Η γνώμη σας για τα greeklish

Ποια είναι η γνώμη σας για τα greeklish;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 301)
  • Είμαι υπέρ

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Είμαι κατά

Ψήφοι: 212 70,4%
  • Δε με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 53 17,6%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    301
Προσωπικά θεωρώ τα greeklish καθαρό και αγνό πονοκέφαλο!!! Θα γράφουμε είτε σε ελληνίκα είτε σε αγγλικά, δε γίνεται και στα δύο!!!

(Ναι, οκ, το ξέρω και το δικό μου nick λατινικούς χαρακτήρες έχει...όπως όλων μας σχεδόν!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μου αρέσουν καθόλου! Αυτή η ξενομανία και η τεμπελιά θα μας φάει. Καταστρέφουμε τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας. Γιατί να χρησιμοποιούμε ξένο αλφάβητο. Το δικό μας τι έχει;;; Ίσα ίσα που η αγγλική έχει να ζηλέψει από την ελληνική, όχι το αντίθετο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To nick σου ομως σε greeklish ειναι :P

Ε! Αυτό το είπα εγώ για τον Πέτρο μια σελίδα πριν :P.

εγω δν εχω προβλημα αλλα θα μου αρεσε καλυτερα σε ελληνικα!ομως ψηφιζω υπερ γτ δν θα με πειραζε να τα δω καπου!

Ε! Αυτό το είπα εγώ για τον Πέτρο μια σελίδα πριν :P.
Το σκέφτομαι να το αλλάξω :D

-petros

Μήπως να το γράφω κι εγώ στα ελληνικά (με τόνο) μπας και το τονίσει κανείς σωστά ποτέ;
Είναι Άναρκι, οχι Ανάρκι! :P

Μήπως να το γράφω κι εγώ στα ελληνικά (με τόνο) μπας και το τονίσει κανείς σωστά ποτέ;
Είναι Άναρκι, οχι Ανάρκι! :P
και τι σημαινει?

Ένας χαρακτήρας απο το Quake 3: Arena είναι, αυτός:

p_anarki-1.jpg

Όχι άλλο οφφ-τόπικ όμως ε ;) .

Η αλήθεια είναι οτι συχνά χρησιμοποιώ το greeklish για να γράφω σε φίλους μου στο msn και με αποτέλεσμα να ξεχάσω την ορθογραφία όπως επίσης να αφαιρούμε και να μου τύχει σε διγώνισμα να γράφω σε greeklish ευτυχώς τώρα τελευταία έχω αρχίσει να το διορθώνω το πρόβλημα!

Λατρεύω τα greeklish!

Μια τεκμηρίωση, ένα επιχείρημα, κάτι! Μη μας αφήνεις έτσι :(

ας τα λατρεύετε, κακό του κεφαλιού σας...

Στην αρχή τα συμπαθούσα καθώς είναι ευκολία όταν γράφεις στον υπολογιστή(msn, forum) αλλά τώρα τελευταία και ειδικά μετά τη λήξη των σχολείων που απέχω απο το συστηματικό γράψιμο τα έχω μισήσει. Κάνω ανεπίτρεπτα για μένα ορθογραφικά. Ούτε στον ύπνο μου πια greeklish.

ναι θα μου χρησιμεύσουν πολύ στην επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή. Θα πάω να δώσω βιογραφικό:

To onoma mou einai **********

Exo spudasi ......

Θα με πάρουν με την πρώτη...

Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2:
ναι θα μου χρησιμεύσουν πολύ στην επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή. Θα πάω να δώσω βιογραφικό:

To onoma mou einai **********

Exo spudasi ......

Θα με πάρουν με την πρώτη...
Φυσικά και δεν θα σου χρησιμέψουν στην επαγγελματική σου ζωή...Γενικά σε όλη σου την ζωή. Δεν είναι κάτι που χρησιμεύει αλλά ένας τρόπος ευκολίας...Στα τσατ είναι πολύ χρήσιμο...Μιλάς με ξένους, έλληνες, θέλεις να χρησιμοποιήσεις ελληνικές +αγγλικές λέξεις...Είναι πολύ πιο εύκολο!

δε με νοιάζει η ευκολία μου, τη γλώσσα μου θέλω να προστατέψω... αν ήταν για την ευκολία όλα, δε θα υπήρχε ελλάδα σήμερα...

εβγαλες που μεγαλα συμπερασματα και πας μονο Α γυμνασιου! ελεος δηλαδη....! αυτες τις αποψεις σου να τις κρατας για τον εαυτο σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back