Θέλω μια διευκρίνιση για τις Βάσεις 10% των ΕΠΑΛ

mel123soc

Νεοφερμένο μέλος

Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 661 μηνύματα.
Εάν δεν λένε για που αναφέρονται τότε εννοούν ημερήσια.

Αλλά είσαι σίγουρη ότι έχει θέσεις 10% το εσπερινό; Επειδή είναι 1 θέση εάν κάνουμε 10% αυτής της θέσης δεν βγαίνει θέση....

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.077 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Εδώ τα γράφει αναλυτικά για το 2025-2026 :
΄Οπως θα δεις οι θέσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ είναι ελάχιστες οπότε δεν βγαίνουν θέσεις για το 10%.
Βγαίνουν μόνο για τα ημερήσια ΕΠΑΛ που ο αριθμός των θέσεων είναι μεγαλύτερος.

Τελευταία επεξεργασία:

mel123soc

Νεοφερμένο μέλος

Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.377 μηνύματα.
Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο.
Εξαιρετικα ενδιαφερουσα πληροφορια που δυστηχως δεν μπορουμε να επαληθεσουμε.
Φαινεται οτι η πλατφορμα μηχανογραφικου το επετρεψε σε αντιθεση με το τι λενε οι εγκυκλιοι.... κανοντας μιξη κατηγοριας ημερησιου και νυχτερινου.
Χαιρομαι που το κοριστι πηρε την θεση....προφανως πηγαινοντας και με χαμηλοτερα μορια απο το ημερησιο ,αρα δεν αδικησε κανενα

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.077 μηνύματα.
Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται.
Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές".

Χρήστες Βρείτε παρόμοια