explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για τις πυρηνικές,έχουν γίνει αρκετές δοκιμές.Περισσότερες τα τελευταία 30 χρόνια από Ρώσους,μου φαίνεται.Οι περιοχές δοκιμών έχουν καταστραφεί περιβαλλοντικά.Πριν αρκετούς μήνες ο Δανέζης είχε κάνει ένα σχετικό ρεπορτάζ για μία περιοχή ρώσικων πυρηνικών δοκιμών,στο Πλεσέτσκ,απ'ότι θυμάμαι.Τόσο οι άνθρωποι(όσοι έχουν απόμείνει->τερατογενέσεις)και γενικώς η πανίδα(ζώα δεν υπάρχουν) και η χλωρίδα είναι ανύπαρκτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
Ναι, ο Δανέζης. Στην προσπάθειά μου να θυμηθώ σε ποιανού την εκπομπή το είχα δει, ανέφερα όλη την υπόλοιπη "σχολή".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris93
Νεοφερμένο μέλος

Στον Ειρηνικό (η Ευρώπη του "φωτός"), στις Νοτιοδυτικές Πολιτείες οι ΗΠΑ της "ελευθερίας" και στο Καζακστάν η "μεγάλη Ρωσία". Κυρίως αυτά τα μέρη είναι μολυσμένα από πυρηνικές δοκιμές, τα τελευταία 60 χρόνια. Όταν, βέβαια, άξιοι δημοσιογράφοι όπως ο Παπαχελάς, ο Κούλογλου, ο Βαξεβάνης, ο Τσίμας κλπ. που ασχολούνται με τέτοια θέματα κόβονται από γελοίους καραγκιόζηδες γερμανούς που βάζουν τον Σπίνερ να διοικεί τον Alpha, απορεί κανείς με ορισμένους που τολμούν να κατακρίνουν τον Αλαφούζο, ο οποίος, αν μη τι άλλο, συντηρεί στο κανάλι του τέτοιου είδους εκπομπές και δίνει στέγη σε τέτοιου επιπέδου δημοσιογράφους./QUOTE]Κάτι μου λέει ότι για μένα χτυπάει η καμπάνα!!!Δεν λέω ο Αλαφούζος ως καναλάρχης είναι άριστος αλλά ας μην ξεχνάμε και το βρώμικο παρελθόν...Βοά ο τόπος με τα σκάνδαλα του ''αξιότιμου''κ.Αλαφούζου...
miv
Επιφανές μέλος

lefteris93
Νεοφερμένο μέλος

Για το Ριζοσπάστη χτυπάει η καμπάνα που όποιος αποκαλύπτει τις σταλινικές βρωμιές αυτομάτως γίνεται "φερέφωνο της δυτικής προπαγάνδας". Σχεδόν, δηλαδή, όλοι οι σοβαροί Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν αποκτήσει τον τίτλο. Δηλαδή δημοσιογραφία σ'αυτή τη χώρα μόνο ο Ριζοσπάστης και το 902 κάνουν; Να γελάσω τώρα ή μετά.../QUOTE]Καλάαααααααααααα.Αν περιμένεις δημοσιογραφία από εφημερίδες με κομματικές παρωπίδες...Απλώς ο Αλαφούζος δεν είναι και άγγελος...
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να σβήσουμε 1 ώρα τα φώτα ή το να κάνουμε ο,τιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τον καημένο και πολύπαθο πλανήτη μας.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως 2 πράγματα : 1o) Το ότι έφτασε στο χείλος του "τέλους" η γη δεν φταίμε εμείς οι απλοί άνθρωποι, γιατί όσο και να επιβαρύνουμε την ατμόσφαιρα με τις οικιακές συσκευές και τον τρόπο ζωής μας δεν μπορούμε να κάνουμε το κακό που έχουν κάνει τα εργοστάσια, οι βιομηχανίες, τα διαστημικά προγράμματα, οι πόλεμοι με τις βόμβες υδρογόνου, απεμπλουτισμένου ουρανίου και πρόσφατα φωσφόρου και τόσα άλλα ακόμη μικρά & μεγάλα, που έχουν κάνει οι σπουδαίοι (?) του κόσμου! Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!!!! & 2ον) Φροντίζουμε πάντα για το περιβάλλον και τον πλανήτη και όχι μόνο συγκεκριμένες μέρες ή ώρες!
Έτσι τα βλέπω τα πράγματα! Κανείς δεν είναι αθώος σ΄αυτό το "έγκλημα", αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη ούτε το ίδιο ποσοστό στην ηθική αυτουργία!
Η κίνηση έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Το γελοίο είναι ότι κάποιοι θα ανάψουν κεριά - κάτι πολύ χειρότερο για τον πλανήτη- από το σβήσιμο των φωτων.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελα ρε μαλακα. Θα πεθανεις οικολογος, θα το γραψουμε στον ταφο σου.
Περιμενε μια φορα το χρονο να κανεις μια τρυπα στο νερο, αντι να ανακυκλωνεις τακτικα, να μην πετας σκουπιδια στο δρομο και να κανεις οικονομια σε νερο και ρευμα.
Τεσπα, εγω εχω μαθημα στο ωδειο στις 8:20. Ας τολμησει να σβησει κανεις τα φωτα εκει μεσα.
Και εχει και την εθνικη σημερα.
chris_90
Διάσημο μέλος

Και πως θα βλεπουμε μες τα σκοταδια;Η κίνηση έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Το γελοίο είναι ότι κάποιοι θα ανάψουν κεριά - κάτι πολύ χειρότερο για τον πλανήτη- από το σβήσιμο των φωτων.

Guest 292010
Επισκέπτης

chris_90
Διάσημο μέλος

εκπέμπουν" />![]()
![]()

Και για να ειμαι ον-τοπικ, ναι θα το κανουμε. Δεν θα μπορουσαμε να κανουμε και διαφορετικα με την 8χρονη αδερφη μου στο σπιτι, που παρα την ηλικια της ειναι μαχομενη οικολογος.

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο για το αν ωφελεί ή όχι τον πλανήτη δεν τίθεται θέμα. Απλά είναι καθαρά συμβολική κίνηση. Ίσως έτσι δεν ξεχνάμε ότι υφίσταται πρόβλημα και έχουμε πιθανότητες να ενδιαφερθούμε τουλάχιστον εμείς οι ίδιοι για αυτό.
miv
Επιφανές μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα....γιατί χειρουργείο θα κάνεις στη τουαλέτα και θες φως;Άμα με πιάσει κόψιμο, με το φακό θα πάω στην wc?

lefteris93
Νεοφερμένο μέλος

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Ουτε 5 λεπτα δεν κρατιεται το κοψιμο... οχι μια ωρα που λες εσυ.χαχαχα....γιατί χειρουργείο θα κάνεις στη τουαλέτα και θες φως;Μια ώρα είναι να κρατηθείς!
Αντε γεια εγώ κλείνω το πσ τώρα..

lefteris93
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.