Ρε Crowley έριξα πολύ γέλιο με το ποστ σου. Δε μου στέλνεις κανα δυο προσωπικά μηνυματάκια για την αγία αναρχία και για αυτά που θα πετύχουμε αν γίνουμε όλοι αναρχικοί (και φυσικά για το πόσους μπάφους θα πιούμε ε) να γελάσω και εγώ λίγο; Εγώ την Πέμπτη επειδή ήμουν κάτω και έκανα και περιφρούρηση! Αφήναμε να μπουν μέσα στο μπλόκο μας άτομα που ξέραμε πως θα ήταν ασφαλές να μπουν μέσα. Μπήκαν μέσα οι υπάλληλοι του δήμου (μπορείτε να το επιβεβαιώσετε από το σωματείο τους) αλλά όχι ρε φίλε να παραπονιέται τώρα και ο Crowley ότι δεν τον άφησα να πάει μπροστά στη Βουλή όταν μου έσκασε μύτη 2 η ώρα το μεσημέρι απλά και μόνο για να βαρέσει το ΠΑΜΕ! Έλα τώρα αναρχάκια κρύβεστε πίσω από τα δάχτυλά σας! Στο μαύρο μπλόκο σας που τόσο περήφανα δηλώνεις πως ήσουν μέσα (δεν υπάρχει ιντερνετική μούτζα ε; ) υπήρχαν και βαλτοί από το κράτος και το παρακράτος και ακροδεξιοί (βλέπε τους μαλάκες που φωνάζουν ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!! χαχα γελάω όταν το ακούω). Οπότε για εμένα όλοι τα ίδια σκατά είστε.! Α!Είδα και Κάτι χαζογκομενάκια και κάτι άλλους να μιλάνε για τα ΚΝΑΤ! Ωραίοι ρε.. Θα εισηγηθώ να αλλάξει το όνομα της κομμουνιστικής νεολαίας σε ΚΝΑΤ. Ηχεί καλύτερα! Τώρα μπορείτε να βρείτε κάτι άλλο; βαρεθήκαμε να σας ακούμε να λέτε για απολυμένους του ριζοσπάστη, διάσπαση του κόμματος το 200 π.Χ. , συνθήκη της Βάρκιζας (ρε Crowley σόρρυ που και πάλι αναφέρομαι σε εσένα αλλά δεν μπορώ τα λες ωραία! Το έχεις για ΚΑΙ ΓΑΜΩ κατηγορία τη συνθήκη της Βάρκιζας αλλά χαλάρωσε λίγο! Δε θα σου πω ότι καλά έκανε αλλά γάμησέ μας λίγο πια! το πετάς αυτό και για το που έχει τα γραφεία του το κκε και νιώθεις ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ;; ) και τα ΚΝΑΤ. Είναι και κανα 2 άλλα αλλά βαριέμαι να τα γράφω! Γίνεται όλοι ΛΑΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ-ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ. Αλλά αφήστε μας και εμάς να είμαστε Κομμουνιστές και να υποστηρίζουμε το ΚΚΕ! Καθένας με αυτό που γουστάρει! Το χειρότερο δεν είναι που βρίζετε βρίζετε και ξαναβρίζετε.. Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρετε γιατί βρίζετε.! Ακούτε 5 παπαριές (που δεν τις έχετε ψάξει καν) και τις πετάτε για να την πείτε σε ποιόν ρε; Βρίστε μου όλη μέρα το ΚΚΕ! Πείτε μου για την Κούβα και την Πρώην Σοβιετική Ένωση και τον Στάλιν και ό,τι άλλο θέλτε. Γνώμη δε μου αλλάζετε!
Σύντροφοι μη συνεχίζετε να δικαιολογείτε το κκε σε παιδάκια γαμάουα σαν τους αναρχούλιδες και τους δεξιούλιδες του φόρουμ! Χαλάτε χρόνο τσάμπα!

Ο καθένας ας πιστεύει ό,τι θέλει αλλά πριν εκφράσει άποψη ας έχει ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ! Καληνύχτα σας!
Α! και για να σας προλάβω!

ΟΟΟΟΟΟ,ΤΙΙΙΙΙ και να απαντήσετε.. Δε με ενδιαφέρει γι'αυτό και δεν θα απαντήσω. Ό,τι ήθελα να πω το είπα! ΓΟΥΣΤΑΡΩ -1 ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ! ΧΤΥΠΑΤΕ!