m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
),εισαι το ταιρι μου(απλα κορυφαια κομεντι της ελληνικης τηλεορασης μαζι με τα εγκληματα κατα τη γνωμη μου), σ'σαγαπω/μ'αγαπας.Τελικα ειναι ΠΟΛΛΕΣ οι σειρες ρε παιδια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
),το Μπραβο (με την Κορομηλα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εγω ψηφισα (μεχρι στιγμην):10 λεπτα κυριγμα(με αυτο μεγαλωσαμε ολοι),εισαι το ταιρι μου(απλα κορυφαια κομεντι της ελληνικης τηλεορασης μαζι με τα εγκληματα κατα τη γνωμη μου), σ'σαγαπω/μ'αγαπας.
Τελικα ειναι ΠΟΛΛΕΣ οι σειρες ρε παιδια...![]()
Tώρα που είπες είσαι το ταίρι μου χθες είδα το Συσσοβίτη στο Γυμναστήριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Απ'οτι διαβαζω,θα παιχτει πολυ πετσοκοψιμο τους!

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Maniana
Νεοφερμένο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Θα δειξουν μερικα στιγμιοτυπα απο σειρες,οχι ολες

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Σημερα και την αλλη Παρασκευη εχει το 'mega sex',το οποιο εχει ερωτικες σκηνες του καναλιου.
Ακομα,σημερα στις 4 εχει Αναστασια (δλδ σε 1 ωρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki