιπους με το κόψιμο,άρχισαν τα κλαψουρισματα και να έβαλαν το φταίξιμο π δεν τους είπαμε τι να κάνουν(που το κάναμε αλλά δεν άκουσαν). Μετά ο άλλος με τον οποίον ήμουν ομάδα μια κάνει παρέα μαζί μου και μια με αποφεύγει ,πηγαίνοντας στον "φιλο" του που τον έβριζε μόλις πριν μια εβδομάδα και που και με αυτόν μια απ'τα ίδια. Οπότε έχει και σημασία το solid cycle που ψάχνω. Σορυ για την έλευση αλλά ήθελα κάπως να πω τα δικά μου
 

Guest 749981

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο συνδυασμός να μην έχεις παρέα, να ζορίζουν τα μαθήματα και να γεμίζει το πρόγραμμα ομαδικές εργασίες που οι μισοί στην ομάδα λουφάρουν όντως μπορεί να γίνει αρκετά ανυπόφορος.

Αλλά η ιδέα του να έχεις το πτυχίο ας πούμε δεν είναι ισχυρό κίνητρο να συνεχίσεις την προσπάθεια;

Κι εγώ τα αντιμετωπίζω αυτά κατά καιρούς και λίγο η θέληση για πτυχίο και λίγο που θα κάνω πράγματα άσχετα με τη σχολή και θα καθαρίσει το μυαλό, με αποτρέπουν, κάπως, από το να τα παρατήσω. I mean, όσο γίνεται πρέπει να καθοριστούν κάποιες προτεραιότητες και στο δικό μου μυαλό δεν είναι άλλες από το να τελειώσω τη σχολή στον προβλεπόμενο, κιόλας, χρόνο.

Εγώ έτσι το σκέφτομαι για την ώρα.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,794 μηνύματα.
Γι αυτό να γκομενακίζετε για να σας φεύγει λίγο το μυαλό. :bye2:
 

Eeeee

Νεοφερμένος

Η Eeeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Ο συνδυασμός να μην έχεις παρέα, να ζορίζουν τα μαθήματα και να γεμίζει το πρόγραμμα ομαδικές εργασίες που οι μισοί στην ομάδα λουφάρουν όντως μπορεί να γίνει αρκετά ανυπόφορος.

Αλλά η ιδέα του να έχεις το πτυχίο ας πούμε δεν είναι ισχυρό κίνητρο να συνεχίσεις την προσπάθεια;

Κι εγώ τα αντιμετωπίζω αυτά κατά καιρούς και λίγο η θέληση για πτυχίο και λίγο που θα κάνω πράγματα άσχετα με τη σχολή και θα καθαρίσει το μυαλό, με αποτρέπουν, κάπως, από το να τα παρατήσω. I mean, όσο γίνεται πρέπει να καθοριστούν κάποιες προτεραιότητες και στο δικό μου μυαλό δεν είναι άλλες από το να τελειώσω τη σχολή στον προβλεπόμενο, κιόλας, χρόνο.

Εγώ έτσι το σκέφτομαι για την ώρα.
Έχεις δίκιο,έτσι και αλλιώς ήρθα εκεί για κάποιο λόγο. Είναι μια περίεργη κατάσταση να πω την αλήθεια. Εγώ πήγα εκεί χωρίς να έχω ιδέα για το αντικείμενο,η μάνα μου είναι στην εστίαση και ο πατέρας μου χτίζει τζάκια. Ναι μεν είναι δύσκολα αλλά μαθαίνω καινούργια πράγματα και αυτό κάπως με κρατάει. Η ιδέα για να παρατήσω την σχολή είναι περισσότερο επιθυμία να ξεφύγω από τα κομπλεξικα παιδιά που έχω στην σχολή μου παρά να αφήσω το αντικείμενο,που μου αρέσει. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτός ο δρόμος που επέλεξα δεν μπορεί να είναι ένας δρόμος που περπατάς μόνος. Είμαι που είμαι και εγώ κλειστός ,παράξενος και αγχωδης χαρακτήρας ,αλλά και τα παιδιά που έχω γνωρίσει δεν κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Το ανταγωνιστικό κλίμα που υπάρχει εκεί ναι μεν με κάνει να μην συμπαθώ τα μισά παιδιά, οι οποίο σίγουρα με θεωρούν κατώτερη και κοινωνικά και στα μαθήματα,μόνο συμφέρον βλέπουν και τίποτα άλλο ,αλλά κάπως πονηρευεις από αυτά που βλέπεις. Και πάλι εγώ δεν είμαι τύπος ανταγωνιστικός και βοηθάω όσο μπορώ ,αλλά αυτό το μόνο που μου έδωσε είναι φιλαράκια που με θυμούνται κάθε εξεταστική
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,878 μηνύματα.
Δεύτερο έτος και ήδη δεν θέλω να συνεχίσω την σχολή. Ήθελα να περάσω αρχιτεκτονική και δεν το μετάνιωσα που τα κατάφερα,μου αρέσει η σχολή και τα μαθήματα είναι ενδιαφέροντα. Αλλά δεν μπορώ να προσαρμοστώ στην σχολή. Δεν έχω παρέα, νιώθω σαν ξένος και ας έχω ήδη ένα εξάμηνο που αρχίσαμε δια ζώσης. Όλοι έχουν ήδη βρει την παρέα τους, αλλά εγώ δεν έχω βρει κανένα. Γενικά δεν ταιριάζω με κανέναν και το βρίσκω δύσκολο να ξεκινήσω μια συζήτηση πλέον. Πάντα μου βγαίνει κάπως awkward και μετά οι άλλοι δεν θέλουν και τόσο πολύ να μιλήσουν μαζί μου. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί αυτό μου προκαλεί στεναχώρια και αρχίζει να με επηρεάζει αρνητικά και στα μαθήματα. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο μόνη,ήμουν που ήμουν έτσι και στο σχολείο και ήλπιζα ότι όταν θα πάω να σπουδάσω κάτι θα άλλαζε,αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Θέλω να παρατήσω την σχολή και να δωσω κατατακτήριες να ξαναπάω Ιωάννινα(που είχα περάσει αρχικά) γιατί εκεί έδειχνα να είχα προσαρμοστεί καλύτερα,αλλά δεν θέλω να ξαναπεράσω όλη την διαδικασία ούτε να ταλαιπωρήσω τους γονείς μου
Αχ πόσο σε νιώθω κορίτσι μου! Βέβαια εγώ έκανα παρέες αλλά γενικά σαν άνθρωπος είμαι πολύ κλειστή και απόμακρη και δεν θέλω και πολλά πολλά😂 βασικά δεν είμαι με τίποτα ο άνθρωπος της παρέας, εγώ θέλω μια φίλη και καλή, δεν μπορώ τα πολλά άτομα. Όσο για την σχολή αν δεν σου αρέσει να φύγεις, μη χαραμίσεις άλλα δύο χρόνια σε κάτι που δεν σε ενδιαφέρει! Απ' ότι λες είσαι στην αρχιτεκτονική και την ήθελες την σχολή, άρα τώρα πού θες να πας? Θες να φύγεις επειδή δεν έκανες φίλους ή επειδή σε απογοήτευσε η σχολή? Γιατί αν είναι για το πρώτο, δεν αξίζει:) ακόμα μπορείς να ενταχθείς σε μία παρέα, πήγαινε, συστήσου, γνώρισε τους, δεν είναι ανάγκη να ταιριάζετε, εγώ δεν ταιριάζω με κανέναν, αλλά τι να κάνουμε, στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο λίγο επιβάλεται να κάνεις φίλους που να μη ταιριάζετε...♥️ Και εγώ στην αρχή εντάχθηκα σε μία ομάδα παιδιών, πλέον που λίγο μου έχουν σπάσει τα νεύρα, γνώρισα μια άλλη κοπέλα και γίναμε και ομάδα στα μαθήματα, βέβαια η δικιά μου η σχολή απαιτεί ομαδικότητα... Σταμάτα να σκέφτεσαι ότι είσαι παρείσακτη και να λες ότι δεν ταιριάζεις με κανέναν, γνώρισες 100 άτομα και είδες ότι δεν ταιριάζεις? Αν θες να φύγεις από την σχολή γιατί δεν σου αρέσει καθόλου φύγε και μη κάνεις φίλους, αν όμως θες να μείνεις πήγαινε και γνώρισε παιδιά, αγάπη μου δεν θα σε φάνε και εγώ έτσι είμαι αλλά γνώρισα πολλά άτομα ♥️
 

L0st

Νεοφερμένος

Ο L0st αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Σαν να το έγραψα εγώ το κείμενο...Θα σου πω πως το σκέφτομαι εγώ..Αν πραγματικα σου αρέσει η σχολή και το αντικείμενο που σε προσφέρει κοίτα να τελειώσεις τη σχολή στα 4 χρόνια να ξεμπερδευεις.Αν πάλι όχι, σήκω και φύγε δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Προσπαθησε να βρεις 1,2 παιδιά να μιλάτε και να βγαινεται μια στο τόσο να ξεσκας δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.Ουτε σι άλλως και η δυσκολία της σχολης δεν στο επιτρέπει.Εγώ στην περσινή σχολή μου είχα βρει πολύ καλή παρέα συν ότι είχα και πολλούς φίλους από λύκειο που είχαμε περάσει στην ίδια πόλη.Η σχολή όμως με απογοήτευσε δεν με ικανοποιούσε και έφυγα .Και φέτος είμαι σαν την καλαμιά στο κάμπο. Παρ'ολο που είμαι σχετικά κοινωνικός δεν έχω ταιριάξει με σχεδόν κανέναν παρά με 1-2. Απλά θέλω να πω ότι είμαστε πρωτίστως φοιτητές και σημασία έχει πρώτη η σχολή και μετά η διασκέδαση.Αν επικεντρωθείς σε αυτό και αποβάλλεις το άγχος που ίσως έχεις θα δεις ότι θα αλλάξουν τα πράγματα.Και να ξέρεις ότι πολλοί περισσότεροι από όσοι νομίζεις νοιώθουν σαν εσένα.
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Μόνο εγώ το θεωρώ άσχημο να γίνεται κάτι τέτοιο και να μην νοιάζεται κανένας στην πραγματικότητα? Δηλαδή τόσα άτομα τόσες παρέες την βλέπουν μόνη κ κανένας δεν πάει να της μιλήσει ? Εγώ θα πήγαινα .
 

Εριφύλη

Διάσημο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,878 μηνύματα.
Μόνο εγώ το θεωρώ άσχημο να γίνεται κάτι τέτοιο και να μην νοιάζεται κανένας στην πραγματικότητα? Δηλαδή τόσα άτομα τόσες παρέες την βλέπουν μόνη κ κανένας δεν πάει να της μιλήσει ? Εγώ θα πήγαινα .
Ε εντάξει το πανεπιστήμιο δεν είναι σχολείο... Πού να ξέρουν?
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,455 μηνύματα.
Μόνο εγώ το θεωρώ άσχημο να γίνεται κάτι τέτοιο και να μην νοιάζεται κανένας στην πραγματικότητα? Δηλαδή τόσα άτομα τόσες παρέες την βλέπουν μόνη κ κανένας δεν πάει να της μιλήσει ? Εγώ θα πήγαινα .
Δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί το σωστό είναι να γίνει με τρόπο. Δεν πρέπει να εκλάβει ο άλλος λανθασμένα ότι τον λυπάσαι, γιατί τότε η κίνηση σου θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
 

xakounaamatata

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 340 μηνύματα.
Μόνο εγώ το θεωρώ άσχημο να γίνεται κάτι τέτοιο και να μην νοιάζεται κανένας στην πραγματικότητα? Δηλαδή τόσα άτομα τόσες παρέες την βλέπουν μόνη κ κανένας δεν πάει να της μιλήσει ? Εγώ θα πήγαινα .
Δεν έχουν όλοι την ίδια ανατροφή/ απλά πάνε για να πάνε
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Ε εντάξει το πανεπιστήμιο δεν είναι σχολείο... Πού να ξέρουν?
Τι που να ξέρουν . Βλέπεις ένα άτομο συνέχεια μόνο του .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί το σωστό είναι να γίνει με τρόπο. Δεν πρέπει να εκλάβει ο άλλος λανθασμένα ότι τον λυπάσαι, γιατί τότε η κίνηση σου θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Δεν είναι λυπηση να πας να πεις ένα "τι κάνεις;"
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,455 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Δεν έχουν όλοι την ίδια ανατροφή/ απλά πάνε για να πάνε
Ναι... Δε ξέρω το θεωρώ άσχημο . Προφανώς είναι πολύ πιο δύσκολο να πάει το άτομο μόνο του σε μια παρέα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί το σωστό είναι να γίνει με τρόπο. Δεν πρέπει να εκλάβει ο άλλος λανθασμένα ότι τον λυπάσαι, γιατί τότε η κίνηση σου θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Τι να σου πω ... Αν θεωρείται τοσο δύσκολο να πας να πεις μια κουβέντα...οκ .σιγά τον τρόπο
Δεν είπα αυτό.
Αυτό κατάλαβα.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,455 μηνύματα.

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2,740 μηνύματα.
Δεύτερο έτος και ήδη δεν θέλω να συνεχίσω την σχολή. Ήθελα να περάσω αρχιτεκτονική και δεν το μετάνιωσα που τα κατάφερα,μου αρέσει η σχολή και τα μαθήματα είναι ενδιαφέροντα. Αλλά δεν μπορώ να προσαρμοστώ στην σχολή. Δεν έχω παρέα, νιώθω σαν ξένος και ας έχω ήδη ένα εξάμηνο που αρχίσαμε δια ζώσης. Όλοι έχουν ήδη βρει την παρέα τους, αλλά εγώ δεν έχω βρει κανένα. Γενικά δεν ταιριάζω με κανέναν και το βρίσκω δύσκολο να ξεκινήσω μια συζήτηση πλέον. Πάντα μου βγαίνει κάπως awkward και μετά οι άλλοι δεν θέλουν και τόσο πολύ να μιλήσουν μαζί μου. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί αυτό μου προκαλεί στεναχώρια και αρχίζει να με επηρεάζει αρνητικά και στα μαθήματα. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο μόνη,ήμουν που ήμουν έτσι και στο σχολείο και ήλπιζα ότι όταν θα πάω να σπουδάσω κάτι θα άλλαζε,αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Θέλω να παρατήσω την σχολή και να δωσω κατατακτήριες να ξαναπάω Ιωάννινα(που είχα περάσει αρχικά) γιατί εκεί έδειχνα να είχα προσαρμοστεί καλύτερα,αλλά δεν θέλω να ξαναπεράσω όλη την διαδικασία ούτε να ταλαιπωρήσω τους γονείς μου
Λογικό μου ακούγεται, όλοι γνωρίζουμε άτομα που άφησαν 3-4 σχολές επειδή δεν έβρισκαν παρέα ή ερωτική σχέση.
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,455 μηνύματα.

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Δεν είπα αυτό βολ 2

Απλα ξαναδιαβασε το αρχικό μου μήνυμα, αν θες φυσικά.
Θέλω,το έχω ήδη διαβάσει .

Απλά το κάνετε λίγο θέμα. Πως θα το πει με τι τρόπο και αν το ένα και αν το άλλο. Απλό πας και λες ένα τι κάνεις και πιάνεις την κουβέντα .
Λογικό μου ακούγεται, όλοι γνωρίζουμε άτομα που άφησαν 3-4 σχολές επειδή δεν έβρισκαν παρέα ή ερωτική σχέση.
Τότε απλά δεν τους ενδιαφέρε πράγμτικα. Δεν αφήνεις κάτι που σου αρέσει γι αυτό το λόγο . Όπως επίσης δεν πας για να βρεις φίλους και σχέση .
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top