mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2025 στις 19:34 Η mel123soc: #1 13-11-25 19:34 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2025 στις 21:16 Η Dr. Gl. Luminous: #2 13-11-25 21:16 Εάν δεν λένε για που αναφέρονται τότε εννοούν ημερήσια. Αλλά είσαι σίγουρη ότι έχει θέσεις 10% το εσπερινό; Επειδή είναι 1 θέση εάν κάνουμε 10% αυτής της θέσης δεν βγαίνει θέση.... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2025 στις 21:56 Η Λένω έγραψε: #3 13-11-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα γράφει αναλυτικά για το 2025-2026 : Κατανομή Αριθμού Εισακτέων Υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Σχολές 2025 Ορίζεται ο αριθμός εισακτέων ανά Σχολή σε υποψηφίους ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, με εξετάσεις ή σε ποσοστό 10%, πανελλαδικών εξετάσεων 2025 edu.klimaka.gr ΄Οπως θα δεις οι θέσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ είναι ελάχιστες οπότε δεν βγαίνουν θέσεις για το 10%. Βγαίνουν μόνο για τα ημερήσια ΕΠΑΛ που ο αριθμός των θέσεων είναι μεγαλύτερος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 00:03 Η mel123soc: #4 14-11-25 00:03 Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 14-11-25 01:11 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικα ενδιαφερουσα πληροφορια που δυστηχως δεν μπορουμε να επαληθεσουμε. Φαινεται οτι η πλατφορμα μηχανογραφικου το επετρεψε σε αντιθεση με το τι λενε οι εγκυκλιοι.... κανοντας μιξη κατηγοριας ημερησιου και νυχτερινου. Χαιρομαι που το κοριστι πηρε την θεση....προφανως πηγαινοντας και με χαμηλοτερα μορια απο το ημερησιο ,αρα δεν αδικησε κανενα Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:56 Η Λένω έγραψε: #6 14-11-25 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται. Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές". Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty zaxarhh Dr. Gl. Luminous Mixalis! Martheos katerina1980 mpimpika sophieee AggelikiGr Scandal Kafkinos friesnchocolate korlef mel123soc Anna1974. fortheloveofshizaya Leo komm kostis76 waakaq GIANCHRIS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2025 στις 21:16 Η Dr. Gl. Luminous: #2 13-11-25 21:16 Εάν δεν λένε για που αναφέρονται τότε εννοούν ημερήσια. Αλλά είσαι σίγουρη ότι έχει θέσεις 10% το εσπερινό; Επειδή είναι 1 θέση εάν κάνουμε 10% αυτής της θέσης δεν βγαίνει θέση.... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2025 στις 21:56 Η Λένω έγραψε: #3 13-11-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα γράφει αναλυτικά για το 2025-2026 : Κατανομή Αριθμού Εισακτέων Υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Σχολές 2025 Ορίζεται ο αριθμός εισακτέων ανά Σχολή σε υποψηφίους ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, με εξετάσεις ή σε ποσοστό 10%, πανελλαδικών εξετάσεων 2025 edu.klimaka.gr ΄Οπως θα δεις οι θέσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ είναι ελάχιστες οπότε δεν βγαίνουν θέσεις για το 10%. Βγαίνουν μόνο για τα ημερήσια ΕΠΑΛ που ο αριθμός των θέσεων είναι μεγαλύτερος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 00:03 Η mel123soc: #4 14-11-25 00:03 Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 14-11-25 01:11 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικα ενδιαφερουσα πληροφορια που δυστηχως δεν μπορουμε να επαληθεσουμε. Φαινεται οτι η πλατφορμα μηχανογραφικου το επετρεψε σε αντιθεση με το τι λενε οι εγκυκλιοι.... κανοντας μιξη κατηγοριας ημερησιου και νυχτερινου. Χαιρομαι που το κοριστι πηρε την θεση....προφανως πηγαινοντας και με χαμηλοτερα μορια απο το ημερησιο ,αρα δεν αδικησε κανενα Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:56 Η Λένω έγραψε: #6 14-11-25 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται. Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές". Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty zaxarhh Dr. Gl. Luminous Mixalis! Martheos katerina1980 mpimpika sophieee AggelikiGr Scandal Kafkinos friesnchocolate korlef mel123soc Anna1974. fortheloveofshizaya Leo komm kostis76 waakaq GIANCHRIS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εάν δεν λένε για που αναφέρονται τότε εννοούν ημερήσια. Αλλά είσαι σίγουρη ότι έχει θέσεις 10% το εσπερινό; Επειδή είναι 1 θέση εάν κάνουμε 10% αυτής της θέσης δεν βγαίνει θέση....
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2025 στις 21:56 Η Λένω έγραψε: #3 13-11-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα γράφει αναλυτικά για το 2025-2026 : Κατανομή Αριθμού Εισακτέων Υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Σχολές 2025 Ορίζεται ο αριθμός εισακτέων ανά Σχολή σε υποψηφίους ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, με εξετάσεις ή σε ποσοστό 10%, πανελλαδικών εξετάσεων 2025 edu.klimaka.gr ΄Οπως θα δεις οι θέσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ είναι ελάχιστες οπότε δεν βγαίνουν θέσεις για το 10%. Βγαίνουν μόνο για τα ημερήσια ΕΠΑΛ που ο αριθμός των θέσεων είναι μεγαλύτερος. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2025 mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 00:03 Η mel123soc: #4 14-11-25 00:03 Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 14-11-25 01:11 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικα ενδιαφερουσα πληροφορια που δυστηχως δεν μπορουμε να επαληθεσουμε. Φαινεται οτι η πλατφορμα μηχανογραφικου το επετρεψε σε αντιθεση με το τι λενε οι εγκυκλιοι.... κανοντας μιξη κατηγοριας ημερησιου και νυχτερινου. Χαιρομαι που το κοριστι πηρε την θεση....προφανως πηγαινοντας και με χαμηλοτερα μορια απο το ημερησιο ,αρα δεν αδικησε κανενα Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:56 Η Λένω έγραψε: #6 14-11-25 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται. Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές". Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty zaxarhh Dr. Gl. Luminous Mixalis! Martheos katerina1980 mpimpika sophieee AggelikiGr Scandal Kafkinos friesnchocolate korlef mel123soc Anna1974. fortheloveofshizaya Leo komm kostis76 waakaq GIANCHRIS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν οι βασεις των ΕΠΑΛ με το 10% που αναγράφονται στα σχετικά site αναφέρονται στην κατηγορία των ημερησιων ή εσπερινων; Επειδη δεν μπορω να βγάλω ακρη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα γράφει αναλυτικά για το 2025-2026 : Κατανομή Αριθμού Εισακτέων Υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Σχολές 2025 Ορίζεται ο αριθμός εισακτέων ανά Σχολή σε υποψηφίους ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, με εξετάσεις ή σε ποσοστό 10%, πανελλαδικών εξετάσεων 2025 edu.klimaka.gr ΄Οπως θα δεις οι θέσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ είναι ελάχιστες οπότε δεν βγαίνουν θέσεις για το 10%. Βγαίνουν μόνο για τα ημερήσια ΕΠΑΛ που ο αριθμός των θέσεων είναι μεγαλύτερος.
mel123soc Νεοφερμένο μέλος Η mel123soc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 00:03 Η mel123soc: #4 14-11-25 00:03 Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 14-11-25 01:11 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικα ενδιαφερουσα πληροφορια που δυστηχως δεν μπορουμε να επαληθεσουμε. Φαινεται οτι η πλατφορμα μηχανογραφικου το επετρεψε σε αντιθεση με το τι λενε οι εγκυκλιοι.... κανοντας μιξη κατηγοριας ημερησιου και νυχτερινου. Χαιρομαι που το κοριστι πηρε την θεση....προφανως πηγαινοντας και με χαμηλοτερα μορια απο το ημερησιο ,αρα δεν αδικησε κανενα Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:56 Η Λένω έγραψε: #6 14-11-25 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται. Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές". Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty zaxarhh Dr. Gl. Luminous Mixalis! Martheos katerina1980 mpimpika sophieee AggelikiGr Scandal Kafkinos friesnchocolate korlef mel123soc Anna1974. fortheloveofshizaya Leo komm kostis76 waakaq GIANCHRIS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 14-11-25 01:11 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικα ενδιαφερουσα πληροφορια που δυστηχως δεν μπορουμε να επαληθεσουμε. Φαινεται οτι η πλατφορμα μηχανογραφικου το επετρεψε σε αντιθεση με το τι λενε οι εγκυκλιοι.... κανοντας μιξη κατηγοριας ημερησιου και νυχτερινου. Χαιρομαι που το κοριστι πηρε την θεση....προφανως πηγαινοντας και με χαμηλοτερα μορια απο το ημερησιο ,αρα δεν αδικησε κανενα Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:56 Η Λένω έγραψε: #6 14-11-25 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται. Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές". Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετικα ενδιαφερουσα πληροφορια που δυστηχως δεν μπορουμε να επαληθεσουμε. Φαινεται οτι η πλατφορμα μηχανογραφικου το επετρεψε σε αντιθεση με το τι λενε οι εγκυκλιοι.... κανοντας μιξη κατηγοριας ημερησιου και νυχτερινου. Χαιρομαι που το κοριστι πηρε την θεση....προφανως πηγαινοντας και με χαμηλοτερα μορια απο το ημερησιο ,αρα δεν αδικησε κανενα
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2025 στις 01:56 Η Λένω έγραψε: #6 14-11-25 01:56 Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται. Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές".
Αρχική Δημοσίευση από mel123soc: Το σκέφτηκα κι εγω αυτο που λετε. Ομως γνωριζω απο πολυ κοντινο μου ατομο που εδωσε πανελληνιες μεσω εσπερινου επαλ οτι μετα απο 1 χρονο εκανε κανονικα 10% και μπηκε και σε σχολη. Οποτε για αυτο μου φαινεται περιεργο. Click για ανάπτυξη... Μάλλον περί "ευτυχούς λάθους" πρόκειται. Για καλό και για κακό πάντως πες σ΄αυτό το άτομο να μην το πολυσυζητάει επειδή παντού και πάντα υπάρχουν "καλοθελητές".