NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ιδιωτικο πας; Γιατι μονο σε ιδιωτικα γινονται αυτα... Σε εμας οι αντρικες τουαλετες ειναι αθλιες... οι γυναικειες μονο ειναι λιγο καλυτερες (γιατι τα μισα διαλλειματα τα περνανε εκει μεσα κοιταζοντας τον εαυτο τους στον καθρευτηΣε εμάς πάντως πριν κάτι χρόνια είχαν θέσει ως αίτημα την κατάσταση των τουαλετών του σχολείου. Από τότε είναι 1)Πεντακάθαρες 2)Πλήρως Εξοπλισμένες(ειδικά οι γυναικείες όπου μέχρι και χτένες (και όχι μόνο) υπάρχουν και 3) πάντα κλειδωμένες (ζητάς το κλειδί για να πας ή υπάρχει επιμελητής) αλλιώς μέσα σε 2 μέρες θα γίνονταν χειρότερα από την αρχή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Ούτε στην αποχή, ούτε στην κατάληψη δεν ακούγεσαι. Οι πολιτικοί γνωρίζουν ότι οι καταλήψειςΣτην αποχη δεν ακουγεσαι. Η καταληψη ειναι ο πιο σωστος τροπος διαμαρτυριας των μαθητων (ασχετως που καποιοι κανουν καταληψη μονο και μονο για να χασουν μαθημα). Αν και προσωπικα ειμαι κατα των καταληψεων γενικως, αν πηγαιναν οι απουσιες 25-25 θα την υποστηριζα. Αλλα τελικα ραδιο αρβυλα ηταν...
Δεν μου αρεσει η εικονα να συλλαμβανουν αστυνομικοι μαθητες μεσα απο το σχολειο... θυμιζει χουντα.
είναι υποκεινούμενες και έχουν διάρκεια το πολύ 3 εβδομάδες και μετά θα έχουν την δυνατότητα να
περασουν αθόρυβα και τον πιο κουλό νόμο. Αυτοί που τις υποκινούν δεν διατίθεντε
να πάρουν το πολιτικό κόστος και να δώσουν εντολή να τις συνεχίσουν ως το τέλος. Οκ κάντε κατάληψη
αλλά συνεχίστε τες μέχρι τέλος χάστε όλες τις εκδρομές, όλο το καλοκαίρι, ακόμα και το σχολικό σας
έτος. Διαφορετικά αγωνίζεστε κάνοντας διακοπές.
Εναλλακτικός τρόπος δράσης πιο αποτελεσματικός:
Οι απουσιολόγοι να μην σημειώνουν καμία απουσία....
Ούτε σε εμένα δεν μου αρέσει η εικόνα να συλλαμβάνονται μαθητές αλλά εξίσου δεν μου αρέσει κάποιος για οποιοδήποτε λόγο να βάζει λουκέτο στα σχολεία και να καταστρέφει δημόσια περιουσία.
Η πλειοψηφία των μαθητών ενοείται ότι θα ψηφίσει υπέρ
των καταλήψεων για ξεκούραση κυρίως αλλά έτσι δεν δείχνεται κανένας σεβασμός σε αυτούς
που δεν έχουν λεφτά να διαθέσουν για ιδιωτική εκπαίδευση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κανείς. Απλά κράτα τα κουράγια σου γιατί στα ελληνικά ΑΕΙ/ΤΕΙ θα δεις χειρότερα. Υπάρχουν βλέπεις και άτομα πιο τυχερά από εμάς που δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν και για να σκοτώσουν την ώρα τους συνδικαλίζονται...Υ.Γ. Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει?
1) Που έχασα τη μέρα μου άδικα
2) Που 3 ώρες στο δρόμο τσακωνόμουνα
3) Που έχασα το πλανητάριο
4) Που από την τσαντίλα μου δεν μπορούσα να διαβάσω
οεο?
.
Dias
Επιφανές μέλος

Χε! Κανονίσαμε να πάμε το ΣΚ μόνοι μας.Φιλε σε κατανοω απολυτα. Επαιζε και καλη προβολη....

Michael2393
Νεοφερμένο μέλος

Σε ιδιωτικο πας; Γιατι μονο σε ιδιωτικα γινονται αυτα... Σε εμας οι αντρικες τουαλετες ειναι αθλιες... οι γυναικειες μονο ειναι λιγο καλυτερες (γιατι τα μισα διαλλειματα τα περνανε εκει μεσα κοιταζοντας τον εαυτο τους στον καθρευτηελεος). Το λυκειο δεν εχει δικη του βιβλιοθηκη (παμε στου γυμνασιου) και οι υπολογιστες ειναι απο το 98 (και λιγα λεω). Και να φανταστεις οτι βγαζουμε τους περισσοτερους αριστουχους απο ολα τα υπολοιπα λυκεια της περιοχης...
![]()
Δημόσιο! Αλλά απ'ότι ακούω πρέπει να είναι απ'τα "καλά"!

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Στο παλιό μου σχολείο εμείς ήμασταν 5 τμήματα και τώρα έχει 3...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα εχουν αρχισει πολλα σχολεια!Σήμερα γιατί...?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

βασικα εχουν αρχισει πολλα σχολεια!
Με ποια αιτιολογία όμως.....?
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω δεν ξερω!αυριο θα μαθω!Με ποια αιτιολογία όμως.....?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σου είπε: γιατί έχουν αρχίσει κι άλλοι.Με ποια αιτιολογία όμως.....?

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Σου είπε: γιατί έχουν αρχίσει κι άλλοι.![]()
Και όπως θα έλεγε και η μάνα μου αυτή τη στιγμή, "αν οι άλλοι πάνε να πνιγούν, θα πας και εσύ;;;;"

NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δημόσιο! Αλλά απ'ότι ακούω πρέπει να είναι απ'τα "καλά"!Δηλαδή σε λίγο καλύτερη κατάσταση από άλλα. Μέχρι πέρσι υπήρχε καπνιστήριο για καθηγητές. Φέτος έγινε τάξη, όπως και μια αποθήκη που υπήρχε...
Και σε μας απο περσι το καπνιστηριο το κανανε αιθουσα... μιλαμε για χωρο μικροτερο απο το δωματιο μου! Και εκει κανει μαθημα η β τεχνολογικη! Ελεος!
Πιστεψε με, αμα θελουν να βρουν μια αφορμη, θα βρουν. Σε εμας πριν 3 χρονια κανανε καταληψη γιατι δεν τους αρεσε το σχημα της τυροπιτας!!!Με ποια αιτιολογία όμως.....?

Εγω θα πηγαινα να τους σωσω!Και όπως θα έλεγε και η μάνα μου αυτή τη στιγμή, "αν οι άλλοι πάνε να πνιγούν, θα πας και εσύ;;;;"![]()

Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Michael2393
Νεοφερμένο μέλος

Με ποια αιτιολογία όμως.....?
Ότι οι τυρόπιτες δεν είναι νόστιμες μάλλον!!

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Γιατι ο πινακας ειναι σκονισμενος!
Γιατι δεν εχουν πατζουρια τα παραθυρα!
Γιατι τα πλακακια ειναι μονοχρωμα!

Νυσάφι πια.
mel999
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.